קורונה ערים אדומות

מצב
הנושא נעול.

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כנראה ההנחיות שאני מכירה שונות משלך, כי אני קראתי הנחיות של אחת הניקיות שהזכרת, ולא, זה לא ההנחיות של משרד הבריאות. (אם מישהו לא מרגיש טוב הוא נשאר קצת בבית)
אבל למה ה משנה אם מדובר בשומרי הנחיות או לא
אם כל הזמן פמפמו לנו רמזור רמזור, וכל מצדדי הסגר באלול על אזורים אדומים נפנפו בו בלי בושה

פתאום כל אותם מצדדים באדום של אלול לא מסכימים לצדד באותם קרטריונים שמציגים שמקומות חרדיים הם כתומים וצהובים, וכן מצדדים בשינוי הקרטריונים החד - שמשאיר את החרדים שוב אדומים לבד בצמרת

רק מה - כל אותם מצדדי סגרים נקודתיים (מהלך מטופש לגמרי!! אבל זה אגב) גם ניזונים מהתקשורת, וכפי שחילוני אומר "אני לא מסכים להכנס לסגר בגלל חרדיים" הם אומרים "אני לא מסכים להכנס לסגר בגלל חסידיים"
ולכן הכי קל לנפנף בהנחיות שלא נשמרות ב-xyz ולהבין מכל הלב את החילונים שלא רוצים סגר בגללם.

מבחן התוצאה? את מי זה מעניין בכלל?

anotherית

משתמש סופר מקצוען
@anotherית זה לא פר שנתפסת רק לדוגמה אחת.
אני נותנת לך עשיו 4 דוגמאות ששומרות על ההנחיות לפי משרד הבריאות ומתנגדות לסגר. או קי?
( @UU @קצרה @Ruty Kepler ואנוכי. ניקיות שתייגתי פה אנא אשרנה פליז שאכן אתן שומרות על ההנחיות לפי הוראות משרד הבריאות)
נו מה עכשיו את אומרת? עדיין כל מתנגדי הסגר בעינייך גם מכחישים?

לא אכנס ספציפית, אבל אשנה ניסוח, דווקא הניקים שניסו לתכנת את הקורונה לתנאי החיים שלהם, ואלו שלא מי יודע מה מקפידים על ההנחיות. (לא מדברת על הניקים שתתייגת דווקא) ואלו שמנסים להתחמק מכל מיני מחויבויות הם אלו שלא מבינים למה החילונים רוצים אותם רחוק.
ואני לא מעוניינת לדון פר ניקים, לגבי UU אין לי שמץ, אבל יש שם, כן שההנחיות שלהם הם פרטיות. הודו בזה. ואיזה כיף שאשכולות נמחקים כדי שלא יהיו ראיות.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
לא, רק מנסה להבין מה ההצדקה לסגירת בתי כנסת?
מקומות סגורים והמוניים.
מניח שזו הסיבה שהרבנים כתבו במכתבים בחודש תשרי שחובה לסגור אותם, או לפחות שלכתחילה להתפלל בחוץ.

ועל פי ההלכה, חשוב לי להזכיר, מותר לחלוטין להתפלל במקום מגודר. לא צריך יותר.

אמא של אפרת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אז אולי כדאי שתשני לה את השם... אפרת הוא לא שם מקובל בבית מלכה;)
נתחיל בזה שלא קוראים לה אפרת וגם לא לאחיותיה;)
והשם שלה נפוץ בבית מלכה ובקהילות דומות.

קצרה

משתמש מקצוען
@anotherית זה לא פר שנתפסת רק לדוגמה אחת.
אני נותנת לך עשיו 4 דוגמאות ששומרות על ההנחיות לפי משרד הבריאות ומתנגדות לסגר. או קי?
( @UU @קצרה @Ruty Kepler ואנוכי. ניקיות שתייגתי פה אנא אשרנה פליז שאכן אתן שומרות על ההנחיות לפי הוראות משרד הבריאות)
נו מה עכשיו את אומרת? עדיין כל מתנגדי הסגר בעינייך גם מכחישים?

מאשרת.
הייתי 3 פעמים בבידוד 14 יום.(אפילו שיכולתי לקצר חוקית. ולא אפרט כדי לא לחשוף את עצמי יותר מדי)
שומרת על מסיכה גם בעבודה כל הזמן (כמעט היחידה מכל החילונים).
בעלי מתפלל רק במנין של 10 בחוץ.
שומרים על מרחק והגיינה.
לא הייתי בשום חתונה מאז תחילת הקורונה.

מתנגדת לסגר.

משהו עוד שכחתי?!

אמא של אפרת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
וגם ממש בית מלכה יקבל אותך ;)
הם ממש! אבל ממש! צריכים אותך:rolleyes:
(בין אם זה עכשיו ובין אם זה עד שנתיים....):p
אל תעליבי---
את מכירה אותי???
אנחנו צולים מאוד וגם חסידים ---מתאים?!?

חחח

משתמש סופר מקצוען
ואני לא מעוניינת לדון פר ניקים, לגבי UU אין לי שמץ, אבל יש שם, כן שההנחיות שלהם הם פרטיות. הודו בזה. ואיזה כיף שאשכולות נמחקים כדי שלא יהיו ראיות.
התחמקות.
נתתי לך פה 4 שבודאות שומרות.
UU שומרת. אני אומרת לך.
עדייו מי שמתנגד לסגר הוא מכחיש?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

מלכי גרוסמן

משתמש צעיר
מאשרת.
הייתי 3 פעמים בבידוד 14 יום.(אפילו שיכולתי לקצר חוקית. ולא אפרט כדי לא לחשוף את עצמי יותר מדי)
שומרת על מסיכה גם בעבודה כל הזמן (כמעט היחידה מכל החילונים).
בעלי מתפלל רק במנין של 10 בחוץ.
שומרים על מרחק והגיינה.
לא הייתי בשום חתונה מאז תחילת הקורונה.

מתנגדת לסגר.

משהו עוד שכחתי?!
אני גם שומרת מאד!!!!
על פי כל הכללים מסיכה, ריחוק הגינה

נגד. נגד. נגד. סגר
נגד. נגד. נגד. נגד. נגד. זלזול בוטה בקהילות שלמות בעם
על מנהיגיהם הרוחניים.
נגד אחים מהחברה החרדית שלא מפסיקים להלקות את הציבור וחושבים שיפיקו מכך תועלת.

עצוב לי.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה