אולי כי לא כולם רוצים לצאת פה לפנסיה?אבל כשהעלו לנשים את הפנסיה מגיל 62 ל67 כולם ישבו בשקט כמו ילדים (ילדות) טובים
יש מאות אלפי אנשים בני 50-60 שעבדו שנים ללא פנסיה כי לא עבדו בהוראה/בצבא/בבנק,
ובשבילם לצאת לפנסיה זה לגזור על עצמם חרפת רעב...
אולי כי לא כולם רוצים לצאת פה לפנסיה?אבל כשהעלו לנשים את הפנסיה מגיל 62 ל67 כולם ישבו בשקט כמו ילדים (ילדות) טובים
הם לא יכולים להמשיך לעבוד ולדחות את הפרישה?אולי כי לא כולם רוצים לצאת פה לפנסיה?
צודקת, אני רואה בכל זכות שאפשר לפטר עובד רק לאחר גיל פרישה חובה שזה 67 לנשים וגברים.הם לא יכולים להמשיך לעבוד ולדחות את הפרישה?
רובם המוחלט בוודאילא כולם, אבל בסדר...
נכון ממש!ההבדל הוא שאחוז המס השולי מהמשכורת כאן בישראל הוא מהגבוהים בעולם.
כשמוסיפים לזה את עלות הדיור נוצרת קטסטרופה של ממש.
יש לך גישה קבועה שהולכת לענף ולא פונה לשורש וחבלוכשיש אנשים שמנסים לצבור הון עצמי לדירה הראשונה שלהם ועדיין משלמים מס מלא ולא מקבלים הנחות בכלל זה קצת מקומם,
לעומת אנשים שיש להם 2 דירות בערים מרכזיות ו-- מקבלים הנחות...
מס על דירה שניה הוא מס מוצדקועוד דבר-- למה כשאנשים מתלוננים כאן על מס דירה שניה זה לא מעצבן אף אחד?
אני מדבר על הדור הצעיראולי כי לא כולם רוצים לצאת פה לפנסיה?
דיברתי על אלו שקוראים לי מנותקת אבל מחזיקים יותר מדירה אחת...מס על דירה שניה הוא מס מוצדק
לעומת מס על דירה ראשונה שהוא לא מוצדק כי זה צורך חיוני
אל תיקחי אף פעם אישית ניקים שאת לא מכירהדיברתי על אלו שקוראים לי מנותקת אבל מחזיקים יותר מדירה אחת...
הסברת יפה את הצד השני??
ניסית פעם לנתק משפחה עם 10 ילדים ממקום מגוריהם
לפעמים כשמתבגרים יותר אחרי שכבר מחתנים אפשר לעבור
אבל בנות בסמינר, בנים בישיבה קטנה הורים עם עבודה מסודרת
לאן יעברו?? בקהילות של הפרפריה אין אפילו מוסדות מתאימים לגילאים אילו
עוד נקודה מאוד מאוד חשובה בגיל הזה ההורים כבר תלויים לצערינו הרבה פעמים בילדים
אי אפשר להשאיר אותם במרכז ולעבור לצפון/דרום
לפעמים הם גרים בסמיכות וצריך ללכת כל יום .
ואל תגידו יש עוד אחים/אחיות
מנסיון כשהורה צריך עזרה, יש צורך בהרבה נשואים באיזור וגם זה לא תמיד מספיק
חבלי לידה לא כולל חוסר במוסדות
ולא עזיבת הורים מבוגרים
הצרפתים פשוט לא מוכנים לתפוס את זה שהמדינה שלהם לא יכולה להמשיך עם עול כזה של פנסיונרים על התקציבתראו מה קורה בצרפת
המדינה רועעדדדדדת על זה
מדינה שמממנת קצבאות ילדים לכל המוסלמים וחינוך חינם עד וכולל אוניברסיטה חייבת להביא את הכסף מאיפה שהואואגב בצרפת המעמ עומד על 26 אחוז..(הממוצע במדינות העולם המערבי)
זה ההמוצע בכל העולם... המעמ בישראל נמוך יחסיתמדינה שמממנת קצבאות ילדים לכל המוסלמים וחינוך חינם עד וכולל אוניברסיטה חייבת להביא את הכסף מאיפה שהוא
גם כמה קלוריות את צורכת בארוחה, כמה בגדים לכל עונה ואיזה ריהוט יש בבית.מוזמנת לפרט גם את גובה המשכנתה שלך, סתם כדי להיות הוגנת
כמו שאני הייתי הוגנת ופרטתי היטב את המצב הכלכלי שלי, מי שכותב עלי שאני מנותקת צריך לנהוג באותה מידה.גם כמה קלוריות את צורכת בארוחה, כמה בגדים לכל עונה ואיזה ריהוט יש בבית.
התכוונתי רק לזה שמשכנתא זה לא מס. אבל לא נראה שהצלחתי להסביר את זה או שאת בקטע להבין את זה.כמו שאני הייתי הוגנת ופרטתי היטב את המצב הכלכלי שלי, מי שכותב עלי שאני מנותקת צריך לנהוג באותה מידה.
סתם ככה, אותה אחת לא משלמת הרבה מס כי היא מרוויחה לפי מה שהיא כותבת פחות מ20(בינתיים), ויכול להיות שיש לה דירה או שתיים, סבבוש?
אז אולי היא מנותקת ולא אני
לקרוא לך אישית מנותקת זה סתם שיח אישי כן?כמו שאני הייתי הוגנת ופרטתי היטב את המצב הכלכלי שלי, מי שכותב עלי שאני מנותקת צריך לנהוג באותה מידה.
סתם ככה, אותה אחת לא משלמת הרבה מס כי היא מרוויחה לפי מה שהיא כותבת פחות מ20(בינתיים), ויכול להיות שיש לה דירה או שתיים, סבבוש?
אז אולי היא מנותקת ולא אני
אף אחד לא אמר שזה מס,התכוונתי רק לזה שמשכנתא זה לא מס. אבל לא נראה שהצלחתי להסביר את זה או שאת בקטע להבין את זה.
אז לא. שיהיה לכולנו חיים טובים
ברור שלא, אבל מי שקורא לי מנותקת / בכיינית שיפרט גם.לקרוא לך אישית מנותקת זה סתם שיח אישי כן?
אבל זה שבחרת לפרט לא מחייב אחרים לפרט באותה רמה.
אבל כשהיא משווה את ההוצאות שלה לגיקית, ההשוואה חסרת משמעות אם היא לא מכניסה למשוואה את הוצאות הדיור שהם הסעיף המרכזי.לקרוא לך אישית מנותקת זה סתם שיח אישי כן?
אבל זה שבחרת לפרט לא מחייב אחרים לפרט באותה רמה.
"פער מעמדות" זה כשזה לא בשליטה של האדם, את הפער שאת מביאה פה אפשר בקלות לסדר.יש רק מנותקים שלא מסוגלים להבין שיש כאן פער מטורף של מעמדות בין מי שיש לו דירה לבין מי שאין לו,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: