צודקים, מחילה!תגדילו את המסך, ותראו
רק צריך להגדיל מאוד בשביל לשים לב.
צודקים, מחילה!תגדילו את המסך, ותראו
מוסיף למשתמש הרגשה טובה מזה שהוא מוצלח. וזהו בערך..אם כבר, יותר מעניין אותי לדעת אחת ולתמיד - מה מוסיף כל הניקוד (הלייקים והשכויח), מה זה נותן לי כמשתמש בפורום פרוג
למה זה כזה מעצבן??
אני שמה לב לדברים כאלו מיד, זה פשוט זורח לי בעיניים (אני ראיתי את זה בלי להגדיל)צודקים, מחילה!
רק צריך להגדיל מאוד בשביל לשים לב.
בפסח יהיה סימן של מצה שבורה, ואז זה יהיה שווה חצי לייק@הכלבויניק שכוייח!
תנו לנו אותו עד ר"ח ניסן פליז
חחח עוד יגיע...@2020 ESTER, כבר יש לך אלף מאתיים שלושים וארבע ליצנים...!
גם לי ככה..אבל משהו לא מסתדר לי, כשאני מסתכלת על פירוט הלייקים זה מראה לי ככה- צפה בקובץ המצורף 1332785
וכשאני מסתכלת על זה- צפה בקובץ המצורף 1332787
זה שונה.... גם לא כפול שתים...
אה, ואם אני מחשבת את מספר הלייקים, בלי להכפיל, זה יוצא בדיוק מה שכתוב כאן צפה בקובץ המצורף 1332785
אז כמה זה באמת שווה? איך ראיתם שזה כפול 2?
עריכה: חישבתי את ההפרש, וחילקתי במספר הליצנים, זה יוצא שכל ליצן 21 לייקים!! משהו מוזר ממש
זה לא באמת הולך להישאר אח"כ לפי דעתי
ככה אמרו.תראו משהו מגניב
כשעומדים על מספר התגובות רואים שיש להודעה הראשונה כפול לייקים
תראו את זה:
צפה בקובץ המצורף 1332750לעומת זה:צפה בקובץ המצורף 1332751
ה 2,693 זה כל מה שקיבלת כולל עצוב וכועסאבל משהו לא מסתדר לי, כשאני מסתכלת על פירוט הלייקים זה מראה לי ככה- צפה בקובץ המצורף 1332785
וכשאני מסתכלת על זה- צפה בקובץ המצורף 1332787
זה שונה.... גם לא כפול שתים...
אה, ואם אני מחשבת את מספר הלייקים, בלי להכפיל, זה יוצא בדיוק מה שכתוב כאן צפה בקובץ המצורף 1332785
אז כמה זה באמת שווה? איך ראיתם שזה כפול 2?
עריכה: חישבתי את ההפרש, וחילקתי במספר הליצנים, זה יוצא שכל ליצן 21 לייקים!! משהו מוזר ממש
זה לא באמת הולך להישאר אח"כ לפי דעתי
מי אמר?הם לא אמיתיים
הורידו את הליצן לליק אחד!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: