מה דעתך על שטריימל כזה?למישהי יש רעיון היכן ניתן להשיג/ איך ניתן להכין שטריימל לילד בן 4 עבור תחפושת חתן?
ואם למישהי יש תמונה של תחפושת חתן 'אמיתי' אשמח לראות
יש למישהו רעיון מקורי לתחפושת לילדה בת שנתיים ותינוק בן חצי שנה,
אני מחפשת משהו סט, ובלי הרבה אביזרים, שהבגד עצמו יהיה התחפושת (על הבגד יכולים להיות אביזרים אבל לא דוכנים וכו') רציתי מוכרת גלידה ולתינוק גלידה, אולי יש למישהי רעיון איך לחפש למוכרת גלידה בלי דוכן???????
אני עשיתי לפני כמה שנים לשתי בנים קטנים - טבחים.יש למישהו רעיון מקורי לתחפושת לילדה בת שנתיים ותינוק בן חצי שנה,
אני מחפשת משהו סט, ובלי הרבה אביזרים, שהבגד עצמו יהיה התחפושת (על הבגד יכולים להיות אביזרים אבל לא דוכנים וכו') רציתי מוכרת גלידה ולתינוק גלידה, אולי יש למישהי רעיון איך לחפש למוכרת גלידה בלי דוכן???????
תחפושת פו הדב קש לא מנסיוןלמשי יש תחפושת פו הדוב לגיל שנה?
תודה רבה!אני עשיתי לפני כמה שנים לשתי בנים קטנים - טבחים.
5 דקות עבודה ויצא מהמם!
סינר, כובע, חולצה לבנה גברית, ומכנס שחור פפיון שחור
מצרפת תמונה ( לפני עריכה...) שאותה הדפסתי על סינר להורים
יש לך תמונה?
אני עשיתי שנה שעברה לילד בן 3 מוכר גלידה עם דוכן קטנטן מקופסת נעלי צעד ראשון , והתחפושת עצמה גם בלי הדוכן היתה יפה - כובע עם גלידה מעל , סינר יפה עם לוגו + כיס שממנו יוצאים גביעי גלידה וכף גלידה , יש באךי אקספרס עגילים בצורת גלידה ועוד דברים יפים שמתאימים לתחפושת אביזרים וכו.
כרגע יש לי תמונה שלא רואים בה את הסינר אלא יותר את הדוכן( צריכה לחפש )יש לך תמונה?
התחפושת עדין רלוונטית ב 60 ש"ח.למכירה
מכונת סוכריות עשוי לבד, לא קנוי לגיל 2-3 כולל: חולצה חצאית נפוחה וכובע סוכריות, 60 ש"ח
בירושלים/ ב"ב
880.test (קודם 880) בג'ימייל
צפה בקובץ המצורף 815980
אני גם רוצה.למשי יש תחפושת פו הדוב לגיל שנה?
מה הכוונה לשפץ?אני גם רוצה.
חושבת אולי לקנות באלי ולנסות לשפץ.
יש לך רעיון איך?
סתכלי באלי הדברים שם לא מידי.מה הכוונה לשפץ?
דווקא די חפרתי שםאני גם רוצה.
חושבת אולי לקנות באלי ולנסות לשפץ.
יש לך רעיון איך?
מטורף. מישהי התנסתה??מה דעתך על שטריימל כזה?
קש לא מנסיון2.51US $ 44% OFF|Women Fashion Russian Thick Warm Beanies Winter Warm Fluffy Fake Faux Fur Hat Empty Top Hat Headscarf - Skullies & Beanies - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: