יש לי צבעי וציירות עם אביזרים משגעיםמחפשת לשכור/לקנות תחפושת סט לגילאי: שנה ושנתיים.
pesizilber בגימייל
יש לי צבעי וציירות עם אביזרים משגעיםמחפשת לשכור/לקנות תחפושת סט לגילאי: שנה ושנתיים.
אני רוצה ולא מצליחה לשלוח לך מייל.למכירה תחפושת טווסית מהממת!! מושקעת. עם המון נוצות טווס, מתאים לגיל 8-10
תמונה במייל למי שרוצה ayelet22r ..gmail.com
תודה על ההדרכה,איך מכינים את הכובע דמוי קצפת?אפשר להכין תגדלידה מספריי קצף מתנפח שאפשר להשיג כמעט בכל טמבור/כלי בית
אחרי שזה מתייבש נראה כמו גלידה /בצק צהוב עומד ואז צובעים איך שרוצים
מורחים דבק ושמים סוכריות אמיתיות ומה שרוצים...
אפשר להכין גם כובע מהמם שנראה ממש גלידת קצפת
אם תרצי
כובע ליצן-חרוט ממפל בהיקף ראש הילדה.תודה על ההדרכה,איך מכינים את הכובע דמוי קצפת?
הי שלום,פנוי עדיין?
אני צריכה לילדה בת 5
תודה!
אני אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר:גם אני מוכרת תחפושת תוכי מהממת שהזמנתי מידה 12-24 מתאים לתינוק בן שנה
זה נמכראני אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר:
tami45044אין לכתוב כתובת מייל
יכול להיות שכבר שלחת לי ונמחק לי בטעות....
את מביתר?זה נמכר
כןאת מביתר?
עדיין רלונטיהמייל שליאני רוצה ולא מצליחה לשלוח לך מייל.
גם אם כבר נמכרה אשמח לתמונה להשראה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: