עזרה על איזה זמר חתונות אתם ממליצים?

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
הוא עולה נורא יקר?
כי הייתי בכמה חתונות סטנדרט והם לקחו אותו, וזה ווואווווו! כאילו מקפיץ את החתונה לרמה אחרת!!!!! בלי השוואה!

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני ממתין רוצה למחוק את מייל
עשיתי לך לייק כדי שתראה שראיתי ותבין שאתה יכול למחוק, חוצמזה שלחתי לך מייל באותה דקה, לא ראית?

עריכה: עכשיו אני רואה הודעה מגי'מייל שההודעה לא נמסרה כי הכתובת לא נצאה או שאינה יכולה לקבלל אימייל, מה יכול להיות הסיבה?

ל.ק.י

משתמש מקצוען
עשיתי לך לייק כדי שתראה שראיתי ותבין שאתה יכול למחוק, חוצמזה שלחתי לך מייל באותה דקה, לא ראית?

עריכה: עכשיו אני רואה הודעה מגי'מייל שההודעה לא נמסרה כי הכתובת לא נצאה או שאינה יכולה לקבלל אימייל, מה יכול להיות הסיבה?
לא קיבלתי כלום

ל.ק.י

משתמש מקצוען

טעות המייל שלי זה F050412680 בלי 7 כמו מיקודם

מוייייישה

משתמש פעיל
הזמר אושי פרוש
הוא מקפיץ ברמה מטורפת
הוא עדיין לא כ"כ מוכר כמו הזמרים הגדולים אבל לדעתי הוא כובש את כולם
רק תשמעו אותו בחתונה את ניגוני מירון זה ירגיש לכם כמו בהדלקה של באיאן ותולדות אהרן ביחד במירון

ל.ק.י

משתמש מקצוען
הזמר אושי פרוש
הוא מקפיץ ברמה מטורפת
הוא עדיין לא כ"כ מוכר כמו הזמרים הגדולים אבל לדעתי הוא כובש את כולם
רק תשמעו אותו בחתונה את ניגוני מירון זה ירגיש לכם כמו בהדלקה של באיאן ותולדות אהרן ביחד במירון
הוא מוצלח אבל זה לא סיבה שאמור לעלות את אף שלו במחיר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מוייייישה

משתמש פעיל
הוא מוצלח אבל זה לא סיבה שאמור לעלות את אף שלו במחיר
אני חולק עליך בכל תוקף הוא מוצלח ברמות
אחרים היו לוקחים הרבה יותר ביחס למה שהוא נותן
ובכלל הוא לא לוקח מחיר מופקע כ"כ גם לאחר שהוא העלה את המחיר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@ל.ק.י
כמה לונגר לוקח היום בפועל?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה