יכולה לשלוח לי מייל?יש לי תעברי לאישי
@שיראז אני רוצה את בוב הבנאי מידה 3-4, רלונטי עדיין? בבני ברקאני רוצה. איך יוצרים איתך קשר? או שתשלחי לי mirim.prog בג'ימייל
למכירה :
3 כפריות 400 ש"ח גמיש
שמלות +ברווזים +סלסלה +מגפונים + קשת לשיער
אני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית@שיראז אני רוצה את בוב הבנאי מידה 3-4, רלונטי עדיין? בבני ברק
נכון, אין לי מנוי. יכולה לשלוח לי למייל mirim.prog בג'ימייל? תודה רבהאני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית
את חסומה
לא ראיתי את ההודעה שלך סליחהאיך אפשר ליצור קשר?
באיזה מחיר?
אפשר תמונות?
מקפיצהלמכירה
תחפושת טווסית מהממת
מתאימה לגילאי 5-8
כולל שמלה, חולצה, גרביון ,סיכה
וגב -עשוי עבודת יד -הגב מתקפל
לפרטים
0527137237
chaniw6 גמייל
תכתבי כשאת זמינה אכתוב לך פרטים ואמחק אחכתחפושת גזר לבן חצי שנה (6-12) ב50 ש"ח מביתר
מכנס
חולצה
כובע
מכנס גזר (שק גזר..)
זוג גרביים כתומות (יש 2 גדלים)
צפה בקובץ המצורף 1304467
צפה בקובץ המצורף 1304464
טוב את עושה, מפחיד להשאיר מייל בפרוג!!תכתבי כשאת זמינה אכתוב לך פרטים ואמחק אחכ
גנן (שפם, מעדר וחולצה משובצת)יש לי בן שנה שמתחפש לאבוקדו יש למישהי רעיון למשהו קשור שאני יכולה לחפש את בת 3?
את יכולה להסתכל בעמוד 90, העלתי שם שמלות שמתאימות לגילאים שרציתמעוניינת לקנות שתי שמלות לא משנה איזה תחפושת העיקר שמלה
לגמרי !!! תיזהרו לצערי יש כמה פוחזים שמנסים... אל תשאירו מייליםטוב את עושה, מפחיד להשאיר מייל בפרוג!!
יורדת במחיר ל200
איך אני יכולה ליצור איתך קשר??? ממש חשוב לייכולות ליצור קשר בפרטי אם רלוונטי - 180 ש"ח לקניה בבית שמש ואין לי איך להעביר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: