קל להכנה
גיוון מבורך לפיצה
תבנית A4, או 2 תבניות עגולות בינוניות, או 4 אינגליש קצרות
1 חבילת ספגטי מבושלת על פי הוראות היצרן במי מלח
4 ביצים
1 כף מלח
לרוטב עגבניות:
1 רסק עגבניות גדול
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
3 כפות סוכר חום
2 כפות אורגנו
1/3 כוס שמן
2 כפות מיונז
מים לפי הצורך
פרוסות גבינה צהובה או פתיתי גבינה צהובה
מסננים את הספגטי ושוטפים במים קרים.
מערבבים עם הביצים והמלח
משטחים בתבניות לפי בחירה, מרופדות בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות 20 דקות
טוחנים את כל רכיבי הרוטב לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
מורחים בנדיבות על הספגטי האפוי
מפזרים פתי גבינה צהובה או שמניחים פרוסות גבינה צהובה צמודות זה לזה על כל התבנית
מפזרים אורגנו, זיתים או מה שרוצים. אפשר גם רק גבינ"צ
אופים עוד כרבע שעה עד להמסה מלאה של הגבינה ובעבוע שלה.
מגישים חם
נפרס בקלות
גיוון מבורך לפיצה
תבנית A4, או 2 תבניות עגולות בינוניות, או 4 אינגליש קצרות
1 חבילת ספגטי מבושלת על פי הוראות היצרן במי מלח
4 ביצים
1 כף מלח
לרוטב עגבניות:
1 רסק עגבניות גדול
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
3 כפות סוכר חום
2 כפות אורגנו
1/3 כוס שמן
2 כפות מיונז
מים לפי הצורך
פרוסות גבינה צהובה או פתיתי גבינה צהובה
מסננים את הספגטי ושוטפים במים קרים.
מערבבים עם הביצים והמלח
משטחים בתבניות לפי בחירה, מרופדות בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות 20 דקות
טוחנים את כל רכיבי הרוטב לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
מורחים בנדיבות על הספגטי האפוי
מפזרים פתי גבינה צהובה או שמניחים פרוסות גבינה צהובה צמודות זה לזה על כל התבנית
מפזרים אורגנו, זיתים או מה שרוצים. אפשר גם רק גבינ"צ
אופים עוד כרבע שעה עד להמסה מלאה של הגבינה ובעבוע שלה.
מגישים חם
נפרס בקלות