1. המודיע
2. המבשר
3. הפלס
4. יתד נאמן
5. משפחה
6. בקהילה.
7. המחנה החרדי.
8. 9. שני מגזינים.
מגזינים יש כמו זמן, ועוד אחד שברח לי שמו. [מרתק בטירוף]
1. המודיע
2. המבשר
3. הפלס
4. יתד נאמן
5. משפחה
6. בקהילה.
7. המחנה החרדי.
8. 9. שני מגזינים.
מגזינים יש כמו זמן, ועוד אחד שברח לי שמו. [מרתק בטירוף]
ציור מדהים ביותר!!!!העלתי את קראט כי בעמוד שער זה ציור שמן שאני צירתי.
בהחלט ציור מדהים ומעורר השראה, בעיקר אהבתי את הדמויות למטההעלתי את קראט כי בעמוד שער זה ציור שמן שאני צירתי.
מאיזה עיתון?מאוד מאוד התאכזבתי
הפרויקט שהם עשו על הקורונהתמונות ענקיות של "קורונה"
רק שהכתב של יתד התפעל עמוקות גם מהחברה למימוש זכויות...הקטע המצחיק הוא שבדיוק השנה, גם הכתב של יתד וגם הכתב של משפחה, נורא 'התפעלו' ממוטי ויטמן ועשו עליו כתבה, איזה תזמון מדהים.
הקטע המצחיק הוא שבדיוק השנה, גם הכתב של יתד וגם הכתב של משפחה, נורא 'התפעלו' ממוטי ויטמן ועשו עליו כתבה, איזה תזמון מדהים.
לדעתי, הרבה יותר טוב מבקהילהאני חושב שמשפחה היה יחסית בסדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: