גם אני שמעתי את זה. מעניין.ספציפית הכיור הוא מחרס (שכידוע א"א להכשיר), כך שאם נצא מנקודת הנחה ששופכים לשם גם דברים חמים נראה לי שזה לא חומרה.
תקנו אותי אם טעיתי
גם אני שמעתי את זה. מעניין.ספציפית הכיור הוא מחרס (שכידוע א"א להכשיר), כך שאם נצא מנקודת הנחה ששופכים לשם גם דברים חמים נראה לי שזה לא חומרה.
תקנו אותי אם טעיתי
לא באתי לסתור דברים של אף אחד.בכלל לא בטוח שזה בעיה כי התחתון צונן
אני צריך לברר...
כנ"ל לא באתי לסתור...לא באתי לסתור דברים של אף אחד.
רק לעורר שכשאומרים על משהו שהוא "סתם חומרא", זה לא תמיד כ"כ פשוט, ולא תמיד חושבים על הכל
לפי מה שאני שמעתי אסור להשתמש באותו תנור לחלבי ובשרי לסירוגין. גם לא פירוליטי. אפשר לעשות העברה פעם אחת לקבוע אבל לא לסירוגין.כמובן שלא לסמוך על מה שאני כותבת, אבל קראתי שעם ניקוי פירוליטי מותר לכתחילה בין בשר לחלב...
ויש מלא דברים שאנשים ממציאים מחוסר ידע וחושבים שזה נקרא להחמיר.חוץ מזה שבאמת יש הרבה דברים (במיוחד בפסח) שהם מנהגים וחומרות
אנחנו שאלנו רב, וקיבלנו תשובה שמותר, לא אכנס, לכל הנימוק, כי זה שאלה ששאלנו ספציפית וקיבלנו תשובה ספציפית, ממתי פרוג הוא מקום לפסוק הלכה?!שוב ושוב בניגוד למה שמספרים בחנויות שמשווקות אלקטרולוקס..
האלקטרולוקס אסור לשימוש בפסח
יתכן שרק לספרדים מותר
הרב רובין אישר עד השנה,לפני כעשר שנים קרובי משפחה שלי קנו תנור פירוליטי, ושאלו בבית ההוראה של הרב רובין איך זה בפסח.
התשובה שהם קיבלו היא שזה בדיוק כמו תנור חדש.
מה שכן- הם מחליפים את כל החלקים שאפשר- רשת, מסילות, בניות, ואפילו את החלק בדלת שעשוי מזכוכית (קנו בכוונה דגם שאפשר להחליף בו את הדלת)
יש מקור כתוב או שזה בע"פ? אם כתוב, אשמח לראות. תודההרב רובין אישר עד השנה,
השנה הוא אמר שראה שיש לחשוש!
אמרו לי שהיה כתוב במוסף שבת קודש, אבל במשפחה שלי שאלו... וזה התשובה שקיבלו.יש מקור כתוב או שזה בע"פ? אם כתוב, אשמח לראות. תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: