במה זה מתבטא שלא טובה למדרגות?
סייבקס מיוז היא הבוגבו הבאה, לא אני אמרתי -> https://www.prog.co.il/threads/ושוב-עגלה.429161/תכלס, כמה את רואה אותה ברחוב? וכמה את רואה בוגבו?
אין שום מקום להשוואה... (לפחות באזורי שכל עגלה שניה היא בוגבו בי)
יכול להיות... אבל זה עדיין לא באותה הכמות ועדיין לא הספיקה להמאס.סייבקס מיוז היא הבוגבו הבא, לא אני אמרתי -> https://www.prog.co.il/threads/ושוב-עגלה.429161/
אישית הייתי מעדיפה את היויו, אבל נראה לי שאת צריכה לבדוק את צרכייך האישיים... כי שתיהן מעולות!תכלס מה עדיף בוגבו בי או יויו?
היויו יציבה מספיק ?
בשביל טיולון, וודאי הייתי הולכת על היויו...הבעיה בשתיהן שבמצב שכיבה לא נראה לי נוחות ..
ביויו ממש התינוק נראה דחוק שם
ובבוגבו - רק קצת יותר
כלומר בשתיהן האמבטיה היא לא משו מספק לדעתי
כרגע לא צריכה אמבטיה לכן חושבת על היויו
צודקת לגמרי.יכול להיות... אבל זה עדיין לא באותה הכמות ועדיין לא הספיקה להמאס.
בא נאמר, כמו ללכת עם בוגבו לפני 9 שנים... שאז התחילה ללכת...
חחחח....צודקת לגמרי.
בו נאמר שאנחנו יודעות כבר אילו אשכולות יפתחו בפרוג עוד 9 שנים
סורי על האיחור בתגובה.אבל גם ליויו יש גלגלים קטנים שקשה להעלות במדרגות לא??
אז למה מכרת?
סורי על האיחור בתגובה.
קשה להעלות יויו במדרגות? מקפלים אותה תולים על הכתף כמו תיק ועולים בכיף.
ויש לי הרבה מדרגות!
זה נכון שלהעלות אותה מדרגה מדרגה עם התינוק זה לא נח אבל במקרה כזה (ויש לי 8 מדרגות מחוץ לבנין) אני לוקחת את העגלה עם התינוק ומעלה את זה בבת אחת. קלי קלות.
אני מסכינה שהבוגבו מהממת. מרגישה יותר יציבה וגם נוסעת מאד מאד בכיף. בשבילי שאני גרה באזור הררי זה משמעותי אבל בגלל המדרגות - פשוט אין מצב.
היויו מקסימה נוסעת מעולה גם בעליות ובבייבי הבא אין ספק שאני נשארת איתה. (יש באלי אקספרס ב 130 שקל ערכה שהופכת את היויו לשכיבה כמעט מלאה 175 מעלות. או שמשקיעים באמבטיה של יויו)
ממש לאהסכמתי איתך עם כל מה שכתבת חוץ משורה זו.
מנסיון של המוצי-סיוט לקפל אותה
מתקפלת מאד מאד בקלותממש לא
לי היה סילבר קרוס ונשברה תוך חודשייםלי יש סילבר קרוס דגם sarf 2 והיא ממש פצצה
מצתרפת ,תודהאני בדיוק מתענינת על עגלה חדשה
אפשר לשאול איפה קנית את הסיטי טור לוקס ?
מחיר בערך?
היה לי כמעט 7 שנים את הביבי גוגר סיטי מיני , סחבה כמה ילדים בו זמנית והינו כ"כ מרוצים!
קשה לי לעבור ליצרן אחר ...
תודה
ה
3. להעלות מדרגה מדרגה כשאת עם הגב למדרגות.
י
3.זה כל עגלה אפשר והמאמץ תלוי במשקל הילד ומשקל העגלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: