דווקא המכירות שלהם ירדו מאודדד????
מכחיש קורונה הכוונה שהיא לא מסוכנת ולא צריך להזהר ממנה. כולם מסכימים שיש בירה כזו, ושהיא טעימה.
דווקא המכירות שלהם ירדו מאודדד????
מכחיש קורונה הכוונה שהיא לא מסוכנת ולא צריך להזהר ממנה. כולם מסכימים שיש בירה כזו, ושהיא טעימה.
עד כאן!!!!!!!!!ושהיא טעימה.
אבל למה ה משנה אם מדובר בשומרי הנחיות או לאכנראה ההנחיות שאני מכירה שונות משלך, כי אני קראתי הנחיות של אחת הניקיות שהזכרת, ולא, זה לא ההנחיות של משרד הבריאות. (אם מישהו לא מרגיש טוב הוא נשאר קצת בבית)
גם בתי כנסת סגורים.גם תחלואה נמוכה, גם גנים פתוחים, ברוך השם.
שמעתי מרב מקובל, שהתפילות של אלו שמתפללים בחצרות, עולות לשמים דרך בתי הכנסת הצפופים ללא המסכות בבני ברק. אז יש על מי לסמוך, ברוך השם.גם בתי כנסת סגורים.
מדפיס לפידיאףאיך אתה מצליח בלי פרימיום?
אז באמת יש מכחישים...עד כאן!!!!!!!!!
על זה אני מוחה!!!!!
לא, רק מנסה להבין מה ההצדקה לסגירת בתי כנסת?שמעתי מרב מקובל, שהתפילות של אלו שמתפללים בחצרות, עולות לשמים דרך בתי הכנסת הצפופים ללא המסכות בבני ברק. אז יש על מי לסמוך, ברוך השם.
@anotherית זה לא פר שנתפסת רק לדוגמה אחת.
אני נותנת לך עשיו 4 דוגמאות ששומרות על ההנחיות לפי משרד הבריאות ומתנגדות לסגר. או קי?
( @UU @קצרה @Ruty Kepler ואנוכי. ניקיות שתייגתי פה אנא אשרנה פליז שאכן אתן שומרות על ההנחיות לפי הוראות משרד הבריאות)
נו מה עכשיו את אומרת? עדיין כל מתנגדי הסגר בעינייך גם מכחישים?
ואני לא מעוניינת לדון פר ניקים, לגבי UU אין לי שמץ, אבל יש שם, כן שההנחיות שלהם הם פרטיות. הודו בזה. ואיזה כיף שאשכולות נמחקים כדי שלא יהיו ראיות.לא אכנס ספציפית, אבל אשנה ניסוח, דווקא הניקים שניסו לתכנת את הקורונה לתנאי החיים שלהם, ואלו שלא מי יודע מה מקפידים על ההנחיות. (לא מדברת על הניקים שתתייגת דווקא) ואלו שמנסים להתחמק מכל מיני מחויבויות הם אלו שלא מבינים למה החילונים רוצים אותם רחוק.
זה לא מלא "עוד לא מנוי" שמסתיר את הטקסט?מדפיס לפידיאף
מקומות סגורים והמוניים.לא, רק מנסה להבין מה ההצדקה לסגירת בתי כנסת?
נתחיל בזה שלא קוראים לה אפרת וגם לא לאחיותיהאז אולי כדאי שתשני לה את השם... אפרת הוא לא שם מקובל בבית מלכה
@anotherית זה לא פר שנתפסת רק לדוגמה אחת.
אני נותנת לך עשיו 4 דוגמאות ששומרות על ההנחיות לפי משרד הבריאות ומתנגדות לסגר. או קי?
( @UU @קצרה @Ruty Kepler ואנוכי. ניקיות שתייגתי פה אנא אשרנה פליז שאכן אתן שומרות על ההנחיות לפי הוראות משרד הבריאות)
נו מה עכשיו את אומרת? עדיין כל מתנגדי הסגר בעינייך גם מכחישים?
אל תעליבי---וגם ממש בית מלכה יקבל אותך
הם ממש! אבל ממש! צריכים אותך
(בין אם זה עכשיו ובין אם זה עד שנתיים....)
התחמקות.ואני לא מעוניינת לדון פר ניקים, לגבי UU אין לי שמץ, אבל יש שם, כן שההנחיות שלהם הם פרטיות. הודו בזה. ואיזה כיף שאשכולות נמחקים כדי שלא יהיו ראיות.
זה מעניין כל כך להדפיס?מדפיס לפידיאף
חשבתי שאת @אמא של אפרת ...נתחיל בזה שלא קוראים לה אפרת וגם לא לאחיותיה
והשם שלה נפוץ בבית מלכה ובקהילות דומות.
ואת אילה???חשבתי שאת @אמא של אפרת ...
כןואת אילה???
באמת?!?!
אני גם שומרת מאד!!!!מאשרת.
הייתי 3 פעמים בבידוד 14 יום.(אפילו שיכולתי לקצר חוקית. ולא אפרט כדי לא לחשוף את עצמי יותר מדי)
שומרת על מסיכה גם בעבודה כל הזמן (כמעט היחידה מכל החילונים).
בעלי מתפלל רק במנין של 10 בחוץ.
שומרים על מרחק והגיינה.
לא הייתי בשום חתונה מאז תחילת הקורונה.
מתנגדת לסגר.
משהו עוד שכחתי?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: