@הרשל'ה רב'ה למה אין שום סרטון שלו ביוטיוב, ומה הפשט, הוא שינה את שם המשפחה לגולן?
לא יודע@הרשל'ה רב'ה למה אין שום סרטון שלו ביוטיוב, ומה הפשט, הוא שינה את שם המשפחה לגולן?
אני יהיה יותר מאוחר ותישלח לי@ל.ק.י מה לגבי מה שדיברנו? אתה כאן? אני יכול לכתוב לך מייל?
שלחתי לך הודעה אישיתיש אחד פריימן שאני יכול לבדוק אצלו אם הוא פנוי הוא ממש מוצלח מה התאריך?
מזה?קאפלה
11000 תזמורת שלושה נגנים והגברהמי שחיפש מזרחי יש גם את נהוראי אריאלי , שר מהמם וסוחף! לא יודעת כמה לוקח
מהקלה ששמה קפלהמזה?
ערשי עף על עצמו יותר מדי אבל בחתונת ששווה לו לבוא אז מוריד את מחיר דרסטית3500
כמה לוקח?רולי דיקמן אין על רולי
אנרגטי מגוון
החסרון היחיד שהוא יקר
אבל שווה בהחלט
תלוי כמה כלים תלוי במה מדבר זה סגנון כיילים זה רק מי שמתחברכמה לוקח?
זה לא משנה כמה כלים בכלל.תלוי כמה כלים
אני לא יודע כמה לוקח היוםזה לא משנה כמה כלים בכלל.
השאלה כמה עולה רולי דיקמן בעצמו.
רולי לא יואליאני לא יודע כמה לוקח היום
אבל בעבר (לפני 4 שנים)
לקח לי 10 אלף שקל כולל תזמורת
והיה שווה כל שקל
אני לא יודע כמה לוקח היום
אבל בעבר (לפני 4 שנים)
לקח לי 10 אלף שקל כולל תזמורת
והיה שווה כל שקל
אני מבין שאתה לא מתעסק בזב אני כן זה תלוי כול כלי זה תוספת כסףזה לא משנה כמה כלים בכלל.
השאלה כמה עולה רולי דיקמן בעצמו.
היה תוף ואורגןאני מבין שאתה לא מתעסק בזב אני כן זה תלוי כול כלי זה תוספת כסף
קובי ברומר מושלם לחתונה!!!יש לנו חודש הבא חתונה ואינלנו שמץ של איזה זמר להביא...
אשמח אם תרשמו לי שמות של זמרים ששרים חסידי אבל גם משלבים מזרחי.
תודה רבה לכולםםם
כנסו ליוטיוב לבר מצוה של חזקי ורטהיים הבחור החולה לדוגמא חיהמעניין אייך הוא נשמע כי אני אוז שזה פחות מאתים לו אבל בסדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: