הכנתי אתמול, שמתי 3.5 כוסות של כרגיל וכוס אחת של קונדיטורמשתפת מתכון מהמם לעוגיות
כשגילגלתי את הבצק עם המילוי הוא התפרק, גם לך זה קרה?
אבל יצא מעולה, טעים ממש ממש, תודה!!!
הכנתי אתמול, שמתי 3.5 כוסות של כרגיל וכוס אחת של קונדיטורמשתפת מתכון מהמם לעוגיות
לא התפרק לי - הבצק יצא מאוד רך בגלל המרגרינה והשמןהכנתי אתמול, שמתי 3.5 כוסות של כרגיל וכוס אחת של קונדיטור
כשגילגלתי את הבצק עם המילוי הוא התפרק, גם לך זה קרה?
אבל יצא מעולה, טעים ממש ממש, תודה!!!
עכשיו אני שמה לב ששמת חצי כוס קמח יותר - היית צריכה לשים רק חצי כוס קונדיטורהכנתי אתמול, שמתי 3.5 כוסות של כרגיל וכוס אחת של קונדיטור
אפשר להכין את אלו ולהמיר את הקמח הלבן לקמח תמי או קמח כרגיל.יש למישהו מתכון לסהרוני שקדים בלי גלוטן?
טעיתי בכתיבה, שמתי 3.5 כרגיל וחצי קונדיטורעכשיו אני שמה לב ששמת חצי כוס קמח יותר - היית צריכה לשים רק חצי כוס קונדיטור
הכנתי פעם שניה - יצא מעולה מעולה מעולה מעולה - אני ממליצה מאדמשתפת מתכון מהמם לעוגיות
תשתפו במוצרים מיוחדים שראיתם בחנויות שאין בד"כ כל השנה.שמחה רבה שמחה רבה...אביב הגיע המקרר כבר בא.
רוצו לקנות מקרר לחדר הילדים ולמלא במוצרי תפו"א...
למעונינות-
יש בב"ב חנות פלאפל שמוכרת כדורים ללא גלוטן.[/QUOTE
עד כמה שידוע לי- אין.לכבוד פסח יש עכשיו בחנויות את "עוגות הבית" של אסם, במגוון טעמים ללא גלוטן,
זה בדיוק הדבר שחסר לי באמצע השנה, כדי שלא אצטרך להיות בלחץ שאני חייבת לאפות ואם לא אין עוגות נורמליות שאפשר לקנות במחיר סביר,
מי יודע/ת איך מארגנים עצומה לאסם להמשיך עם המוצר הזה לכל השנה? או שיש כאלה שכבר ניסו ונכשלו?
לכבוד פסח יש עכשיו בחנויות את "עוגות הבית" של אסם, במגוון טעמים ללא גלוטן,
זה בדיוק הדבר שחסר לי באמצע השנה, כדי שלא אצטרך להיות בלחץ שאני חייבת לאפות ואם לא אין עוגות נורמליות שאפשר לקנות במחיר סביר,
מי יודע/ת איך מארגנים עצומה לאסם להמשיך עם המוצר הזה לכל השנה? או שיש כאלה שכבר ניסו ונכשלו?
השאלה אם הכשרות תהיה מספיק טובה.בשורה מצוינת!
אסם התחילו לשווק את מוצרי GRATIFY בארץ
כבר שנים שאסם משווקת מוצרי GRATIFY בארה"ב ובאירופה, מוצרים באיכות מעולה, טעימים ומוצלחים. הם לא שווקו בארץ. (מיוצרים בארץ רק עבור יצוא)
אחרי אינספור בקשות ונדנודים מהרב כיוונים, עכשיו הודיעו שהמוצרים ישווקו גם בארץ.
היה שווה לחכות!
אני רק מקווה שהמחירים יהיו סבירים.
עד כמה שידוע לי ההכשר הוא של בית יוסף, כי המוצרים קטניות.תחפשו- טילונים
פסק זמן , כיף כף
שקדי מרק של אסם
בארה"ב ובאירופה הכשרות היא בד"ץ העדה החרדיתהשאלה אם הכשרות תהיה מספיק טובה.
יש היום מגוון גדול מאד של מוצרים ללא גלוטן והרב ללא כשרות מספקת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: