חיים!!!!!!!!!!!!!!!!
משתמש חדש
כתוב על זה ראוי לבדוק פני השימוש.
הרב ויא אומר לנפות בנפה בצפיפות מסויימת.
זה לגבי הקמח שהוא המוציא.
הקמח השני - אני לא יודעת.
כתוב על זה ראוי לבדוק פני השימוש.
הרב ויא אומר לנפות בנפה בצפיפות מסויימת.
זה לגבי הקמח שהוא המוציא.
הקמח השני - אני לא יודעת.
זו עמותה שפעלה הרבה, ולאורך השנים שילמנו להם דמי חבר ונהנינו מחומרים והדרכות, אבל חשוב לציין שלפעמים דווקא החילונים שבין הצליאקים, שומרים על הפרדה בקפדנות אדוקה עד טירוף, כמעט. עם חומרות וחומרי-חומרות.
אולי כי ממילא יש להם המון תחליפים, כי אינם מקפידים על כשרות.
אולי כי כשלא שומרים תומ"צ, קל יותר להיתפס לשמור בדקדקנות על חוקים...
מכל מקום, רצוי לא להבהל מכל האזהרות שאולי תמצאו שם.
תקפידו על ללא גלוטן, כמובן.
אבל בלי אובססיות מיותרות של הפרדות וזהירויות.
כי לפעמים אמהות שנורא נורא שמרו, ולא נתנו לילד גם 'עלול להכיל', למשל - גילו באיחור שהילד שלהן אכל רוגל'ך ש'הרים' מהמדרכה ליד שובע.
כל זוג הורים אמור להכיר את עצמם ואת ילדם, ולדעת איפה עובר הגבול של שמירה הגיונית.
קודם כל ברוך הבא למועדוןרותי שלום וברכה
שמי
אילה
הטלפון שלי 052-7670125
ביתי בת ה3.5 אובחנה שבוע שעבר ואני איבדתי ידיים ורגליים..
אני רואה בפורום שעזרת לאנשים ויש לך נסיון
אשמח מאוד לדבר איתך אם את יכולה
א. אציין שנרשמתי לקבוצה אמהות חרדיות לצילאק והם מצרפים חדשים פעם בחודש אז אני עדיין ממתינה..
ב. - הבנתי שצריך ללכת להדרכה ראשונית אצל דיאטנית ילדים -הגעתי והיא היתה כנה איתה ואמרה שצליאק זה לא תחום ההתמחות שלה -בברור עם המנהלת עולה כי כל דיאטנית בקופה אמורה לתת מענה כי זה המקצוע שלה.. תכלס לא יצא כלום..
אולי גם יהיה לך להמליץ לי על מישהי ספציפית טובה? אני מירושלים במאוחדת.
ג. מי אמור להוריד לילד מבחינה רגשית את העניין? פתאום אסור לה דברים.. איך מגיעים לשיתוף פעולה עם ילדה קטנה...
בקיצור מרגישה אבודה לחלוטין.
@Ruty Keplerרותי שלום וברכה
שמי
אילה
הטלפון שלי 052-7670125
ביתי בת ה3.5 אובחנה שבוע שעבר ואני איבדתי ידיים ורגליים..
אני רואה בפורום שעזרת לאנשים ויש לך נסיון
אשמח מאוד לדבר איתך אם את יכולה
א. אציין שנרשמתי לקבוצה אמהות חרדיות לצילאק והם מצרפים חדשים פעם בחודש אז אני עדיין ממתינה..
ב. - הבנתי שצריך ללכת להדרכה ראשונית אצל דיאטנית ילדים -הגעתי והיא היתה כנה איתה ואמרה שצליאק זה לא תחום ההתמחות שלה -בברור עם המנהלת עולה כי כל דיאטנית בקופה אמורה לתת מענה כי זה המקצוע שלה.. תכלס לא יצא כלום..
אולי גם יהיה לך להמליץ לי על מישהי ספציפית טובה? אני מירושלים במאוחדת.
ג. מי אמור להוריד לילד מבחינה רגשית את העניין? פתאום אסור לה דברים.. איך מגיעים לשיתוף פעולה עם ילדה קטנה...
בקיצור מרגישה אבודה לחלוטין.
לבקש מהמוכר שיבדוק על החבילה שממנה הם ממלאים את הקופסאות.מישהו יודע אם קרם פררו רושה שקונים בפיצוחי מזרחי בהכשר בד"ץ עד"ח מכיל גלוטן?
האם יש דרך לנפות אותו (ניסיתי בנפה ביתית ולא הצלחתייש קמח שיבולת שועל ללא גלוטן ואפשר להכין ממנו לחם המוציא.
אצלנו הייתה בדיקת דם בגיל 5 עם anti-tTG מטורף (לא זוכרת בדיוק את המספר)מישהי נתקלה בבדיקות לצליאק תוצאה מעל 7 וזה בסוף לא היה צליאק?
מומלץ בחוםמיוחד ליום הצליאק
"רותי בונה ארמון"
סיפורה של ילדה המתמודדת עם צליאק
ב-42 ש"ח בלבד!!
לרכישה:RUTI.BONA שטרודל ג'ימייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: