לא נתייאש גם לאחר דבריך מכיון שהתועלת המרובה שתבוא מזה יכולה להיות אדירה אם תתנהל בצורה מסודרת וקפדנית [כגון ע''י בית חם] לפרוג זה יכול לעשות שם מאוד טוב אם זה יתנהל נכון וכו' אבל תאמת כדאי אולי לפנות לבית חם ישירות שיפתחו פורום הרי בזה הם מתעסקים ואין צורך בפרוג לכך אבל עדיין שייך לכה''פ מבחינת הגולשיםחבל שתפתחו ציפיות לשווא,
לא נראה שזה יוכל להתבצע במערכת הפורומים של פרוג.
זה.אבל תאמת כדאי אולי לפנות לבית חם ישירות שיפתחו פורום הרי בזה הם מתעסקים ואין צורך בפרוג
אבל לבית חם וכדומה אין פלטפורמות לפורומים...
את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית? (ניסיתי לשלוח לך והיה כתוב שאי אפשר בגלל שאין לי פרימיום)
זה עדיף אבל בכלל לא חייבים.צריך שמישהו מקצועי ינהל פורום כזה
מנויי פרמיום יכולים לפתוח ניק נוסף, או רק לשנות את השם עד 5 פעמים, למה התכוונת?רק מנויי פרימיום יכולים וגם רק עד 5 פעמים.
מאה אחוז לזה התכוונתי...ואולי כדאי טיפה לחלק לתת נושאים?
כמו שיפתחו לכל סוגי המחלות הגופניות פורום משותף.... סרטן ואפילפסיה...
יש הבדל ענק בין הפרעת חרדה לסכיזופרניה למשל...
יש את האתר "מעגלים" לנשים..שם יש כזה פורוםברוך השם הנושא של מאותגרי נפש עולה למודעות
ויש נושא שאולי יהיה אפשר לקדם לתועלת
פורום אנונימי למאותגרי נפש
הרי בשונה משאר הבעיות, אי אפשר להתייעץ על זה עם אף אחד.. או כמעט אף אחד...
אז פורום כזה יהיה פתרון אדיר.. לא?
השאלה איך ירשמו? לכאורה ברגע שזה אנונימי, זה לא כזה מסובך, אפשר לעשות את זה כמו שאר הפורומים, שכל מי שרוצה יוכל להרשם?
אולי אפשר כאן בפרוג? אולי במיילים?
אולי איזה ארגון כמו "בית חם" יקח על זה אחריות?
אפשר לשלב שם גם מטפלים וכו' שיכתבו...
את מכירה את הפורומים שם?יש את האתר "מעגלים" לנשים..שם יש כזה פורום
אין איסור כזה, כל עוד זה לצורך ולא להטרלה.
ידעתי שמנויי פרימיום יכולים להחליף ניק אם יש להם צורך בכך, (עד 5 פעמים)מנויי פרמיום יכולים לפתוח ניק נוסף, או רק לשנות את השם עד 5 פעמים, למה התכוונת?
לא נכון !רק מנויי פרימיום יכולים וגם רק עד 5 פעמים.
צודק.זה עדיף אבל בכלל לא חייבים.
אני התכוונתי לא לפורום טיפולי. בסך הכל שיהיה אפשר לדבר אחד עם השני ואחת עם השניה.
אוליעבור מאותגרי נפש דווקא קשרים פנים מול פנים יכולים לעזור יותר ממפגש מקלדת אנונימי
הכלבויניק אתה יכול לכתוב לי הודעה פרטית?אין איסור כזה, כל עוד זה לצורך ולא להטרלה.
רעיון מעולה.
הבעיה שצריך סינון קפדני לנכנסים, וניהול של בעל מקצוע בתחום הנפש.
אדרבה, אם עמותה כבית חם תיקח חסות...
עדיף שתצטט אותו או תתייג אותו- כדי שהוא יראה את התגובה שלךהכלבויניק אתה יכול לכתוב לי הודעה פרטית?
הכלבויניק אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית?אין איסור כזה, כל עוד זה לצורך ולא להטרלה.
רעיון מעולה.
הבעיה שצריך סינון קפדני לנכנסים, וניהול של בעל מקצוע בתחום הנפש.
אדרבה, אם עמותה כבית חם תיקח חסות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: