עזרה פודקאסט

מצב
הנושא נעול.

יהודי תמים

משתמש רשום
לא בדיוק,
פודקאסט זה בעצם כמו תוכנית רדיו על מגוון נושאים או כמו שהגדירו את זה באיזה מקום:
"כמו בתוכנית מלל ברדיו, גם פורמט הפודקאסט כולל מגיש אחד או כמה, עם או בלי מרואיינים אורחים. ובאינטרנט, שבו השמיים הם הגבול, גם מגוון נושאי הפודקאסטים הוא אינסופי: ממוזיקה ועד מדע, מהיסטוריה ועד קולנוע, מעיצוב ועד פוליטיקה, מעצות לחיים טובים ועד ביולוגיה מולקולרית, מרוחניות ועד קומיקס, מעסקים ועד ספורט, מדת ועד איכות סביבה."

שלד שלי

משתמש חדש
מישהו יודע למה בפודקאסט של משפחה לא הכל נפתח?
למשל בפודקאסט פארענצעס יש כמה חסומים?

שמשידה

משתמש חדש
זה מאוד שימושי לי במקום לשמוע רדיו משעמם ברכב לשמוע דיון מעמיק בכל נושא!
מי שיכול לעלות כאן פודקאסטים כמובן רק מה שמיועד לציבור החרדי,
לטובת כל מי שחסום לו, גם גישה בדרייב טובה, תודה מראש!!!
אני יכול אבל אני לא יודע איך או שאתה רוצה דרך המייל

שמשידה

משתמש חדש
מלחמת עולם הראשונה והשניה של יובל מלחי ועוד פודקאסטים מי מרד בר כוכבא ועד חנוכה או המתלוגיה היונית ועוד כל מני קטעים בהסטוריה

א. פרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
שאלה -
הקלטתי פודקאסטים בנושאים שונים ואין לי מושג איך ניתן להגיש בקשה לנטפרי לאשר אותם, אם אתם מוכנים לפנות אליהם זה יהיה לתועלת..
המייל שלי peri33550 שטרודל ג'מייל נקודה קום

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נטפרי פותחים לפי בקשה.
את זה למשל
אפשר להוריד משם? איך?

שמשידה

משתמש חדש
שאלה -
הקלטתי פודקאסטים בנושאים שונים ואין לי מושג איך ניתן להגיש בקשה לנטפרי לאשר אותם, אם אתם מוכנים לפנות אליהם זה יהיה לתועלת..
המייל שלי peri33550 שטרודל ג'מייל נקודה קום
א.תלוי באיזה נושאים
ב.אפשר לפנות לנטפרי שיפתחו את זה אבל זה עולה כסף כל פניה ששולחים להם
ג. אתה יכול לעלות אותם לפה או קישור לאתר לשלוח במייל וכו אני אישית אשמח

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה