היא יציבה? עמידה? מצדיקה את המחיר?אני עם בוגבו ממליצה מאוד!!!!!!!!!!
קלה להרמה ולקיפול... יפה.. נכנסת בכל מקום (אוטובוסים וכו'..)..
אפשר להוריד את כל הגגון בשכיבה ואז התינוק יכול לשכב על הבטן...
מהממת..
כן, מאוד יציבה.. היא ממש עגלה (בניגוד ליויו לדוג' שלדעתי היא עגלה של בובה...)היא יציבה? עמידה? מצדיקה את המחיר?
הארמדילו לא ככ קלה- באזור 9 קילו, אבל נוסעת מעולה ויציב יש לי אותה ואני ממש מרוצהיחסית לשוק, ממש לא, הארמדילו ספציפית די קלה ומאד נוחה לניווט (גם ביד אחת, עם טרמפיסט...)
ממליצה בחום על בוגבו (בי5), חזקה, יציבה, מצדיקה את המחיר - תלוי מה השיקולים שלך בבחירת עגלה, לי היא הצדיקה.המאמס אנד פאפס לא כבדות?
אאוץ', לפי האשכולות בפרוג היה נשמע שלחצי העולם השני מבוגבו יש סייבקס מיוס.ו... לא כל העולם הולך איתה...
תכלס, כמה את רואה אותה ברחוב? וכמה את רואה בוגבו?אאוץ', לפי האשכולות בפרוג היה נשמע שלחצי העולם השני מבוגבו יש סייבקס מיוס.
לקוות בשבילך שהושליתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: