עצוב לי ממש לשמוע...כנראה שזה המצב שאני מכירה, לצערי...
עובדת עם ילדים צעירים שלפעמים לא מקבלים מספיק מענה בקהילה, ואז יש עבודה רבה לצוות החינוכי במסגרות החינוכיות...
איפה סקלאר עונה? מאיזה קופה? אשמח לפרטיםרופאים שיש לי נסיון איתם שהינם יסודיים מאד,אמינים, וזמינים שוב לכל שאלה: ד"ר מיטשל בנוק, וד"ר ציפורה סקלאר (שהיא אכן נוירולוגית ילדים אך נדירה מאד בכך שהיא מאבחנת לכ1.5 שעות ובודקת תחומים נוספים ביסודיות)
לאומית בבית שמש, ואולי גם בירושלים.איפה סקלאר עונה? מאיזה קופה? אשמח לפרטים
אם זה עניין התפתחותי ישנה רופאה נויירוהתפתחותית מקצועית מאוד (מנהלת לשעבר של בי"ח אלין) בשם ציפורה סקלאר מרמת שלמה לדעתי מסתבר שהיא מומחית גם בעניין של קשב. אפשר לפנות אלי בטל' 0527694578מחפשת המלצות על נוירולוג ילדים מומחה (גרה בירושלים, קופ''ח לאומית אבל בשביל מישהו טוב אסע גם לקצה הארץ...)
מקצועי, עם יחס טוב, ובעיקר, לא רץ על ריטלין... (לילדה בת 5)
תודה מראש לעונות!! השיתוף שלכן יעזור לי מאוד!
מחפשת נוירולוג /רופא להתפתחות הילד בשביל לקבל הפניה לריפוי בעיסוק עבור ילד בן 2.5 שמרביץ ונוגע הרבה.
דרישת הביטוח הינה הפניה. מרופא בעל ההתמחות הנ"ל. לא אכפת לי גם פרטי. (יש ביטוח ) עדיף באזור המרכז. חיפשתי המון וטרם הגעתי לכתובת. תודה רבה גדולה מראש.
אם זה עניין התפתחותי ישנה רופאה נויירוהתפתחותית מקצועית מאוד (מנהלת לשעבר של בי"ח אלין) בשם ציפורה סקלאר מרמת שלמה לדעתי מסתבר שהיא מומחית גם בעניין של קשב. אפשר לפנות אלי בטל' 0527694578
וואו, האמת שהתבלבלתי מכל השמות שהועלו כאן... באופן כללי יש המלצה די גורפת ללכת לרופא מהקופה ושאין צורך ללכת לפרטי, דווקא( ?)
אציין שהילדה עם איחור התפתחותי כללי, ולומדת בגן שפה, כבר בתחילת שנה דחפה אותי הצוות שאסכים לעבוד עם פסיכיאטר שעובד אצלם פעם בחודש, ויש לו אפשרות לתת ריטלין מתחת לגיל 6...כמובן שדבר ראשון דחיתי את ההצעה האדיבה, ואמרתי שאחפש נוירולוג שאני סומכת עליו, אז לכל אלה שאמרו שא''א לתת בגיל חמש- אפשר. נכון שצריך אישור מיוחד, אבל עדיין יש היום הרבה שנותנים וכן, עם התורים לנוירולוג לוקחים חצי שנה, אז הילדה כבר תיהיה כמעט בת שש.
ואלו שציינו שרופא ילדים עם נסיון בנוירולוגיה זה מספיק, אתן חושבות שכם במקרה של ילדה עם מכלול של קשיים נוספים? (הקשב וריכוז, אם קיים, הוא רק מרכיב 1 מתוך מכלול, ולכן ההרגשה הטבעית שלי היא שעדיף לנסות להקפיץ אותה לתת לה דחיפה עכשיו כמה שאפשר בכל התחומים האחרים, מוטורית, שפתית וכו' ולעניין הקשב נחכה קצת, ולעומת זאת הצוות בגישה שעם היא מתקשה בדברים נוספים, בואי נקל עליה עם טיפול תרופתי, שזה משהו כל כל קל ופשוט וכו' ועכשו זה הזמן כדי שלא יווצר פער וכו' וכו')
אם זה עניין התפתחותי ישנה רופאה נויירוהתפתחותית מקצועית מאוד (מנהלת לשעבר של בי"ח אלין) בשם ציפורה סקלאר מרמת שלמה לדעתי מסתבר שהיא מומחית גם בעניין של קשב. אפשר לפנות אלי בטל' 0527694578
דר מוקמאל בבני ברק נקרא מומחה בהתפתחות הילדמחפשת נוירולוג /רופא להתפתחות הילד בשביל לקבל הפניה לריפוי בעיסוק עבור ילד בן 2.5 שמרביץ ונוגע הרבה.
דרישת הביטוח הינה הפניה. מרופא בעל ההתמחות הנ"ל. לא אכפת לי גם פרטי. (יש ביטוח ) עדיף באזור המרכז. חיפשתי המון וטרם הגעתי לכתובת. תודה רבה גדולה מראש.
איפה סקלאר עונה? מאיזה קופה? אשמח לפרטים
0527694578איך אפשר להכנס לד"ר ציפורה סקלאר? כמה שניסיתי לא הצלחתי. היא מקבלת חדשים רק אחרי בין הזמנים וגם לא בטוח..... מה אפשר לעשות?
מה שידוע לי כיום רק בירושליםלאומית בבית שמש, ואולי גם בירושלים.
אני לא המזכיר שלה יש לי רק מידע עליה.0527694578
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: