אתה כאן עכשיו? אני מוכן אבל שאדע שאתה כאן שאוכל למחוק מיד אחרי
אתה כאן עכשיו? אני מוכן אבל שאדע שאתה כאן שאוכל למחוק מיד אחרי
כןאתה כאן
אני ממתין רוצה למחוק את מייל@ל.ק.י מה לגביי?
יש דרך ליצור קשר?
עשיתי לך לייק כדי שתראה שראיתי ותבין שאתה יכול למחוק, חוצמזה שלחתי לך מייל באותה דקה, לא ראית?אני ממתין רוצה למחוק את מייל
לא קיבלתי כלוםעשיתי לך לייק כדי שתראה שראיתי ותבין שאתה יכול למחוק, חוצמזה שלחתי לך מייל באותה דקה, לא ראית?
עריכה: עכשיו אני רואה הודעה מגי'מייל שההודעה לא נמסרה כי הכתובת לא נצאה או שאינה יכולה לקבלל אימייל, מה יכול להיות הסיבה?
טעות המייל שלי זה F050412680 בלי 7 כמו מיקודםעשיתי לך לייק כדי שתראה שראיתי ותבין שאתה יכול למחוק, חוצמזה שלחתי לך מייל באותה דקה, לא ראית?
עריכה: עכשיו אני רואה הודעה מגי'מייל שההודעה לא נמסרה כי הכתובת לא נצאה או שאינה יכולה לקבלל אימייל, מה יכול להיות הסיבה?
תודה אתה יכול למחוקטעות המייל שלי זה ... בלי כמו מיקודם
יש נשפן טוב וזול חיים קירשנבוים , לא?לא קיבלתי כלום
הוא מצויין, ולא כל כך זול, ותפוס.יש נשפן טוב וזול חיים קירשנבוים , לא?
הוא מוצלח אבל זה לא סיבה שאמור לעלות את אף שלו במחירהזמר אושי פרוש
הוא מקפיץ ברמה מטורפת
הוא עדיין לא כ"כ מוכר כמו הזמרים הגדולים אבל לדעתי הוא כובש את כולם
רק תשמעו אותו בחתונה את ניגוני מירון זה ירגיש לכם כמו בהדלקה של באיאן ותולדות אהרן ביחד במירון
אני חולק עליך בכל תוקף הוא מוצלח ברמותהוא מוצלח אבל זה לא סיבה שאמור לעלות את אף שלו במחיר
כמה הוא לוקח היום "למעשה" לא לפי המחירוןהוא מוצלח אבל זה לא סיבה שאמור לעלות את אף שלו במחיר
3800כמה הוא לוקח היום "למעשה" לא לפי המחירון
4.500 איין הנחות אצלו@ל.ק.י
כמה לונגר לוקח היום בפועל?
יואלי קליין שווה את המחיר המטורף שלו?איין הנחות אצלו
זה לא הרבה כל כך, לזמר, לא? מי לוקח כל כך הרבה פחות?3800
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: