לא מפריע לו שיש מי שכן אוהב מנגה.
אפשר להתווכח על זה.
במיוחד שהנתונים הם ממך, אז זה לא ממש הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
צריך להביא לפה כרית כדי שהיא תחווה את דעתה, ככה זה יהיה אובייקטיבי יותר.
עריכה: כמיטב המסורת אני אערוך את התגובה ואוסיף עוד דברים כדי להציק למי שכבר קרא אותה שלא יבין מה קורה:
אם תקראי את האשכול מתחילה, אבל הפעם בעיניים אובייקטיביות יותר (תנסי להיות כמו כרית, כאילו, שממש לא יהיה אכפת לך מכלום, מקסימום מציפית חדשה) תשימי לב שמי שענה באמוציונליות, זה בגלל שהוא בא לדיון כבר אמוציונלי. ועוד, הסיבה שבגללה העליתי את הפוסט היא בגלל האמוציונליות הזאתי. כי הרגשתי שמתייחסים אלינו (אני פחות, כי אני לא ממש מנגקאית, אבל למנגקאיות) בצורה לא עניינית. כלומר, במקום להתייחס לציור עצמו, תמיד מתייחסים לז'אנר ונותנים עליו ביקורת. וזה מאד, אבל מאד לא מקצועי.
@sweetpanda1 לעולם לא הייתה עושה את זה, לדוגמא. גם כשהז'אנר הוא ממש לא לטעמה, היא תתייחס עניינית לביקורת על הציור.
מבינה?
אנשים באו טעונים.
אז זה לא שהצד הלא חובב מנגה הוא מכיל ומקבל. הייתי חושבת שהוא יותר כמו השמאלנים המרגיזים שמעמידים פנים שהם מקבלים כל דבר ומכילים כל דבר, אבל את הדעות של הצד הימני הם פשוט לא מוכנים לקבל, מרוב שהם ליברליים. או משהו כזה.
זה מאד קל לבוא ולפסול ז'אנר (שזה בערך מה שחלק מהתגובות הראשונות עשו) ואחר כך להתלונן שאלו שמתעסקים רק בז'אנר הזה או בעיקר בז'אנר הזה, מרגישים מחוממים.
לא חושבת?
ואגב את כל זה כתבתי מנקודת מבט של כרית.
כאילו, ממש לא אכפת לי מכלום, מקסימום מציפית חדשה.
חנוכה שמייח!