אפשר לקבל את הטלפון שלו?הוא קיבל אותי בקטמון בירושלים
עושה הנחה לאברכים
יש לי את הטלפון שלו
כנ"ל (חוץ מהאלכוהול)במהלך השבוע שלפני הטיפול שכבתי במיטה + אנטיביוטיקה, אלכוהול ומשככי כאבים בכמות גבוהה
גם אותי הזהירו כך, ומקווה שזה עבר בשלום!אבל על אחת השניים בשל הקרבה שלה לעצב הוא שלח אותי לטיפול בבי"ח (לא עשיתי)
וגם הזהיר אותי במפני אובדן תחושה זמני או לצמיתות
תיאור אופייני אך משעשע..עקרתי שן בינה כלואה
שבוע לפני הטיפול פינו אותי למיון עקב הכאבים שם הזריקו לי זריקת הרגעה (מניסיון כואב יותר מחילוץ ציפורן חודרנית, אבן בכליה, או "סתם" תאונת דרכים, ניתוח שבר)
במהלך השבוע שלפני הטיפול שכבתי במיטה + אנטיביוטיקה, אלכוהול ומשככי כאבים בכמות גבוהה
במהלך הטיפול גם העוברים ושבים ברחוב מחוץ לבניין המרפאה יכלו להבין שבפנים במרפאה מתבצעת עקירה.
אחרי הטיפול תחושת נימול בלסת התחתונה, + התאוששות עם משככי כאבים ואנטיביוטיקה
-
האם התיאור והכאבים אופייני לעקירת שינה בינה כלואה? או לא?
איך היה הטיפול עצמו?תיאור אופייני אך משעשע..
לי היתה שן כלואה שישבה על העצב ממש
התאוששות נוראית וקשה
אכן, אני הזנחתי תקופה ארוכה עד שאפילו ד"ר ברוק חשש לגשת לטפל.כללי ממליצה כשמרגישים כבר את השן אפילו בקטנה לפנות לרופא שיניים לראות האם יש מקום לצאת
אם לא אז פשוט ללכת לעקור לפני שמתחילות להכאיב
יומיים לפני פתיחת האשכול!!@יעקב הרמתי @שלמות הבורא
לאחרונה הוא הפנה אותכם לבי"ח או שבעבר?
כי אני חושבת שהמכשור שלו היום הוא כמו של בי"ח
(רק שמעתי- לא לוקחת אחריות. שכל אחד יבדוק לעצמו)
כמה בערך עולה התענוג?0524206525 דר נועם ברוק
1400-1800 לשן כלואה בלייזרכמה בערך עולה התענוג?
אני עשיתי אצל ד"ר נעם ברוק עקירה בלייזר,תודה! תביאו כאן מניסיונכם על לייזר האם במקרה שלי הייתי חוסך את הכאב?
הכל משמיים וכפרת עוונות. אבל רצוני לעזור לאחרים!
תבררו אצל הרופא טוב, לגבי מעורבות 'עצב' ופעולת חילוץ השן, והאם אפשר בכלל לתת לשן להמשיך לגדול ללא עקירה! תעתיקו את הצילום שהעליתי לעיל, ותשוו בחדר הרופא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: