נשארו מידות:להשכרה 11 תחפוושת מושקעות של תוכים
לפרטים eh6460 שטרודל ג'ימיל...
0504148728
חצי שנה
2
3
8
נשארו מידות:להשכרה 11 תחפוושת מושקעות של תוכים
לפרטים eh6460 שטרודל ג'ימיל...
0504148728
פרסמתי עכשיו על תחפושת כזו -נשארה לי בשביל בת-את יכולה להחליף את הבנדנה בכובע כמו בתמונהמחפשת בדחיפות אוטו גלידה /דוכן/כדו' למוכר גלידה (הזמנתי באליאקספרס וההזמנה לא יצאה...)
למי שיש אשמח לעידכון!
תודה!
אני לא מצליחה לשלוח לך מייל אפשר טלפוןעדיין רלוונטי??? איך אפשר ליצור קשר? @מלכי63
אין לי תמונה, זה התחפושת הקלאסית שנמכרת בכל המקומותכמה עולה? יש תמונה?
יש לי להשכרהמחפשת דחוף תחפושת קופהלה לקניה או להשכרה ממישהי לילד בן 3
תודה רבה!
הייאני משכירה או מוכרת תחפושת מיקימאוס סרוגה מהממת!
(ויש גם סט להורים אם אתם בקטע.... אני כבר יחפש תמונה, העלתי פה כבר פעם, אבל לא מוצאת הרגע....)
עדיין מחפשת לילד בן 6 תחפושת יפה ומושקעת של נסיך או מלך
בבני ברק
יכולות ליצור קשר בפרטי אם רלוונטי - 180 ש"ח לקניה בבית שמש ואין לי איך להעבירתחפושת של מלך לגיל 5 אשמח אם יש למשהו או אפילו רעיון איך להכין בעמצי בקלות
וכן "צלמער" (המעיל המפוספס)לגיל 8
אשמח מאוד!!!!
אני מב"ביכולות ליצור קשר בפרטי אם רלוונטי - 180 ש"ח לקניה בבית שמש ואין לי איך להעביר
היהיי
התחפושת מתאימה לתינוק בן חצי שנה?
כמה את לוקחת? ואיפה את גרה?
יש מצב שאת מעלה את התמונה של הבת בpdf? חסום לילהשכרה באלעד - בני ברק
תחפושת אוסטרים \ ילדי הרים מקורית! נרכשו באוסטריה
להשכרה רק שני התחפושות יחד
תחפושת בן - מתאים לילד באזור גיל 5, התחפושת כוללת: מכנס עם שלייקס אדום מעור אמיתי, חולצה משובצת וכובע.
צפה בקובץ המצורף 1303701
תחפושת בת: מתאים לילדה באזור גיל 8-10 , התחפושת כוללת: חולצה לבנה, סרפן אדום וכובע
צפה בקובץ המצורף 1303703
בנוסף יש אפשרות להשכיר עוד 2 כובעים נוספים כמו של התחפושת של הבת בצבע אדום ובצבע ירוק.
התחפושת להשכרה ב200 ש״ח לשתי התחפושות
אם את מתעניינת בתחפושת רצינייש מצב שאת מעלה את התמונה של הבת בpdf? חסום לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: