אני מדבר. לא מדברת.את מדברת על 3 אנשים
לא נכון. תעבור שוב על האשכול.וניקים אחרים מדברים על השאר
וגם בקרב העובדים שכן משתכרים אין בעלי ג'יפים ובעלי הון.
אני מדבר. לא מדברת.את מדברת על 3 אנשים
לא נכון. תעבור שוב על האשכול.וניקים אחרים מדברים על השאר
יפה, משכורת מסודרת לבעלי תפקידים זה מקובל ומגיע להם ביושר.צפה בקובץ המצורף 1191265
בדיוק. מנהלי וראשי קופת העיר.
עומד מאחורי הדברים.
יש שם בעלי תפקידים נוספים שאכן מקבלים משכורת מסודרת. ב"ה.
אין ויכוח !!!!!אני מדבר. לא מדברת.
לא נכון. תעבור שוב על האשכול.
וגם בקרב העובדים שכן משתכרים אין בעלי ג'יפים ובעלי הון.
כל המידע שכל עמותה מפרסמת כחוק מופיע בגיידסטאר.אז אם הכל כל כך ישר והגון, במקום לספר לציבור התורמים על האמון הרב שרוחשים גדולי ישראל לקופת העיר, פשוט תפרסמו כמו כל עמותה המתנהלת כחוק כמה ההכנסות, כמה ההוצאות ליתומים ולנזקקים וכמה משתכרים בעלי התפקידים.
נכון. אבל עובד בעל הון עם ג'יפ זה משהו שקשה לפספס.לא נראה לי שאתה מכיר את כל העובדים.
ספציפית במקרה שאני מכירה מדובר על אדם שהבריא לפני יותר מעשור ויכול לחיות עוד שנים ארוכות ובריאות בעז"ה, לא בחולה נוטה למות חלילה.הצלחת פרוייקט ערבים תלויה מאוד מאוד בסטטיסטיקה.
המטרה היא לגבות מכל תורם 72 ש"ח לחודש לכל היותר. זה מתאפשר רק בזכות העובדה שיש קצב מסויים של פטירות בציבור שלנו כך שסטטיסטית מתוך קבוצה של 40000 חברים יש כך וכך פטירות וניתן לעמוד (ל"ע) בקצב הזה.
אם כל חולה או מי שיש לו היסטוריה של מחלות שבגללה הוא בקבוצת סיכון, יצטרפו לערבים, העסק יקרוס תוך חודשיים.
לכן, למרבה הצער, הכלל הראשון והבסיסי הדרוש להצלחת הפרויקט הוא 'ניפוי' (סליחה על המילה הקשה) של כל מי שעלול למוטט את הסטטיסטיקה שעליה בנוי הפרוייקט.
תארו לעצמכם שלגמ"ח המרכזי יצטרפו רק מי שיש לו ילדים לחתן ורק חודשיים לפני החתונה...
בגמ"ח המרכזי אכן הגיוני שיגבילו את גיל ההצטרפות למינימום האפשרי ולא יצרפו לווים חדשים חודשיים לפני חתונה. במקרה של ערבים המתווה הכלכלי נשמע שונה לחלוטין, לפחות על סמך הציטוט לעיל.מה אמור לקרוס? זה לא שאתה מפקיד 100 שקל וכנגדם מתחייבים לך 10000. אדם נפטר, השאיר כמה יתומים, מתבצעת גביה והכסף שנגבה בפועל נכנס לחשבון בנק חדש. אין גביה, אין כסף. מה בדיוק אמור לקרוס פה?
לוקחים משכנתא. או מגלגלים בגמ"חים שמיועדים לכך.הוא לא. מה עושים היום אברכים שקונים דירות בפריפריה, לא במאה אלף אלא בחמש מאות אלף, ואין להם קשר לקופת העיר?
אין דבר כזה, הא?
ומנין שזה לא מה שהוא עשה? נשמע כל כך מופרך עד כדי שצריך להאשים אותו במעילה?לוקחים משכנתא. או מגלגלים בגמ"חים שמיועדים לכך.
שום עמותה לא מפרסמת,יפה, משכורת מסודרת לבעלי תפקידים זה מקובל ומגיע להם ביושר.
אבל קופת העיר היא עמותה הנשענת על כספי ציבור, נכון?
אז אם הכל כל כך ישר והגון, במקום לספר לציבור התורמים על האמון הרב שרוחשים גדולי ישראל לקופת העיר, פשוט תפרסמו כמו כל עמותה המתנהלת כחוק כמה ההכנסות, כמה ההוצאות ליתומים ולנזקקים וכמה משתכרים בעלי התפקידים.
שקיפות, זה מה שהציבור מבקש...
ממה הם מתפרנסים?מנהלי וראשי קופת העיר / ערבים לא השתכרו מימיהם אגורה שחוקה מפעילותם בקופה.
לא. הרבה יותר. חברת ביטוח שהאינטרס שלה כלכלי יכולה להחליט להתגמש פה ושם.על בסיס קריטריונים של מיזם צדקה... קצת פחות.
לא מעילה. רק הלוואה. הם החזירו את הכסף בהמשך, רק בלי המשכנתא...ומנין שזה לא מה שהוא עשה? נשמע כל כך מופרך עד כדי שצריך להאשים אותו במעילה?
נתמכים ע"י הקופה, כנראהממה הם מתפרנסים?
לפני שאני עונה לך:שום עמותה לא מפרסמת,
עיקר ההוצאות של קופת העיר הם לפרסומות,
קופת העיר מפרסמת בעיתונות החרדית והדתית יותר מכל החברות הגדולות במשק (אולי גם יחד...)
לא רק בעיתונות אלא בכל המדיה
הכסף הגדול לא הולך לבעלי תפקידים קבועים
מה גורם לחשוב ככה? אם היינו מדברים על אברך שמשקיע 50 מיליון שקל לא היה מנוס מלחשוב על הכיוון הזה. אבל מאה אלף שקל? מה גורם לאנשים לחשוב שהוא לקח הלוואה מקופת העיר? יכול להיות שאלו אנשים שיש להם אינטרסים כלשהם? פוליטיים אולי?לא מעילה. רק הלוואה. הם החזירו את הכסף בהמשך, רק בלי המשכנתא...
הם לא, למרות שלפחות שניים מתוכם עומדים בהחלט בקריטריונים.נתמכים ע"י הקופה, כנראה
ממש לא כל המידע מופיע שם!כל המידע שכל עמותה מפרסמת כחוק מופיע בגיידסטאר.
הנה קישור: https://www.guidestar.org.il/organization/580377695
אתה מצפה מקופת העיר להוציא חוברת כל שנה עם פירוט מלא של הוצאות והכנסות? יש תקדים לדבר כזה?
ראית עמותה אחת בהיסטוריה שעשתה את זה?
למה שיהיה מפורט? ביקשת פירוט כמו שכל עמותה שמתנהלת כחוק מפרטת. קיבלת.בגיידסטאר לא מפורט כמה משתכרים 207 העובדים של קופת העיר
אין לי מושג. קשה לי מאוד מאוד להאמין, אבל לא יודע מידיעה.@רחשי הלב
האם ערבים-קופת העיר השקיעו כסף בקרקע חקלאי במזרח גוש דן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: