כמה עלתה? ואיפה היא מקבלת?אני קניתי אצל הפאנית שלי פאה של אסתי טיגרמן, פאה מעולה! מרוצה מאוד ולא גומרת לקבל מחמאות.
היתה בעיה בשיער מקדימה והיא החליפה בלי בעיות, ייבוש טבעי כך שאני חופפת לבד ולא תלויה בפאנית.
גם אני חלמתי על פיאה בייבוש טבעי כדי לא להזדקק לפיאנית בפרט שזו פיאה יחידהאני קניתי אצל הפאנית שלי פאה של אסתי טיגרמן, פאה מעולה! מרוצה מאוד ולא גומרת לקבל מחמאות.
היתה בעיה בשיער מקדימה והיא החליפה בלי בעיות, ייבוש טבעי כך שאני חופפת לבד ולא תלויה בפאנית.
גם אני שמעתי עליה וראיתי פאות שלה ממש טובת וחיות !!ויש גם את יפי קמינר שהיא מאד מומלצת
גם אני חלמתי על פיאה בייבוש טבעי כדי לא להזדקק לפיאנית בפרט שזו פיאה יחידה
וכמעט אין מצב לשחרר אותה לשהייה אצל פיאנית.
מה שהתברר לבסוף (אחרי שקניתי אצל פיאנית פיאה טובה ויקרה של בריינדי קמינר)
שזה לא ממש כמו שחושבים.
גם פיאה ייבוש טבעי צריכה יד של פיאנית במיוחד לסדר את הפוני מקדימה.
אז מה הועילו חכמים?!
רצינית?דבורה לאה אדלר
dla
באמת מוזר. אותי הפאנית לימדה פעם אחת איך לחפוף אותה ומאז אני מסתדרת איתה יופי לבד. חופפת בחמישי בצהריים ועד שבת היא יבשה ונראית מקסים.גם אני חלמתי על פיאה בייבוש טבעי כדי לא להזדקק לפיאנית בפרט שזו פיאה יחידה
וכמעט אין מצב לשחרר אותה לשהייה אצל פיאנית.
מה שהתברר לבסוף (אחרי שקניתי אצל פיאנית פיאה טובה ויקרה של בריינדי קמינר)
שזה לא ממש כמו שחושבים.
גם פיאה ייבוש טבעי צריכה יד של פיאנית במיוחד לסדר את הפוני מקדימה.
אז מה הועילו חכמים?!
אני קניתי דרך אסתי כמון - והייתי מרוצה במיוחד.איזה פאנית בבני ברק נותנת שירות הכי אדיב וסבלני לקנית פאה דרכה של בריינדי קמינר?
שמעתי על יהודית אביטן שמוכרת פאות של יפי קמינר ומרוצים ממנהאיזה פאנית בבני ברק נותנת שירות הכי אדיב וסבלני לקנית פאה דרכה של בריינדי קמינר?
דבורה לאה אדלר
dla
ברינדי קמינר יותר יקרה.רצינית?
שמעתי שהיא למליונריות בלבד.
מצטרפת להמלצות על מירי שכטר.מירי שכטר.
מהממת, סבלנית במיוחד!! וגוזרת מקסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: