כדאי לקבל חוות דעת נוספת.הוא היה בבדיקה אצל א.א.ג. מומחה (ד"ר שטרן המפורסם)
והוא נתן הפניה לקלינאית, כך שהטיפול בכיוון.
השאלה היא האם צריך סבלנות עד לשיפור משמעותי, או שקצב ההתקדמות איטי ממה שאמור להיות.
אם תרצו רופא טוב כתבו לי בפרטי.
כדאי לקבל חוות דעת נוספת.הוא היה בבדיקה אצל א.א.ג. מומחה (ד"ר שטרן המפורסם)
והוא נתן הפניה לקלינאית, כך שהטיפול בכיוון.
השאלה היא האם צריך סבלנות עד לשיפור משמעותי, או שקצב ההתקדמות איטי ממה שאמור להיות.
אצל רופא אאג עם מצלמה, גם אני הופתעתי לגלות יבלת בשלב מתקדם
כלום, אבל כלום, לא יכול לעזור ליבלת משמעותית, שלא ימרחו אתכם.
מהנסיון.
הכל תלוי בסוג היבלת ובמצב שלה, כמובן שאין להקיש מאחד לשני..דווקא אצלי בגיל 7 בערך הייתה לי יבלת במיתרי הקול, בעקבות אהבת השירה שלי...
ורופא מאד רציני אמר להורים שלי שאין שום פתרון חוץ מניתוח,
אלא א"כ אלך לקלינאית תקשורת - אולי זה יציל מניתוח,
הלכתי כמה פעמים לקלינאית, אבל עקב זה שהייתי ביישן - זה נפסק (התביישתי מעצמי לעשות כאלו קולות מוזרים...)
מידי פעם כשהייתי הולך לרופא תמיד הייתי מבקש שיבדוק אם היבלת עברה - וזה לא עבר,
רק לאחר כמה שנים טובות באחד מהביקורים אצלו ביקשתי שיבדוק לי את זה ולהפתעתי (ולהפתעתו) - זה נעלם,
כך שתמיד יש תקווה...
בכל מקרה, ודאי שאין תחליף למורה לפיתוח קול!!!
וכל השאר זה עזרים שלדעתי - מאד טובים.
לפני הכל, תמיד ללכת להבדק לפני שיהיה מדי מאוחר.שרתי לפני תקופה באירוע תחת כיפת השמים כמה שעות, ומאז יש לי איזו צרידות ותחושת אי נעימות בגרון, ובטון הנמוך שלי לא עולה הצליל אלא כמו לחישה .
המורה שלי טוען שעל ידי התרגילים זה יעבור אבל כשאני בא זה נראה לי מאמץ עוד יותר.
האם יכול להיות שקרה לי נזק (שמעתי על דבר כזה ).
מה דעתכם מה עושים?
לי היו יבלות, האמת שאיני יודעת עד כמה הם היו רציניות אבל זו הייתה תקופה שבמשך חודשיים בקושי יכולתי לדבר שישמעו אותי!, הופניתי ע"י אא"ג לקלינאית תקשורת שעזרה לי הרבה ... ושהחזיר לי את הקול, אבל היבלות (כנראה ישתפרו בינתיים ) אבל עדין היו שם.... ולאט לאט התחלתי להשתמש בTMRG טיפות הקלאסיות +אבקה וזזה ממש עזר ומיגר ואא"ג אמר שאין שום יבלות ... (שוב יכל להיות שמראש הם לא היו כל כך קשות) אבל זה מה שאני חוויתי , חשוב לומר שאין ולא היה תחליף לפיתוח קול ושירה נכונה , אבל התכשירים שלהם לוקח אותך יותר גבוה , אץ זה אני רואה במוחש ביום שיש לי קול במיטבו ואני משתמשת בטיפות / באבקה , אני ממש ממש מרגישה שהקול שלי הרבה יותר עם תהודה וגוון עמוק יותר !, ואני חושבת שיש לי מודעות לקול שלי ברמה שאני יכולה להבחין בניואנסים. זה לא תחליף אבל בהחלט מקדם ומיטיב.צר לי להרוס את החגיגה.
אין, ולא קיים תחליף לעבודה ממשית על הקול, שום תכשיר לא באמת עוזר.
העזרה היא מינימאלית, לרוב פסיכולוגית.
במקרים קלים של צרידות או התקררות אפשר להיעזר בדברים אלו, אבל שוב, אין "תרופות פלא" אמיתיות.
האמינו לי, ניסיתי כבר הכל.
הכי חשוב: בדקו את עצמכם מבחינה קלינית מידי כמה זמן.
אצל רופא אאג עם מצלמה, גם אני הופתעתי לגלות יבלת בשלב מתקדם
כלום, אבל כלום, לא יכול לעזור ליבלת משמעותית, שלא ימרחו אתכם.
מהנסיון.
בתוך השאלה מונחת התשובה....לי היו יבלות, האמת שאיני יודעת עד כמה הם היו רציניות אבל זו הייתה תקופה שבמשך חודשיים בקושי יכולתי לדבר שישמעו אותי!, הופניתי ע"י אא"ג לקלינאית תקשורת שעזרה לי הרבה ... ושהחזיר לי את הקול, אבל היבלות (כנראה ישתפרו בינתיים ) אבל עדין היו שם.... ולאט לאט התחלתי להשתמש בTMRG טיפות הקלאסיות +אבקה וזזה ממש עזר ומיגר ואא"ג אמר שאין שום יבלות ... (שוב יכל להיות שמראש הם לא היו כל כך קשות) אבל זה מה שאני חוויתי , חשוב לומר שאין ולא היה תחליף לפיתוח קול ושירה נכונה , אבל התכשירים שלהם לוקח אותך יותר גבוה , את זה אני רואה במוחש ביום שיש לי קול במיטבו ואני משתמשת בטיפות / באבקה , אני ממש ממש מרגישה שהקול שלי הרבה יותר עם תהודה וגוון עמוק יותר !, ואני חושבת שיש לי מודעות לקול שלי ברמה שאני יכולה להבחין בניואנסים. זה לא תחליף אבל בהחלט מקדם ומיטיב.
אני לא ישלול את הפסיכולוגי כי זה כמו לטחון מים אני אגיד לא , תמיד יגידו כן...בתוך השאלה מונחת התשובה....
חוץ מזה שיש לי הרגשה שזה מאד פסיכולוגי ואתה אולי פיתחת תלות בזה אז תתחיל לרדת מזה לאט לאט
גרגורי אכן מורה מעולה.גראגורי - 0584555825
מורה מצוין לפיתוח קול
הוא בירושליםגראגורי - 0584555825
מורה מצוין לפיתוח קול
חשוב לי לדעת כמה זה לנסות האם אפשר לשתף בכמה התנסית בערך ואחרי כמה פגישות החלטת שזה לא מתאיםוצריך לנסות עד שמוצאים את המתאים
הוא גר בשוק מחנה יהודה בירושליםגראגורי - 0584555825
מורה מצוין לפיתוח קול
בשביל להתחיל הוא בטוח טוב אח"כ תחליטגראגורי - 0584555825
מורה מצוין לפיתוח קול
כמובן שאין כוונתי לומר שגריגורי הוא לא מורה טוב לפיתוח קול רק נתתי שידע השואל שאם אינו מתקדם שהוא אינו היחיד על אף שהוא המורה הכי טוב לאחריםבשביל להתחיל הוא בטוח טוב אח"כ תחליט
הרוב עוזבים אבל חלק נשארים איתו שנים
סימן לאינדיבידואליות שבתחום הפיתוח קול...
לגבי מה?תבדקי אצל ד"ר פטר פרידמן. הוא המומחה הידוע אצל גדולי החזנים והזמרים. ויוכל לענות לשאלתך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: