נכון. רק החרדים על הכיוון המדויק. ברוך השם.הערבים באמת צריכים לשנות כיוון את הדי החתונות שלהם אני שומעת עד הבית......
נכון. רק החרדים על הכיוון המדויק. ברוך השם.הערבים באמת צריכים לשנות כיוון את הדי החתונות שלהם אני שומעת עד הבית......
תצפי בכתבה בערוץ 12 על ארגוני החסד שמטפלים במאות חולי קורונה קשים בציבור החרדי ולא יהיו לך שאלות...איך הם לא נחשפים???
אי אפשר להחביא חולים קשים ומתים.
ברמת בית שמש ב' לא נראה לי שיש חולים קשים
בכל זאת, מדובר באוכלוסיה צעירה ביותר.
לא מצליח לתקשר. פרשתי מהויכוח. סליחה.ויש את הנושא של חולים קשה שמצביע במשהו על מצב תחלואה אמיתי בהיעדר נבדקים.
אם כמגמה דווקא בעלי תסמינים לא מגיעים להבדק - ויש מיעוט מזערי שנבדק לצורך עבודה (צוותים סיעודיים. יש הרבה אצל הערבים.) - זה לא מהווה מדגם. ואז נאלצים להסתמך על נתוני אמת בבתי חולים...
בנוגע לחכי"ם הערביים - הם פועלים הסברתית בתרבות ערבית ואל תתבלבל.
אומרים מה שאתה רוצה לשמוע. זה לא מה שהם באמת ממליצים לציבור בפועל...
גם יאסר ערפאת דיבר שלום---
מבחינה הסברתית באמת עדיף שחברי הכנסת החרדיים ינאמו כמה הם קוראים לציבור לשמור ובפועל יעזרו לציבור להבין איך לחמוק מהצבע האדום....
הבעיה שלנו היא שאנחנו לא רוצים רק לפעול הסברתית אלא גם לקטוע שרשראות הדבקה.....
כביתריסטית, ההפגנה היום היתה הפעם הראשונה והמקום היחיד שראיתי מלא אנשים בלי מסכות...ביתר היא קיצונית באי שמירה.
יש בה אחוז גבוה של קהילות שלא שומרות.
אבל עם הזמן אני מבינה אותם---
ב"ה אין בביתר (כמעט) חולים קשה ונפטרים (הרבה פחות ממודיעין עילית המקבילה לה)
מערכת החינוך הרשמי מושבתת כבר חודשים.
לא נראה שלימודים ייפתחו אי פעם לפחות עד לאחר החיסון.
אז זהו--- מייאש.
לא מצליח לתקשר. פרשתי מהויכוח. סליחה.
הסתבכתי. אני לא מבין. אני מבין ומתחמק. אני לא מצליח להתחמק. נתפסתי בקלוני.קשה להתמודד עם טענה הגיונית מדי?
בקצרה אם הסתבכת - הערבים לא נבדקים כמעט.
בטח לא החולים.
מה שיש כן זה בדיקות סקר המבוצעות לצוות סיעודי ולכן האחוז חיוביים נמוך יחסית.
את החולים קשה והמתים קצת קשה להסתיר.
אבל הם לא חרדים אז אף אחד לא מחפש עוד מדד מלבד הרמזור.
"לא ראינו אינה ראיה".כביתריסטית, ההפגנה היום היתה הפעם הראשונה והמקום היחיד שראיתי מלא אנשים בלי מסכות...
את לא מסכימה עם זה? זכותך!ושווה לנו לנעול את כל הזקנים והאנשים בסיכון בחדריהם בשביל חתיכת קיגל וטיש. ולצאת להתהולל.
אני כל יום בחוץ, חיונית ומסתובבת המון ברגל,"לא ראינו אינה ראיה".
יכול להיות שגם שם יש הרבה מכחישי קורונה. ההבדל הענק הוא שאצלינו זה בהוראה מגבוה. שהקודקודים מכחישי קורונה!וכמה מכחישי קורונה יש בציבור החילוני? בדקת פעם? מה אחוזי הבדיקות לנפש בציבור החילוני?
אני מאמינה שאחוז גדול מהצעירים החילונים לא נבדקים.
למה?ומה שמעניין הוא, שדווקא ניקים שמכחישים קורונה, הם אלו שנגד הסגר וממש לא מבינים למה סוגרים אותם. בחייאת. (ניקים חכמים ונבונים בדרך כלל, מבטיחה!)
יתכן שזה תלוי באיזורים.אני כל יום בחוץ, חיונית ומסתובבת המון ברגל,
לא ראיתי זו לגמרי ראיה.
אתה, לא?אם מותר לשאול
מישהו שינה את הדעה שלו אחרי הויכוחים פה??????.
לא אכנס ספציפית, אבל אשנה ניסוח, דווקא הניקים שניסו לתכנת את הקורונה לתנאי החיים שלהם, ואלו שלא מי יודע מה מקפידים על ההנחיות. (לא מדברת על הניקים שתתייגת דווקא) ואלו שמנסים להתחמק מכל מיני מחויבויות הם אלו שלא מבינים למה החילונים רוצים אותם רחוק.למה?
אני מכחישת קורונה? @Ruty Kepler ? @קצרה ? @רפ ? @פנינה99 ? @ראש לשועלים ? @UU ?
זה מה שאני זוכרת מלמעלה, וסליחה ממי ששכחתי. אבל הגיע הזמן שתלמדו לעשות הפרדה: התנגדות לסגר לא שווה הכחשת קורונה. זה רחוק מזה אבל לגמרי.
ברחוב הולכים עם מסכה כי מפחדים מהמשטרה. נא לבדוק מה קורה בבתי כנסיות! ההפקרות חוגגת!!!אכן כן
רק תסתכלו ברחוב בשביל זה
המחאה פה תעזור?ברחוב הולכים עם מסכה כי מפחדים מהמשטרה. נא לבדוק מה קורה בבתי כנסיות! ההפקרות חוגגת!!!
כי הם יודעים טוב מאד שאף אחד לא יישם את זה, וזה יהיה רק תירוץ טוב להביא מאות איש לחתונה.קחי למשל ורק כדוגמה את הפתרון שהגה דרעי.
להפריד בין חלקי החתונה - שבזמן החופה יוכלו להיות בקפסולות של 20 איש ועד 200 איש בשטח פתוח.
ולסעודה יוגבל המספר בחזרה ל-20 איש בגברים ו20 בנשים.
פתרון מבריק המזכיר את אופי החתונות החרדיות בחו"ל - יבואו הקרובים ממש , ישתתפו בחופה - ומשפחה מצומצמת בלבד תשאר לסעודה כעין שבע ברכות.
את אף אחד זה לא ענין. והוא נדחה כליל.
זו חשיבות אגואיסטית לחלוטין. אנחנו חרדים, אז בטוח שרק אצלנו חוגגים את החגים עם כל המשפחה.כל הסגר בחגים היה חוסר התחשבות מוחלט במגזר החרדי,
שוב אני מוחה.לא אכנס ספציפית, אבל אשנה ניסוח, דווקא הניקים שניסו לתכנת את הקורונה לתנאי החיים שלהם, ואלו שלא מי יודע מה מקפידים על ההנחיות. (לא מדברת על הניקים שתתייגת דווקא) ואלו שמנסים להתחמק מכל מיני מחויבויות הם אלו שלא מבינים למה החילונים רוציםם אותם רחוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: