Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).
drive.google.com
זה קישור לקובץ בדרייב של כל הפודקאסטים שיש לי של יובל מלחי
אני הסופרת א. פרי והנושאים הם בין השאר:א.תלוי באיזה נושאים
ב.אפשר לפנות לנטפרי שיפתחו את זה אבל זה עולה כסף כל פניה ששולחים להם
ג. אתה יכול לעלות אותם לפה או קישור לאתר לשלוח במייל וכו אני אישית אשמח
באיזה נושאים?Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
זה לא נפתח אם תוכל לעלות שוב לדרייב ולתת קישור אשמח אם תשלח לי למיילGoogle Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
אין צורך להעלות הכל מחדש. אא"ט אפשר ליצור עותק של הקבצים בדרייב ואז הכתובת URL שלהם תשתנהזה לא נפתח אם תוכל לעלות שוב לדרייב ולתת קישור אשמח אם תשלח לי למייל
איך אני עושה את זה?? ואגב לך זה נפתח?אין צורך להעלות הכל מחדש. אא"ט אפשר ליצור עותק של הקבצים בדרייב ואז הכתובת URL שלהם תשתנה
לחיצה ימנית על הקובץ הרצוי ובחירה ב"יצירת עותק". הקישור לא עובד למשתמשי נטפרי בגלל שהוא פורסם לציבור.איך אני עושה את זה?? ואגב לך זה נפתח?
לשנות את הקישור ולהוסיף לו כוכביות באמצעו, ואז להעלות את הקישור לכאןאני בנטפרי מה לעשות
מי יכול לעלות את הפודקאטס האחרון של פארענצע'ס
לא הבנתילשנות את הקישור ולהוסיף לו כוכביות באמצעו, ואז להעלות את הקישור לכאן
איך עושים את זה?לשנות את הקישור ולהוסיף לו כוכביות באמצעו, ואז להעלות את הקישור לכאן
ניסיתי ככה אבל זה מה שנכתב כשפותחים:
הקישור שהעלתי הוא קישור שלא קיים, שמתי אותו רק בשביל הדוגמהניסיתי ככה אבל זה מה שנכתב כשפותחים:
400. זו שגיאה.
לא ניתן לעבד את הבקשה באמצעות השרת מכיוון שהיא פגומה. אין לנסות שוב את הבקשה הזו. זה כל מה שאנחנו יודעים.
זה לא הקישור שאתה כתבת. ובכל זאת הקישור של @חיים יערי לא נפתח כשמורידים את הכוכביות כי זה קובץ שהתפרסם לציבור, צריך קישור שעדיין לא התפרסם ולא משנה אם אחרי שהתפרסם שמים כוכביותהקישור שהעלתי הוא קישור שלא קיים, שמתי אותו רק בשביל הדוגמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: