כי זה לא ענייני ומקצועי. אוליאולי זה המקום לשאול למה בסתם יום פרוג היו סוגרים את השרשור הזה?
כאילו מה הכלל?
כי זה לא ענייני ומקצועי. אוליאולי זה המקום לשאול למה בסתם יום פרוג היו סוגרים את השרשור הזה?
כאילו מה הכלל?
שמתי לב שמאז שנוסף האימוגי הזה הניקים כאן נותנים אותו בכל הזדמנות
זה ניראלי מעין בדיקה כזו של מעניין מה זה עושה אם אני אלחץ על זה
אולי ייצא לי איזה ליצן מהמסך
אחרי פורים יהיה לייק בצורת מצה ששוה 10 לייקים כנגד עשרת המכות.
ואז בספירת העומר יהיה לייק בצורת שעורים שבכל יום שיעבור הוא יהיה שווה יותר עד לשבועות שבו יהיה לייק בצורת הר סיני שיהיה שווה חמישים.
אהה וגם חכו לשלושת השבועות, הסמיילי הכועס יהפוך ללהבות שכל מי שיסמנו לו אותו ירדו ממנו 5 לייקים, ראו הוזהרתם!
חג פורים חג פורים
חג גדול לליוקים
כל 'אביון' פושט כאן יד
ומקבל מייד
לייק כפול
ליצן על קפיץ
שתודה בפול
מקפיץ
דיונים עד לב שמיים
אם שווה הוא פעמיים...
לא שיכורה אנוכי כי אם כשרהטוב, אנחנו בפורים...
נדון אתכם לכף זכות שכתבתם הודעות מתוך שיכרות, שנשפך לכם יין על המקלדת ולא ראיתם מה אתם כותבים....
מקווה שתתפכחו משיכרותכם לא תובכו מידי
א פריילעך פורים!
ונהפוך הוא! לכבוד פורים הפסיק עבר מלאחר המילה "ממני" לאחריה!עיצוב חמוד שעשיתי עכשיו ורציתי לשתף
אפשר להשתמש
פורים שמח!
הצבעים קצת יצאו דהויים העליתי באיכות קצת נמוכה
צפה בקובץ המצורף 1332901
להיפך הוא צריך להיות אחריה בסוף המילהלכבוד פורים הפסיק עבר מלאחר המילה "ממני" לאחריה!
תודה רבה!העיצוב פשוט מדהים! כל הכבוד!
תודה!יואוהו יפה
איך יודעים שהמן לא היה ישראלי? "ויתאפק המן..."איך יודעים שהמן היה שחקן כדורגל ? כי כתוב “ויבעט המן…”
היה לי טעות בניסוח לזה התכוונתי. (בבחינת הפוך על הפוך)להיפך הוא צריך להיות אחריה בסוף המילה
יש לי בעיה בתוכנה שהסימני פיסוק הפוכים..
תודה רבה!
ואופס, נעלם!
נכון, אני רואה גם אצליאם כי התודות נשארו
צפה בקובץ המצורף 1333179
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: