תנסו לחפש בנגריותעוד שאלה, איפה ניתן לרכוש חתיכות עץ לשילוב עם האפוקסי?
יוצרים לבדעכשיו מתחשק לי להכין בתי מזוזה, אבל מחיר התבנית יקר מאוד, מתחיל ב260 ש"ח (לפי מה שמצאתי ברשת)
אני לא עובדת עם מסכת גז, עד כמה שידוע לי מספיק חדר מאוורר,לתשומת לבכם... עד כמה שאני יודע עם אפוקסי צריך לעבוד עם מסכת גז
אני אסתכל עוד מעט בהיסטוריה של ההזמנות, אבל אני יותר ממליצה על השיטה השניה..יש לך קישור ךתבנית שיכולה להתאים לבית מזוזה?
כן!!ראיתי שאפשר לערבב צבע אקרילי באפוקסי. יש למישהו נסיון עם זה?
עוד לא נסיתי (רק לשיש...) אבל מן הסתם יש גם אקריליק זהב שיעשה את הפעולה הזו...איזה צבע זהב טוב לאפוקסי?
נראה מצוין, השאלה איך לעשות את המבחנה, אולי להדביק אותה לחלק העליון כדי שלא תזוז, כי צריך גישה אליה מלמעלה.. צריך לבדוק אם זה ילך טוב, ואם זה לא יהרס את התבניות (עם פרספקס פשוט עשיתי חור בול למבחנה מלמעלה, וגם השתמשתי עם תבניות רק פעם אחת כל פעם.נראה לך יצא טוב?
הם מכנים את זה שרף עובש כי הם משתמשים בתרגום גוגל.כן!!
יש אקרילים שיוצאים מהמם ביציקה, אבל זה יותר לצבע שהוא לא אטום ולא שקוף
(אגב אני ממליצה לבדוק כל צבע בנפרד עם טיפה חומר, כי יש לפעמים שינוי קטן בהרכב שיוצר מין חתיכות לא יפות בחומר)
לצבעים שקופים, יש באלי אקספרס להשיג ממש יפים, ויש פיגמנטים חזקים יותר לאטום.
עוד לא נסיתי (רק לשיש...) אבל מן הסתם יש גם אקריליק זהב שיעשה את הפעולה הזו...
נראה מצוין, השאלה איך לעשות את המבחנה, אולי להדביק אותה לחלק העליון כדי שלא תזוז, כי צריך גישה אליה מלמעלה.. צריך לבדוק אם זה ילך טוב, ואם זה לא יהרס את התבניות (עם פרספקס פשוט עשיתי חור בול למבחנה מלמעלה, וגם השתמשתי עם תבניות רק פעם אחת כל פעם.
אגב טיפ קטן.... באלי אקספרס יש מלא תבניות יפיפיות לאיפוקסי, לקח לי תקופה להבין שהם מכנים את זה "שרף עובש"... לא יודעת למה, אבל כשכתבתי איפוקסי הוא לא הביא לי תוצאות טובות
קטע...וודי אפוקסי מוכרית תבנית כזאת- נראה שמשתמשים בצד העליון של היציקה.
ואיך משלבים עץ בתבנית כזאת?
את יוצקת את האיפוקסי ישר על המזוזה? כאילו אי אפשר להוציא את המזוזה אחרי זה?אצלי הם עטופים בניילון נצמד כך שאין צורך במבחנה נוספת.
התבנית הזאת מיועדת למזוזה קטנטנה,
את יוצקת את האיפוקסי ישר על המזוזה? כאילו אי אפשר להוציא את המזוזה אחרי זה?
ובקשר לעץ, באמת קשה לשלב פה עץ... רק עץ מאד דק אפשר מלמעלה, או לעשות שקע למטה בגודל של החור.
יש אפשרות גם לעשות בית שלם, ואז קל יותר לשלב עץ רגיל, ואחרי שהמזוזה הייתה מוכנה עושים חור עם רוטר, ואז יש מקום למזוזה עצמה...
רעיון, אני העדפתי פשוט לקחת מבחנה בדיוק בגודל, שהיא שקופה ולא להסתבך עם להוציא באמצע....אולי אחתוך דיבל עץ באורך הרצוי ואשלוף אותו לפני התקשות סופית.
אני מניחה שאחרי שאני אתחתן גם לי לא יהיה רוטר בבית...לי אין רוטר בבית
אגב המשפט הזה זה לא כל כך מופרך,זה כמעט כמו לטעון שאפשר לייצר מסוק מסרטונים.....
צריך לקחת בחשבון שהציפוי הזה הרבה יותר חלש משיש אמיתי, זה לא השיש המומלץ למטבח פרקטי.יש סיכוי לחדש משטח מטבח באמצעות אפוקסי.. דוגמת הסרטון הזה,
למי שמעולם לא עבד עם אפוקסי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: