איזה חיידרים? אשמח לדעתשמעתי על החיידרים החסידיים באלעד שהעלו עכשיו מ-900 לשעה ל-1200
מבירור מעמיק ביותר מדובר רק בחידרים חסידיים ששייכים לרשת קהילתית רחבה שמראש השכר שם יותר גבוה משמעותית.(ולא חסרים שם מלמדים...)איזה חיידרים? אשמח לדעת
מצטרפתהלואי וזה ישתנה. לדעתי אין הגיון בצורת עבודה של 6 ימים בשבוע 8 שעות באותה כיתה. לא פרודקטיבי ולא אפקטיבי.
א) השבר זז גם בליטאים אני אומר את זה בוודאות מוחלטתבחיידרים הליטאים/כלל חסידי וכו השכר לא זז וכן. חסרים מלמדים והמנהלים סומכים על הנס בערך...
הורים-תתעוררו אתם!!!
א) אך המלמדים החדשים לא מסתירים את השכר שהם מקבלים, והדבר גורם למרמור רב וחוסר מוטיבציה אצל הותיקים.א) השבר זז גם בליטאים אני אומר את זה בוודאות מוחלטת
המנהלים מסתירים את הסכמי השכר שהם חתמו עם המלמדים החדשים
כדי שהם לא יצטרכו להעלות לשאר המלמדים
למרות שגם הם מבינים שזו דחיה לזמן קצר בקרוב הם יצטרכו להעלות לכל המלמדים
ב) החיידרים ה כלל חסידי בדרך כלל זה רשת ולהם כנראה האוצר יעלה את הכר בצורה דרסטית
זה מה שאני מנסה להסביר העולם השתנה) אך המלמדים החדשים לא מסתירים את השכר שהם מקבלים, והדבר גורם למרמור רב וחוסר מוטיבציה אצל הותיקים.
ב)אל תשכח שהכסף שהם יקבלו אולי ישאר אצל ההנהלה
והמלמדים לא יראו את זה
שמעתי גם כן על החסידים באלעד שהעלו רשמיתאיזה חיידרים? אשמח לדעת
שעה חודשית זה אומר שעה קבועה ביום למשך כל החודשמה ז"א שעה חודשית?
אני שמח לבשר לך שזה המצבבחיידרים הליטאיים אין מחסור כרגע
יש יותר מדאי אברכים ליטאיים שרוצים להיות רב'ה
משלל סיבות ואכמ"ל
הפחד שלי זה שהמנהלים ישברו ויתחילו להכניס אנשים ללא נסיון בכלל
אוי.. מפחיד...
בחיידרים הליטאיים המצב גרוע בקטע הזה,הפחד שלי זה שהמנהלים ישברו ויתחילו להכניס אנשים ללא נסיון בכלל
אוי.. מפחיד...
תתפלא, אבל דווקא בחורים שסבלו במוסדות החינוך ואח"כ תפסו את עצמם אני פחות מפחד מהםבחיידרים הליטאיים המצב גרוע בקטע הזה,
אני רואה את זה בחיידר בשכונה שלי,
ומכיר גם מקרה של בחור מקולקל שעף מכמה ישיבות ואחרי החתונה נהיה רב׳ה בחיידר שתחת ניהולו של סבא של אישתו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: