כן, ביקשתי למחוק את האשכול, כי נלקח מיד...נתפס כבר? האשכול חסום לי
(לא חשבתי שכוח הפרסום בפרוג כ"כ גדול ומהיר...)
כן, ביקשתי למחוק את האשכול, כי נלקח מיד...נתפס כבר? האשכול חסום לי
אורז.תוספות משביעות לארוחות מבושלות (מבחר המתכונים שלי לתפו"א די דליל)
תוספות משביעות לארוחות מבושלות (מבחר המתכונים שלי לתפו"א די דליל)
למה צריך דווקא תפוחי אדמה? אפשר ברוקולי/כרובית קפוא, קישואים מאודים ברוטב עגבניות, אורז, פלפל ממולא באורז, לביבות טונה לביבות טונה ותפוחי אדמה ירקות מאודים עם עדשים, כדורי פלאפל בהכנה ביתית. פשטידת פטריות או קישואים מרק כתום עם אורז. מקלוני אורז בטיבול אישי (נראה כמו איטריות ארוכות מאוד), פסטה לל"ג ברוטב שאוהביםתוספות משביעות לארוחות מבושלות (מבחר המתכונים שלי לתפו"א די דליל)
תודה!
אנחנו משתמשים בזה בגרסה המתוקה,עוד מוצר מאד מוצלח - אטריות אורז.
יש דקות ויש רחבות, אני מכינה מזה "מנה חמה" ביתית - לאחר בישול וסינון מוסיפה מעט שמן ותבלינים כיד הדמיון הטובה, טיפונת רסק עגבניות - ויש תוספת מהממת.
אפשר גם להשתמש כאטריות למרק.
להצטרפות לקבוצה שלחי מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וצייני בנושא: בקשה להצטרפותהבנתי שיש קבוצת מייל לנשים עם צליאק במשפחה,
איך ניתן להצטרף אליה?
תודה!
celiacgroupforum@
גם לי יצא כךהאם מישהו כאן נתקל במקרה של ציליאק שבמצלמה - בבדיקת הגסטרוקופיה - נראה תקין, בבדיקות דם שלילי, ורק בביופסיה חיובי?
יצא לי בבדיקות דם חיובי חלשגם לי יצא כך
משהי ענתה לך?
כתוב על זה ראוי לבדוק פני השימוש.הקמחים של מולינו
הכחול והירוק צריכים ניפוי?
והאם נפה רגילה מתאימה לזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: