אשמח גם.בשמחה, תכתבו כתובת מייל, ואוכל לשתף.
dvorashin4אין לכתוב כתובת מייל
אשמח גם.בשמחה, תכתבו כתובת מייל, ואוכל לשתף.
נ.ב. לא כל עו"ד מבין בפינוי בינוי ובתמ"א 38, וכאן הרבה אנשים נופלים , שבוחרים עו"ד שהם מכירים אותו מתחומים אחרים, והוא לא מתאים כלל לעבוד עם דיירים ומול יזמים
לטענתך שרובם אינטרסנטים, מי אמר לנו שאתה לא אינטרסנט?כאחד שמתעסק בתחום לא הייתי ממליץ לקבל שום מידע ממה שרשום כאן בפורום כי אחרי שקראתי את כל התגובות רוב המבינים הם אינטרסנטים.
ההבדל הגדול כי אני לא מבקש לתת טיפים ושיפנו אלי בפרטי ולא מציע אף שם מהכרות אפילו שכפי שאתה מבין אני בטח מכיר לפחות חברה אחתלטענתך שרובם אינטרסנטים, מי אמר לנו שאתה לא אינטרסנט?
גם אני אשמח לקבל את המסקנה והסיבות שהובילו לכך
82323cccאין לכתוב כתובת מייל
האם פנו אליכם?גם אני אשמח Y0533153519*GMAIL.COM
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: