"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
למי יש מייל של הנהלת גל אורן?

אסתי-בראון

להיות אמא מחוברת
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י תחפושת;1047767:
הבושה היא של העיתונות החרדית שהסכימה להכניס את הפרסום
לא הכל כסף....

אנא, תאמרו באיזה עיתון חרדי ראיתם?

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
ידי חובת...

קבצים מצורפים

• למות למות על אגד.jpg
    KB 75.2 · צפיות: 0

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
הפקס של הועדה הרוחנית של יתד נאמן:
036170801
וזה מה שכתבתי:
בס"ד
שלום רב,
אני פונה אליכם להביע את מחאתי על הבמה שנתתם לפירסום של חברת אגד.
הפירסום פוגעני ביותר במיגזר החרדי הידוע ביושרו ומכפיש אותו.
אין סיבה לתת בימים בהם רבו שונאי ישראל במה שכזו.
אם יש לאגד בעיה מסוימת עם קו מסוים, שידגישו את זה באותיות ענק ויזהרו בלשונם שהם פונים למגזר החרדי.
ושלא ינסו "ללמד" את המגזר מהו יושר.
הפירסום מעמיק את הרגשות הלא חיובים שחש המיגזר כלפי אגד,לאור זלזולה של החברה בנוסעיה.
בטוחני שתקבלו מחאות רבות על פרסומכם זה.
תודה

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
במעקבי אחר האשכול שמתי לבי למשו מעניין:
בכל אשכול מסוג כזה שעולה פה, תמיד נשמעים פה-ושם גם קולות מהצד השני, ולו מעטים.

ואילו כאן - אין בנמצא אחד מכל הקהל הקדוש, שיבוא לסנגר על אגד, ולו במילה. :cool:
מה שמראה שבאמת נמאסתם והגזמתם, אגד.*

(*ולא שנזקקתי להוכחה לכך, שהלא הצצה בערבי שבתות בגרוטאות הגטו המכונות משום מה 'אוטובוסים' - מספקת לחלוטין)
וכאן באים לראווה 90 מליון אייקונים אדומים.

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
קדימה. מי ששלח שיצלצל כאן בפעמון.

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
ממש לא. שזהו, שצריך לשלוח----

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אל‏: ‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬ (אגד ירושלים)
שלום לכם!
אני מזועזע מהיחס המחפיר של חברה שליטה בשוק כ'אגד', (שהפכה עם השנים למותג והחדירה מושגים לשפה...), שהכלילה ציבור גדול ואיכותי והפכה אותו לחבר גנבים פוטנציאלי.
לא נוכל להמשיך להיות כלי לדורשי כספנו השוכחים שעליהם לתת בתמורה שירות מינימלי לפחות, כשעוד מייחדים קמפיין מיוחד לעודד תשלום בתח"צ, המשתמש במושגים הלקוחים מעולמנו, כביכול תרבותנו הבסיסית היא השתמטות מתשלומים.
כן, גם אני אעדיף כל חברת תח"צ אחרת על פני אגד!

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=137624

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
התקשרתי ליתד ואמרו להתקשר בלילה אחרי 9:30 לדבר עם המבקר שלהם.
בא לי לבטל מנוי אם לא יבטלו את הקמפיין האנטישמי הזה.
חצופים!!! [אגד].
וגם גל אורן, מה הם חושבים לעצמם?

אני רוצה לראות את אחוזי ההשתמטות מתשלום בציבור שלנו לעומת זה של החילונים.
הכל מבוסס על שקר מהסוג שראינו לפני 65 שנים.
עד כאן!

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י תמנתי;1049091:
התקשרתי ליתד ואמרו להתקשר בלילה אחרי 9:30 לדבר עם המבקר שלהם.
בא לי לבטל מנוי ...
לא יעזור לך! תקבל את זה ביום שלישי חינם...

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נשלח ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלום
אני כותבת אליכם למחות על הקמפיין הפרסום החדש שפרסמתם בעיתונות החרדית ואשר זועק זלזול בציבור ישר ותמים.
אני לקוחה שלכם שמשתמשת בשירותי אגד באופן קבוע פעמיים בשבוע בקו 350 ובהרבה מאוד פעמים גם בקו 450, במיוחד בחגים.
מעולם, אבל מעולם לא הבחנתי בכך שאנשים מנסים להתחמק מלשלם. אף אחד לא מעלה על דעתו שלא צריך לשלם על נסיעה למרות שבהרבה מאוד מקרים:
1. האוטובוס איחר או בכלל דילגתם על אוטובוס בלו"ז וכתוצאה מכך יש לנוסעים הפסד זמן ו/או ממון מרובה.
2. אין מקומות ישיבה וצריכים להידחס כמו סרדינים כי אגד לא נערכה כראוי בערבי ומוצאי חגים.
3. אין מיזוג אויר ביום קיץ לח וחם ואוטובוס מלא אנשים צריך לסבול כי אגד מעדיפה לשלוח את האוטובוסים הישנים לקוי הציבור החרדי במקום למחסני הגרוטאות.
4. כאשר כבר יש מזגן שעובד חזק אין פתחי אוורור שניתן לסגור מעל המושבים ואנשים רגישים קופאים מקור.
4. נתקעים בדרך וצריכים לסמוך על חסדים של נהגים אחרים על מנת להגיע ליעד, תוך כדי הפסד זמן וממון ושוב מהסיבה שציינתי לעיל.

יתרה מכך. גם במקרה ומישהו אולי "שכח" או "התבלבל" ואולי לא הספיק לשלם, אין מצב "שיצליח להתחמק" וזאת תודות למדיניות והתנהלות הנהגים והפקחים שבודקים ב7 עיניים ובשום אופן לא נותנים לעלות מאחור גם כאשר מדובר במוצאי חגים ומשפחות שלמות שרוצות כבר לעלות לאוטובוס שסוף סוף הגיע למוקד היציאה. אחרי שכולם עולים אחד אחד מהדלת הקדמית ולא עוברים את הנהג עד שישלמו. אז מתחיל שלב ב' בסריקה לגנבים פוטנציאלים. הפקח עולה ובודק בדקדקנות כל אחד ואחד אם וכמה שילמו. מתוך התעלמות בכיות של תינוקות וילדים שכבר רוצים להגיע הביתה. הרי לא נתתם אפשרות לעלות מאחור אז איך לא ישלמו????? לאגד התשובות.

ואחרי כל זה הגדלתם לעשות לפרסם מודעות כאלו שלפי הנראה פונות לאנשים מוגבלים בדעת אשר לא מבינים ולא יודעים שצריכים לשלם על נסיעות.

אציין בכל הכנות. אם זה היה תלוי בי הייתי מפסיקה לנסוע באגד. ואם תמשיכו כך לא ירחק היום שהציבור ימצא פתרונות אחרים מאשר לעבור השפלות כאלו פעם אחר פעם.

מחכה ומצפה להתנצלות ראויה בפרהסיה - בפריסה לא פחותה מקמפיין הזלזול.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אני רוצה את המייל של מכתבים למערכת,
מילא שאגד גסי רוח את זה אנחנו יודעים לא מהיום - אבל שהעיתונות שלנו תתן לזה במה?????

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה