בריאות אטופיק דרמטיטיס בראש השנה - המדריך להורה

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
תודה ל @100% שהקפיצה כי זכרתי ששאלו אותי באיזה אשכול ואני עוד חייבת תשובה :)
בעיקרון, העיקר שיהיה קרם לחות נטול חומרים מזיקים כמו מבשמים וריחנים.
מעבר לזה, כל השאר בונוס.
יש את הבסיסיים: אקווס, אקווה, צטומקרוגול, צטומג וכולי. הם זולים ויעילים. הבעיה שיש אנשים שהם מגרדים להם או צורבים להם ואז יוצאים למסע לחיפוש הקרם המושלם....
יש כאלה עם פרוביוטיקה: ליפיקאר, קסרה קאלם
יש כאלה עם חומרים שמזינים את העור (סרמידים וכל מיני חומצות שומן ייחודיות) למשל סרה-ווה, מוסטלה סטלטופיה
יש כאלה עם שיבולת שועל, כמו א-דרמה ואבינו
יש כאלה עם אבץ או מינרלים אחרים, למשל בפנטן בייבי והם כבר פחות קרמים ומתחילים להיות יותר לכיוון הטיפולי
וזה מאד אינדיווידואלי
צריך לנסות עד שמוצאים מה מתאים לך

נישטא נייעס

משתמש פעיל
צריכה את עזרתכם
אטופיק שהיה כבר שנים (מהילדות) ברמה מאד קלה
פתאום ללא התראה מוקדמת ביום לא בהיר בכלל החליט למרר את החיים ולהתחזק בצורה קיצונית
מה עושים?
איזה משחות מומלצות?
ובעיקר מה אפשר לקחת להקלה מידית?

5699

משתמש פעיל
עוזר פניסתיל לגירוד? בא לי לבכות כל פעם מחדש כל פעם שרואה את ביתי עם האצבעות מלאות בדם מרב שהיא מגרדת..
כרגע לא מצאתי דבר שעוזר. וגם כבר לא מסכימה שאמרת לה קרמים. צורחת ששורף לה כי הכל פתוח עם הפרשות. מה עושים????

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
פניסטיל עוזר קצת.
משחות שפחות שורפות זה משחות שיש בהן הרבה אבץ (למשל משחת החתלה של חברת מוסטלה, ממש טובה) ואחרי שהעור מתחיל להתאחות אפשר לחזור ללחות.
כשיש הפרשות חובה משחה אנטיביוטית.
עיקר המוקד בידיים?

5699

משתמש פעיל
פניסטיל עוזר קצת.
משחות שפחות שורפות זה משחות שיש בהן הרבה אבץ (למשל משחת החתלה של חברת מוסטלה, ממש טובה) ואחרי שהעור מתחיל להתאחות אפשר לחזור ללחות.
כשיש הפרשות חובה משחה אנטיביוטית.
עיקר המוקד בידיים?
בכל קיפולי ידיים ורגליים.ועוד..כמובן ששמתי אבל שוב מגרסת ושוב מדמם. זה כל יום אותו סיפור. אולי אחבוש אותה?

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לתועלת הכלל, ובעקבות התפרצות חמורה מר"ה האחרון
חייבת לשתף הורים נוספים

לבת שלי האטופית, שמשתדלת למרוח מדי יום קרם לחות של ליפיקאר ולעשות רחצות רק עם ליפיקאר סינדט
ומאוזנת ממש בד"כ, החל מר"ה האחרון (שילוב של 3 ימים ללא מריחה + שהות בירושלים שתמיד מחמירה לה + שימוש בסבון ידיים רגיל (דאב) ולא בליפיקאר סינדט, בעוונותי שכחתי לקחת איתנו...)
שימוש באלוקום שיפר נהדר בפנים אבל בכפות הידיים מינורית ממש והידיים הפכו לסדוקות מאד, זבות דם בכל קיפול / סגירה של היד, נפוחות ומזוהמות, קושי בתיפקוד כתלמידה ובכלל, כל המחברות שלה התמלאו בדם

קיבלנו לפני פחות משבוע מרופאת עור הנחיות כדלקמן:
  1. הלאה מריחות של אלוקום אבל 'מריחה אטומה' (בתוך כפפת נילון / נילון נצמד)
  2. מריחה יומיומית של 'סילברול קרם' לחיטוי האקזמה / הזיהום ש'התלבש' על היד החשופה
השינוי תוך 5 ימים הוא בלתי יאמן, כל הסדקים התאחו, וגם מצב האטופיק עצמו בשיפור ניכר ממש היד כבר לא אדומה וכמעט ולא מגורה
אותו אלוקום, שיטת מריחה שונה ותוספת קרם זמין ופשוט - כדאי וחשוב לדעת ולהכיר!
(כמובן להתייעץ עם רופא, אבל לפעמים הרופאים מציעים לעלות לסטרואיד חזק יותר ולא מציעים שיטות טיפול אחרות)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה