דרוש מידע על איזו עגלה אתן ממליצות?

• פותח הנושא Netta
  • פורסם בתאריך

ספרינגית

משתמש מקצוען
מאד תלוי מה הצרכים
אני גרה 2.5 קומות לעלות. והבנתי מיד שבוגבו בי היא אומנם יפה אבל היא לא בשבילי... זו עגלה שממש קשה להעלות כל יום עד הבית (ובטח שלא להשאיר למטה)
גם מאד התרשמתי שיש בבוגבו הרבה חלקים שעלולים להשבר והם ממש יקרים בחברה.
נתקלתי בהמון אמהות שזה קרה להן. כלו' היא לא עגלה שאפשר להגיד שא קונה אותה בלב שקט לכמה ילדים. עגלה עדינה יחסית.
אני קניתי בוגבו בי יד שניה במצב חדש ומכרתי אותה אחרי כמה ימים.
לסיכום מדובר בעגלה יפה, נוחה לתינוק ונוחה מאד לנסיעה. לדעתי לא במיוחד נוחה לקיפול וגם לא עומדת כשהיא מקופלת. כך שבאוטובוסים בין עירוניים למשל היא תיהרס.
אני קניתי יויו ובשבילי היא אחלה לגמרי!!!
מתכנתת להשאיר אותה גם לתינוק הבא , כשיבוא. ולקנות לזה ערכת לשכיבה 175 מעלות מאליאקספרס

נערך לאחרונה ב:

אילה ב

משתמש צעיר
אני גם קניתי בבייבי לנד
חוץ מזה שהם זולים
יש להם שרות מצויןןןןן

efic18

משתמש סופר מקצוען
לי יש את הסייבקס מיוס... חודש של שימוש בינתיים.
יתרונות- עיצוב, רוחב נוח, קלה ונוחה לקיפול ולנשיאה, יציבה גם עם תיק החתלה כבד יחסית עליה
חסרונות-החיבור לסל קל מתיש, את הגג של האמבטיה יש צורך להוריד בלחיצה בשני כפתורים בו זמנית מה שדורש שתי ידיים...

יודית1714

משתמש פעיל
בוגבו בי 3, המינוס היחיד שהוא לא מתקפל ביד אחת וזה קשה למי שנוסע באוטובוס לבד.

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי
1. בוגבו קמיליון - נוחה מאוד לתינוק ולאמא
לא נוחה באוטובוסים ורכבים כי היא גדולה קצת..
אוהבת להשתמש בה רק בגיל האמבטיה..הטיולון מסורבל קצת.

2.היתה לי בוגבו בי במשך 4 וחצי שנים, נהניתי מכל רגע איתה..פשוט עגלה מושלמת לדעתי.

3. עגלת תאומים מאונטיין באגי- נוחה בגלל הצרות שלה, בדים דוהים, תפורים זוועה, (אין מה לשוות לבוגבו למינהן.)

4. יויו- מדהימה ומושלמת בתור טיולון לגיל שנה ומעלה..נהנית ממנה מאוד, במיוחד מהקיפול הקומפקטי שלה, הזריזות שהיא נוסעת ועוברת במעברים צרים ביותר.

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לאחותי היה מאמס אנד פאפס בילד הראשון העגלה אומנם רחבה ונוחה לתינוק אבל היא כבדה מאד!!!
וגם הקיפול שלה מסורבל היא תופסת את כל הבגז ואין עוד מקום לכלום וגם ההורדת גגון לא נוחה בכלל...צריך עם שתי ידיים וכו. מה שכן היא חצי מחיר מהבוגבו בי 5
בילד השני כבר היא קנתה את הבוגבו בי 5 והיא מרוצה עד הגג!!!
אמנם המחיר יקר אבל שווה את הנוחות מכל בחינה.. הוא קל במשקל,קל לקיפול,קל להוריד את הגגון ולהוריד את האמבטיה ממנה זה שניה אחת ובנוחות מקסימלית,תופסת רבע בגז ועוד נשאר מקום בשפע...
המינוס היחיד זה -שהיא אפשר להשאיר אותה למטה בחדר מדרגות...;)

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
בוגבו בי 3, המינוס היחיד שהוא לא מתקפל ביד אחת וזה קשה למי שנוסע באוטובוס לבד.
חידוש (גם בשבילי מהזמן האחרון...)
אפשר לקפל את הטיולון של בוגבו (בי3 ו5, לא יודעת על השאר) ביד אחת!
לוחצים כל פעם בנפרד על צד אחר, וזה לא בורח! שווה לנסות

cd123

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש לי בוגבו קמיליון,
אני מאד נהינית ממנה אבל בגלל שאני בעיקר הולכת המון המון ברגל איתה.
יש לה גלגלים מוקצפים שממש מקלים מבחינת זה שהעגלה נוסעת חלק ולא מרגישים את הכובד בהליכה.
יש כאלו שפחות אוהבות את הטיולון כי הוא כן קצת גדול ורחב אבל לי זה שווה בגלל ההליכה הזורמת שאין ברוב הטיולונים וגם כי שוב אני הולכת המון ברגל, ושווה לי בשביל הליכה יציבה וכו'
בנסיעות בינעריוניות אני משתמשת בטיולון כדי לא להרוס את העגלה, וגם שהיא מתקפלת ל2 חלקים.
הבת שלי בת שנתיים וחצי, מאד אוהבת את הבוגבו - זה נוח לה. כשהייתה בת שנה שיגעו אותי שאולי זה כבד מאד וכדאי טיולון אחר, קניתי השתמשתי וממש מהר חזרתי לזאת...

ימימהתמימה

משתמש רשום
אין ולא יהיה כמו בוגבו
עגלה מושלמת!!
לי יש את בי 5, ממליצה בחום!
נוחה, יפה, פרקטית, גלגלים מעולים
אבל יקרה.....

חני וחיים

משתמש פעיל
עגלת מוצי IGO נוסעת מדהים!!!! יפה ונוחה מומלצת בחום!!!!! 3 ילדים ונראית חדשה לגמקי מהנילונים. כל הבדים נשלפים לכביסה נוחה לקיפול , מתקפלת בחתיכה אחת עם הטיולון. הוחה מאד לילדים, עוברת בכל מקום כולל באוטובוס מקדימה.

חני וחיים

משתמש פעיל
נוחה לקיפול????
מאד.
אמנם הקיפול הוא עם שתי ידיים אבל את האמבטיה תמיד כשנסעתי לבד הוצאתי עם הילד בתוכה ורק אח"כ קיפלתי את השלד.
ולגבי הטיול החלק שמצריך 2 ידיים ניתן לביצוע כשהילד יושב בעגלה בבטחה (החלק העליון של הידית ואח"כ את השאר ניתן להשלים ביד אחת.
שמעתי שבדגמים החדשים היום הקיפול כולו כבר ביד אחת אבל את זה תצטרכי לברר ממי שקנתה בשנה - שנתיים האחרונות.
כמו"כ לעגלה יש אחריות לכל החיים הלכנו לפני אחת הלידות והחליפו את כל גלגלי העגלה לחדשים ללא תשלום!!!!

חחח

משתמש סופר מקצוען
מאד.
אמנם הקיפול הוא עם שתי ידיים אבל את האמבטיה תמיד כשנסעתי לבד הוצאתי עם הילד בתוכה ורק אח"כ קיפלתי את השלד.
ולגבי הטיול החלק שמצריך 2 ידיים ניתן לביצוע כשהילד יושב בעגלה בבטחה (החלק העליון של הידית ואח"כ את השאר ניתן להשלים ביד אחת.
שמעתי שבדגמים החדשים היום הקיפול כולו כבר ביד אחת אבל את זה תצטרכי לברר ממי שקנתה בשנה - שנתיים האחרונות.
כמו"כ לעגלה יש אחריות לכל החיים הלכנו לפני אחת הלידות והחליפו את כל גלגלי העגלה לחדשים ללא תשלום!!!!
הסכמתי איתך עם כל מה שכתבת חוץ משורה זו.
מנסיון של המוצי-סיוט לקפל אותה

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי הנוחות תלויה בגובה של האמא (ובאורך הרגליים)
לא כל עגלה תתאים לכל אחת!!

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה