גם תוך כדי השיחה - בהתחלה, אני קצת חוששת, אבל אחר כך הכל זורם...בשיחה עצמה הכל זורם, רק שיש לך פחד לפני השיחה?
אני רוצה משהו שיגרום לי להתקשר ולבצע את השיחה...מה היית רוצה שיהיה במקום? שתרגישי רגועה רגע לפני השיחה?
לא עוזר לי...אני פיתחתי שיטה לזה..
הטלפון היא חתיכת פלסטיק ואני מדמיין שמדבר לקיר @@@
לדעתי השם הכולל זה:מזדהה
בעיקר קשה לי לדבר עם לקוחות בטלפון
דווקא במייל לא אכפת לי גם להתכתב עם נשיא ארה"ב או ראש הממשלה או מי שזה לא יהיהוואו איזה אשכול מדהים איך אני מרגישה חלק ממנו,
אנשים שיש להם את זה אולי תתנו קצת טיפים?
זה קורה לי גם בטלפון וגם במייל , בעיקר כשאני מבקשת משהו שאני לא בטוחה שהוא בסדר/שאקבל תשובה חיובית.
נראה לי נובע מחוסר בטחון ומרצון להיות תמיד בסדר
עשיתי את זה תקופה,לי עוזר לנסות לחשוב על כל התגובות האפשריות ואיך אני אגיב אליהם (הבעיה מתחילה כשהם עונים תגובה שלא חשבתי אליה...)
דבר שני שעוזר לי לפעמים זה לחשוב מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מזה- חוסר נעימות? יחשבו עלי דברים לא מחמיאים? וכו', זה עוזר לגמד את החשש מהתגובה.
???אנחנו יכולות לפתוח קבוצת תמיכה. נראה לי שלנושא הזה עוד אין.
אני עושה את זה כבר חודש שלם...לי עוזר לנסות לחשוב על כל התגובות האפשריות ואיך אני אגיב אליהם (הבעיה מתחילה כשהם עונים תגובה שלא חשבתי אליה...)
דבר שני שעוזר לי לפעמים זה לחשוב מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מזה- חוסר נעימות? יחשבו עלי דברים לא מחמיאים? וכו', זה עוזר לגמד את החשש מהתגובה.
מזדהה ממש..צריכה עצות...
יש לי כמו מניעה כזו להתקשר לאנשים לא מוכרים, (שאני מתקשרת)
הבעיה היא בעיקר בשיחות טלפון,
כי אם האדם עומד מולי, אני רואה אותו ואת ההבעות שלו, מבינה את הסאב-טקסט
אבל בטלפן - אי אפשר לראות את הבן אדם
וזה מונע ממני לבצע שיחות טלפון או לדחות אותן...
אפילו בשבועות שלמים!!
אפילו שיחות דחופות...
מה אני עושה??
אולי יעזור לך לתגמל את עצמך? להבטיח לעצמך משהו טעים או נחמד אחרי שאת מתקשרת?אני צריכה להתקשר היום למישהו בערב, ואני מנסה לעזור לעצמי לעשות את זה באמת....
אולי אתם תצליחו לעזור לי להוציא את השיחה הזאת לפועל אחרי דחייה של כמה שבועות...
אולי תדמייני את ההקלה שאחרי השיחה?אני עושה את זה כבר חודש שלם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: