עוז ועיזוז
משתמש צעיר
לא יאומן ישנם חיידרים שעדין אין מלמדים נכון לר"ח שבט
מפחידהמלמד בחיידר של הבן שלי קנה טסלה?
ומכיר גם מקרה של בחור מקולקל שעף מכמה ישיבות ואחרי החתונה נהיה רב׳ה בחיידר שתחת ניהולו של סבא של אישתו.
מה שמחשיד זה הנקודה שמי שקיבל אותו לעבודה הוא בן משפחה.....תתפלא, אבל דווקא בחורים שסבלו במוסדות החינוך ואח"כ תפסו את עצמם אני פחות מפחד מהם
יש להם יותר הבנה לילדים שקשה להם
זה אומר שהוא לקח הלוואהאיך 1200 אם המלמד בחיידר של הבן שלי קנה טסלה?
מה מפחיד?מפחיד
טוב אם אתה אומר... אתה בטוח יודע!זה אומר שהוא לקח הלוואה
ולא חסר טיפשים כאלו שקונים רכבים יקרים ואז מתחילים לגלגל כספים שאין להם וד"ל
אני כנראה המלמד של הבן שלכםאיך 1200 אם המלמד בחיידר של הבן שלי קנה טסלה?
וכפי הנכתב לעיל, אם אתם אומרים אתם בטח יודעים...טוב אם אתה אומר... אתה בטוח יודע!
ענה כסיל כאיוולתו!...אני כנראה המלמד של הבן שלכם
ובטח רציתם לטשטש פרטים אז כתבתם טסלה כי אני נוסע בדגם חדיש אחר
וכפי הנכתב לעיל, אם אתם אומרים אתם בטח יודעים...
אם תרצו יותר פרטים אשמח לפרט בדף קשר עבור איזה צורך רפואי דאגו לי לרכב
חשבתי שיש לך בנק שמבין אותך מצויין...........אני כנראה המלמד של הבן שלכם
ובטח רציתם לטשטש פרטים אז כתבתם טסלה כי אני נוסע בדגם חדיש אחר
וכפי הנכתב לעיל, אם אתם אומרים אתם בטח יודעים...
אם תרצו יותר פרטים אשמח לפרט בדף קשר עבור איזה צורך רפואי דאגו לי לרכב
הנושא הזה נמחק שוב ושוב מוזר למי מפריע הדיון האם יש מחסור חמור במלמדים?מידע שימושי - סערה בקרב המנהלים-מחסור חמור במלמדים
לאחרונה התפרסם מכתבו של אחד מחשובי המנהלים החינוכיים בירושלים על המחסור החמור במלמדים המכתב עורר סערה גדולה בקרב המנהלים והמלמדים להלן המכתב לידידיי ורעיי הנושאים במלאכת הקודש, מנהלים הרוחניים משגיחים ומפקחים בתלמודי התורה, ה' עליהם יחיו. בעמדנו בפתחה של ועידת החינוך שנה זו, רציתי להיות לפה...www.prog.co.il
טסלה זה לא רכב יוקרה, זה רכב די פשוט שעולה שליש מרכב יוקרה.איך 1200 אם המלמד בחיידר של הבן שלי קנה טסלה?
הנושא הגיע מאוד מהר לפסים בעייתיםשמתם לב
הנושא הזה נמחק שוב ושוב מוזר למי מפריע הדיון האם יש מחסור חמור במלמדים?
פשוט ופשוטתגידו, אז שיקומו וילכו - מסתבר שזה לא כזה פשוט,
זה מוזר לומר כזה דבר יש מאות חיידריםנכון להיום 25/01
שכר המלמדים של דצמבר טרם שולם. (מי שאני מכירה)
יש מי שמתפלא עדיין על המחסור במלמדים??
ציינתי מי שאני מכירה...להלן תגובה של אחד המפקחים
השתתפתי לא מזמן בפורום נכבד, בו בדיוק עלתה סוגיית 'חוצפת' הת"תים שהעלו שכר הלימוד.
ובעידנא דריתחא ממש צעקתי, ותורף העניין הוא כך:
הפיתרון האחד והיחיד (ותיכף אסביר למה כל האחרים יכולים לסייע אבל לא לפתור, רק זה יכול לפתור), הוא הכפלת השכר השעתי של מלמד ללכה"פ 2000 שח נטו לשעה חודשית, אם לא יותר.
רק העלאת השכר למלמדים תפתור את הבעיה מיסודה, כי כח אדם איכותי יזרום למלא את החסרים, ולמנהלים תינתן היכולת לבדוק את המלמדים הדק היטב, ולהעסיק רק את הטובים ביותר. בשעת מעשה כעסו עליי בני שיחי, מכל הטעמים הידועים, אבל הדבר שהכי הכעיס אותי היתה הטענה: "אי אפשר לדרוש מאבא 800 שקל שכר לימוד לילד, מאיפה הוא יביא את זה".
ואני הקטן בעוניי שואל:
כשנגיד בנק ישראל ייקר את המשכנתאות באלף ש''ח - הוא עשה זאת, כי צורך השוק חייב, ושאלה כגון זו לא עלתה על שולחנו בכלל.
כשאוסם / תנובה / מס ח"פ וכיו"ב מעלים את המחירים בפראות - הם עושים זאת כי לדעתם זה נצרך, ושאלה כגון זו אינה נידונת בכלל.
כשהסופרי סת''ם / משכירי דירות / בעלי קייטרינג מעלים מחירים - הם עושים זאת כי הם יכולים, ושאלה זו אינה עולה על הפרק.
יש רק תחום אחד בו שואלים 'מאיפה שיביא את הכסף', ובאין מענה לא מייקרים את המחיר, והיא סוגיית שכר הלימוד. כאן כולם הופכים לרחמנים שהם אכזרים: כי המחיר של אי העלאת שכר הלימוד גורר בהכרח צניחת ענק באיכות החינוך, כי זה לא מאפשר העלאת שכר למלמדים, וממילא כח האדם נשחק ופחות איכותי.
זה מוזר לומר כזה דבר יש מאות חיידרים
שרובם המוחלט משלמים משכורות בזמן
זה כנראה חיידר מסויים
שמה שהמלמד שעובד שם צריך לעשות זה לברוח מהר יש מספיק מי שיקלוט אותו
האם לא משלמים ועושים ממך צחוקולא כל אחד קם ועוזב מקום עבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: