אני לא חושב שלמישהו יהיה איכפת אם תמכור את הדירה ותחזיר את המשכנתא.לטעמי מספיקה התארגנות עם רעש ברשתות
והבנקים ירעדו וילחצו את בנק ישראל
אני חושב שזה יכול לקרות שהרבה ימכרו את הדירות וזה יוריד מחירים. אבל אל תהיה מהם.
אני לא חושב שלמישהו יהיה איכפת אם תמכור את הדירה ותחזיר את המשכנתא.לטעמי מספיקה התארגנות עם רעש ברשתות
השם ישמור עם הרבה ימכרו את הדירות ויחזירו משכנתאותאני לא חושב שלמישהו יהיה איכפת אם תמכור את הדירה ותחזיר את המשכנתא.
אני חושב שזה יכול לקרות שהרבה ימכרו את הדירות וזה יוריד מחירים. אבל אל תהיה מהם.
רק אחה"צ נדעאז למסקנה כמה העלו היום? או שרק ב-4 נדע?
זה ממש לא תלוי בבנקיםלטעמי מספיקה התארגנות עם רעש ברשתות
מה אנחנו רוסיה?הם חושבים שם יעלו החזרי ההלואות, או המינוסים או המשכנתאות, יקנו פחות בסופר? זה באמת יביא לירידת מחירים? הם לא מבינים שהסיפור האמיתי זה הרשתות עצמם. הם מעלים מחירים בלי פיקוח.
לא היה עדיף שהממשלה תיקח יוזמה ותתחיל לפקח על מוצרים, שימורים, טיטולים, מטרנות,מגבנונים, ירקות, פירות, ועוד....
למה הם נותנים להם לעלות בלי גבול?
למה אתה חושב שיקנו בסופרים פחות ובעקבות כך ירדו המחירים?מה אנחנו רוסיה?
אנחנו מדינת שוק פתוח והמדינה לא יכולה להתערב בכל תחום ולהגביל את כל המחירים
בהחלט שהעלת הריבית תביא לעליית ערך הכסף ואנשים ועסקים יקחו פחות הלוואות ובעז"ה זה גם יעזור לירידית המחירים
במה ביקשו להתערב? בתכשיטים? במשחקי מחשב? בבתי מלון?מה אנחנו רוסיה?
אנחנו מדינת שוק פתוח והמדינה לא יכולה להתערב בכל תחום ולהגביל את כל המחירים
לא כתבתי סופרים דווקאלמה אתה חושב שיקנו בסופרים פחות ובעקבות כך ירדו המחירים?
בתחום הסופרים תשכח. אולי קצת נופשים מלונות, ומסעדות ירד זהו.
אם זה יקרה בעניין הדירות. אני מסכים. מי שלקח משכנתאות מנופחות, מסכים. זה יביא לירידה.לא כתבתי סופרים דווקא
שערך הכסף עולה , משתמשים בו פחות
ברור שאף אחד לא יחסוך מהלחם והחלב אבל מדברים אחרים בהחלט שכן ובמיוחד שאנשים יתחילו למכור דירות כי לא יהיה שווה להם
מתי?????ריבית פריים היתה בעבר 10%.
יכול לרדת, אבל אנחנו בהחלט רחוקים מהשיא
במה ביקשו להתערב? בתכשיטים? במשחקי מחשב? בבתי מלון?
ביקשו להתערב במטרנה. בשימורים. בלחם - נכון שיש פיקוח אבל הוא נוראי. זה סכום גבוה. בטיטולים. במגבונים.
זה נשמע שאת רוצה מדינה עם כלכלה סגורה, אני לא רוצה...לא היה עדיף שהממשלה תיקח יוזמה ותתחיל לפקח על מוצרים, שימורים, טיטולים, מטרנות,מגבנונים, ירקות, פירות, ועוד....
למה הם נותנים להם לעלות בלי גבול?
2002מתי?????
עד לאיפה בנק ישראל ירצה להגיע ולהגיד זהו עשיתי את המקסימום?2002
טבלת ריבית הפריים בפורטל המשכנתא - MORTGAGE
לרשותכם טבלת נתונים לאורך השנים של ריבית הפרים וריבית בנק ישראל. ריבית הפרים - נגזרת ישירה של ריבית בנק ישראל + מרווח קבוע של 1.5%.www.moti.org.il
החלק הטוב בסיפור הוא שהילדים שלנו יוכלו לרכוש דירות במחיר שפוי.זה עליה שכמעט שווה לכל העליות יחד שהיו כאן בשנה האחרונה...
תראו בטבלה - כבר כמה שנים שהפריים על 1.60% (שזה אומר על כל 100K משכנתא בפריים - 1600 ש"ח ריבית בשנה..). בחודשים האחרונים עלה ב1.15% והגיע ל2.75% (2750 ש"ח לשנה על כל 100K)
ועכשיו אם יעלה ב1% זה אומר שקופץ לרמות קשות של 3.75%..
משכנתא 'ממוצעת' של חצי מליון בפריים שנלקחה לפני חצי שנה - הריבית לשנה עלתה ב-10,750!!!
חישבתי במחשבון משכנתאות עכשיו - חצי מיליון בפריים כמו שהיה לפני חצי שנה, "עלתה לנו" ל30 שנה 240K ש"ח
לאחרי עידכון הפריים - עכשיו זה... 562000 ש"ח... זה מלבד הריבית צמוד מדד שכמובן עלתה עכשיו.
פשוט מזעזע..
מומחי המשכנתא נא לעדכן אם טעיתי בחישוב...
צפה בקובץ המצורף 1192888
הלוואי והיינו יודעים....עד לאיפה בנק ישראל ירצה להגיע ולהגיד זהו עשיתי את המקסימום?
לדעתי לא יקרההחלק הטוב בסיפור הוא שהילדים שלנו יוכלו לרכוש דירות במחיר שפוי.
והסטיגמא שמחירי הדירות לא יכולים לרדת תישבר.
2003+2002מתי?????
כולם מסכימים על זה חוץ מ @אאאא....לדעתי לא יקרה
וגם אם יעצר או אפילו ירד קצת זה יהיה לתקופה קצרה שאח"כ ימשיך לעלות כמו שהיה מקום המדינה
והסטיגמה שמחירי הדירות יכולים לרדת תישבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: