נשמח אם תסבירי יותר מפורט...לגבי מה שנאמר על היבלות ישנם מצבים שבהם יש משהו שקשור למיתרי הקול עצמם ולא ליבלות עליהן הן יושבות..
בזמנו רופא הראה לי צילום והסביר משהו שזה כאילו בצקת כזאת שיושבת על המיתרים.. והפיתרון אליה היא אכן ניתוח..
ואיפה הוא מקבל אתה יודע?הוא משנה את המחיר שלו מדי פעם...
נראה לי בבני ברקואיפה הוא מקבל אתה יודע?
אתה עושה חימום לפני התרגילים?קופץ על האשכול
למדתי לאחרונה פיתוח קול אצל מורה מוצלח בשם משה בערק, מישהו מכיר ?
באמת כשאני עושה את התרגילים שלו אני מרגיש שהקול שלי יותר נקי וצלול, וגם אני מסוגל לעלות לטונים גבוהים בלי להתאמץ ובלי להתקע,
הבעיה שזה כך רק אם עושים את התרגילים עם הדיסק שלו.
לפני השיעור הראשון בכנס פתיחה הוא מחלק דיסק שבו יש את כל המנגינות של התרגילים, ובשיעורים עצמם הוא מלמד את התרגיל עצמו והתירגול לפי הרצועה המתאימה בדיסק
רציתי לשאול את המנוסים כאן (לאו דוקא אלה שלמדו ממנו) מה עושים בשבת ??
ניסיתי לעשות לבד ע"פ הזכרון ולא כל כך הולך לי כמו ביום חול ! זה לא אותו קול !
כיוון שאני לא זוכר בדיוק את כל הסולמות ואני מדלג בקפיצות קצת גדולות
יש למישהו הדרכה בנושא שיכולה לעזור לי ? או איזה עצה כלשהיא ?
קודם כל שיהיה בהצלחה!!!קופץ על האשכול
למדתי לאחרונה פיתוח קול אצל מורה מוצלח בשם משה בערק, מישהו מכיר ?
באמת כשאני עושה את התרגילים שלו אני מרגיש שהקול שלי יותר נקי וצלול, וגם אני מסוגל לעלות לטונים גבוהים בלי להתאמץ ובלי להתקע,
הבעיה שזה כך רק אם עושים את התרגילים עם הדיסק שלו.
לפני השיעור הראשון בכנס פתיחה הוא מחלק דיסק שבו יש את כל המנגינות של התרגילים, ובשיעורים עצמם הוא מלמד את התרגיל עצמו והתירגול לפי הרצועה המתאימה בדיסק
רציתי לשאול את המנוסים כאן (לאו דוקא אלה שלמדו ממנו) מה עושים בשבת ??
ניסיתי לעשות לבד ע"פ הזכרון ולא כל כך הולך לי כמו ביום חול ! זה לא אותו קול !
יש למישהו הדרכה בנושא שיכולה לעזור לי ? או איזה עצה כלשהיא ?
כנראה שמותר כיוון שזה לרוב לתענוגנ.ב. מותר בשבת לעשות תרגילים? או שזו אולי בעיה כמו תרגילי התעמלות?
(אין לי מושג הלכתי, רק מניחה סימן שאלה)
מזורז מאד !!אתה כנראה למדת בקורס מזורז או משהו כזה או שאתה לומד שנה או שנה וחצי ולכך אתה צריך לתרגל כל פעם לפני השירה כי אם לא אתה שר לפי ההרגל שלך
אם אני לא עושה תרגילים, אני במצב כמו שאני לא עשיתי שום פיתוח קול !אבל לענ"ד בן אדם צריך להפעיל את האינטליגנציה שלו על מנת להבין מה הועילו חכמים בתקנתם ומה המורה מנסה להרגיל אותך ע"י התרגילים ואז הוא מקבל את עיקר התועלת מכל העסק כשהוא מנסה להגיע למקום הזה גם ללא תרגילים וכו'
אותם תרגילים גם בשבת וגם ביום חולאתה עושה חימום לפני התרגילים?
ההדרגה היא בסיס בתרגילים. - לעלות בהפרשים של חצי טון.אותם תרגילים גם בשבת וגם ביום חול
ביום חול מצליח לי, שבת לא כל כך
אני תליתי את זה שאולי זה בגלל מה שכתבתי כאן
אני נהנה שקלטתי מיד את המצב!תודה על ההסבר הרחב והמפורט !!
מזורז מאד !!
אני צריך לתרגל כל יום בבוקר ! כך המורה אמר
עשרה מפגשים
למדנו בקבוצה של עשרה אנשים
אם אני לא עושה תרגילים, אני במצב כמו שאני לא עשיתי שום פיתוח קול !
מה יעזור לי אינטיליגנציה אם זה לא הולך לי בלי ? ?
גם אם אני אבין, אבל זה לא הולך בפועל !
למה זה לא מספיק מה שעשיתי ?אני לא חושב שיש פיתרון רציני במקום מורה פעם בשבוע או פעם בשבועיים אבל לבינתיים לפחות תעשה את התרגילים ככה אם תחליט אי פעם ללמוד פיתוח קול נורמלי אצל בערק או אצל מישהו אחר תגיע עם משהו
אם התרגילים יהיו רשומים בתווים זה יכול לעזור לי ?(כך עלה לי במחשבה)ההדרגה היא בסיס בתרגילים. - לעלות בהפרשים של חצי טון.
כנראה הדילוגים שוברים את הקול.
זה יכול לקרות רק בלימוד שבועי אצל מורה פרטי ?ואז הוא מקבל את עיקר התועלת מכל העסק כשהוא מנסה להגיע למקום הזה גם ללא תרגילים וכו'
יש מצב שזה יכול לקרות אם תקפיד כל יום לעשות את התרגילים וכמובן אם תנסה להקפיד על ההבנה כמו שכתבתי למעלהזה יכול לקרות רק בלימוד שבועי אצל מורה פרטי ?
או גם בקורס מזורז ? (כמו שעברתי)
אני יבדוק אולי יש לי תרגילים לפיתוח קול בתוויםאם התרגילים יהיו רשומים בתווים זה יכול לעזור לי ?(כך עלה לי במחשבה)
תודה על הרצון והעזרה !אני יבדוק אולי יש לי תרגילים לפיתוח קול בתווים
הבעיה שאני לא יודע להפיק חצי טון בלי מנגינהההדרגה היא בסיס בתרגילים. - לעלות בהפרשים של חצי טון.
כנראה הדילוגים שוברים את הקול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: