זו תשובה שמגדירה את כל השאלה של האשכולאנחנו פסלנו יחידות שהשרותים היה מתוך חדר שינה
אבל אני כן חושבת שתוספת שטח מגרה אנשים לסגור
כך שזה 50/50
יכול להיות שיש המון שענו שירותים והם לא בעניין שלעבוד בית...זו תשובה שמגדירה את כל השאלה של האשכול
את אומרת שאין הכרעה, אני גם חשבתי ככה
אבל בתכל'ס רוב של 70 % + כאן באשכול בעד השירותים
התגובות תהינה הרבה יותר תועלתיות וממוקדות.אני ממליצה להעלות את התוכנית לפורום
וזה גם לא כ"כ נח שאין שירותים באמבטיה.
זה לא קשור אפשר להשאיר גם את השירותים באמבטיה ויהיה 2 שירותיםזה ממש לא נוח שהשירותים נפרד מהאמבטיה.
חשבתי שגם האמבטיה תהיה מחוץ לחד"ש.
אם האמבטיה כן בתוך החד"ש, אז ברור שעדיף פינת עבודה.
לא חלמתי לשווק פינת עבודה חמודה כחצי חדרחדר עבודה לדעתי.
ומבחינת שיווק - לא דומה פרסום על יחידה עם חדר וחצי ליחידה סתמית.
בהצלחה!
ברור ששירותים.מבחינת "סחירות" (ממבט של משכירי דירות וזוצ לשעבר) כמדומני שיח"ד שיש בה חלל נוסף שיכול לשמש כפינת עבודה/לימוד/אכסון וכו' תושכר מהר יותר. בסוף כל היחידות דומות, והבונוסים הקטנים בדמות עוד שטח קטן הם אלו שגורמים לסגירת עסקה מהירה יותר. לענ"ד זו"צ יותר מרוכז בצרכיו ופחות חושב על אורחים וכד'. כמובן זה תלוי אבל מה השטח בחדר האמבטיה המדובר היוצא מחדר השינה, והאם שירותים לא יהפוך אותו לצפוף מידי.
תודה על התגובה המפורטתברור ששירותים.
בתור בעל משפחה שהתחיל בתור זו"צ ביחידה של ארבעים מטר עם שירותים נוספים בסלון אולי לא נעים לכתוב אבל ערכה לא יסולא. מי ששואל(ת) כמה מארחים פשוט לא שם לב, אם גרים ליד ההורים הם קופצים הרבה מאוד, לאוו דווקא בתור אירוח רק להביא משהוא וכדומה. לא לדבר על זה שלפעמים הזוג מתלהב(או ההורים) להזמין לסעודת שבת. הלאה בעלי מלאכה יש די הרבה ביחידה. כאן אח של הבעל בדיוק נתקע בעיר ושואל אם אפשר לישון על הספה. ושם חבירה טובה מהכיתה מתקשרת שהיא רוצה לקפוץ להגיד שלום(עברו כבר כמה שנים אבל כמדומה שלאישתי אחת התקשרה שהיא בדיוק צריכה שירותים...)
ולמה אני כותב את כל זה הסיבה שהיחידה שלנו עלתה כמה שקלים יותר(כ300 400 שקל יותר מהשוק של אז) היא מפני שהיה לה שירותים נוסף בסלון מלבד החדר שינה והיא לא עמדה אפילו רגע אחד ריק(אחרינו נכנסה אישה מבוגרת שבאה לגור ליד הילדים הפיליפינית ישנה בסלון והשתמשה בשירותים שם. והאישה השתמשה בחדר השינה ולילדים הייתה אורה ושמחה)
למה אני כותב את כל זה כי אני יודע שהיחידה הנל לא עמדה רגע אחד ריקה דווקא בגלל השירותים הנוסף, זה מה שגרם לבידול שלה ולסחירות שלה וכשניסו להשוות ליחידות דומות בעל הבית או המתווך אומר כן אבל יש כאן שני שירותים והעסקה נסגרת....
עוד משפט לסיום רוב העובדות מהבית הם לאחר כמה שנות עבודה במשרד ורוב הזוצים אינם עונים להגדרה הנ"ל. אגב אני לא מבין בעיצוב אבל נראה לי שאם יום אחד יתחרטו יותר קל להפוך שירותים לחדר עבודה מאשר חדר עבודה לשירותים.
וכל הדוגמאות שהבאתי למעלה הם מחוויה אישית שלא לדבר שבפורים יבואו מבוסמים מהישיבה של הבעל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: