אבריימי שטרן ואטינגר לא בסביבות ה800?@ל.ק.י אני צריך נשפן גם לחתונה נוספת עוד כשבועיים בכ''ח תשרי, מדובר על חתן בלי הרבה כסף שבונה על זה שזה שהוא מזמין עכשיו שבועיים לפני החתונה יעשו לו יותר זול, התקרה היא 800 ש"ח, יש לך איך לעזור לי?
אטינגר 1700 שטרן 1500אבריימי שטרן ואטינגר לא בסביבות ה800?
ברור שכל כלי עולה תוספת, אבל יש מחיר לרולי בעצמו.אני מבין שאתה לא מתעסק בזב אני כן זה תלוי כול כלי זה תוספת כסף
יש תמונה למישהו??סגרו כבר על זמר שלומי גובי
כפי הידוע לי, הוא לא בשידוכים...יש תמונה למישהו??
של שלומי גובי?
יש מלא ביוטיוביש תמונה למישהו??
של שלומי גובי?
אתה רוצה משהו מסויים? אני מכיר אישית את רוב השוק!סליחה שאני מטריד, אבל יש מצב ליצור איתך קשר כדי להשיג נשפנים לכמה חתונות?
אתה רוצה או לא, זה טוב לך או לא?
ויש לך מישהו לארגן לי לחתונה ביום ראשון הקרוב ב800 ש"ח לכל היותר?אתה רוצה משהו מסויים? אני מכיר אישית את רוב השוק!
בודק. (יש לקחת בחשבון שהמחירים גבוהים יותר, ובמחיר כזה כנראה לא תמצאו את היותר טובים ואפילו לא הרגילים)ויש לך מישהו לארגן לי לחתונה ביום ראשון הקרוב ב800 ש"ח לכל היותר?
ברגע האחרון לא אמור להיות טיפה יותר זול?בודק. (יש לקחת בחשבון שהמחירים גבוהים יותר, ובמחיר כזה כנראה לא תמצאו את היותר טובים ואפילו לא הרגילים)
אני בודק, אבל ברגע שזה לא אקטואלי, תעדכן.ברגע האחרון לא אמור להיות טיפה יותר זול?
לא משנה בכל אופן תבדוק ותודיע לי תודה
א. האם אתה יודע כמה הוא לוקח.נשפן - יהודה לוברבום - פנוי.
055.677.2803
א. אפשר ב-800, בגלל התאריך.א. האם אתה יודע כמה הוא לוקח.
ב. לא שמעתי מעולם את שמו ואני לא מצליח למצוא ביוטיוב, יש סרטון כלשהון שניתן לראות אותו מנגן או משהו כזה?
למי שיש תקציב.....טוב, לא ראיתי את כל מה שכתבו, אבל לדעתי מנדי וייס הוא תותח!
יש סרטון כלשהו
?אולי תכתוב מייל, ותמחוק מיד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: