את לוקחת חתיכה יפה כמו ללחמניה בינונית ומניחה על הנייר אפיה תוך כדי שאת מותחת את זה לשני צדדים לצורת אליפסה בינונית שיוצרת לך את הפוקאצ'היש לכם טיפ איך ליצור פוקצות בצורה יפה?
את לוקחת חתיכה יפה כמו ללחמניה בינונית ומניחה על הנייר אפיה תוך כדי שאת מותחת את זה לשני צדדים לצורת אליפסה בינונית שיוצרת לך את הפוקאצ'היש לכם טיפ איך ליצור פוקצות בצורה יפה?
וכדאי לערוך עם מערוך - או שזה רק דוחס את הבצק?את לוקחת חתיכה יפה כמו ללחמניה בינונית ומניחה על הנייר אפיה תוך כדי שאת מותחת את זה לשני צדדים לצורת אליפסה בינונית שיוצרת לך את הפוקאצ'ה
ממש לא !אין צורך! ויכול אפילו להרוס!וכדאי לערוך עם מערוך - או שזה רק דוחס את הבצק?
הכנתי ויצא מעולה
לכלך לי קערה וכף
איזה כיף!הכנתי ויצא לי פצצצהההה!!!!!!!!!!
מתכון מעולה ממשש!
פוקאצ'ה אורירית עם בועות..
ממליצה בחום!
הכנתי אתמול מקמח כוסמין לבן- יצא מצוין!!!אז הנה המתכון לפוקאצו'ת רכות ונמסות בפה!
ספרו לי איך טעמתם את זה...
יש שאלות ? בכיף...
תודה, כיף לשמוע !הכנתי אתמול מקמח כוסמין לבן- יצא מצוין!!!
הזוי שזה בלי מיקסר, וכ"כ מהר.
האם אפשר להפחית מכמות השמן בבצק?
ייתכן בהחלט , ישנם סוגי קמחים שיש בהם יותר טעם ...הכנתי עם כוסמין 80% ויצא ממש טעים
פעם ראשונה שאני מכינה עם קמח כזה
לדעתי צריך עוד קצת מלח
זה תלוי אולי בקמח?
אני פשוט לא רגילה לאכול קמח מלא... אז הרגיש לי שונה בטעם בגלל זה כנראהייתכן בהחלט , ישנם סוגי קמחים שיש בהם יותר טעם ...
אבל את בהחלט יכולה להוסיף אפילו שכבר אלפי אנשים קבלו ממני את המתכון הזה ולא אמרו אבל על טעם וריח אין להתווכח , שימי לב רק לא לשים מידי ולא ביחד עם השמרים (כמו שכתבתי בהוראות ) כדי לא להרוס את האווריריות והמרקם .
שמחת אותי !אני פשוט לא רגילה לאכול קמח מלא... אז הרגיש לי שונה בטעם בגלל זה כנראה
בכל מקרה תודה רבה על המתכון ועל הסבלנות והמענה! באמת יצא נהדר
תודה,@שפעל'ה - קייטרינג
נראה ממש מגרה!!!
אפשר לשאול מה מרחת על הפוקצ'ות בתמונה של הזיתים? ומה מרחת בתמונה של הפטריות?
תודה רבה!
לי יצא בצק מוצק לגמרי, שהיה אפשר להרים בגושהבצק יוצא לי ממש נוזלי. הגיוני? (לפני התפחה)
נוזלי ממש לא!הבצק יוצא לי ממש נוזלי. הגיוני? (לפני התפחה)
איזה כיף! נראה מיוחד! תודה על השיתוףצפה בקובץ המצורף 1548101
יצא מושלם!!
שמנו בבצק שמן זית איכותי
והברשנו עם שמן זית מעל כשיצא
ממש תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: