בעיתון משפחה לא קיבלו חדשות?
אנחנו מנויים וקיבלנו את כל הערכה אבל בלי חדשות. אני רוצה לדעת אם חסר לנו או שכלל לא קיבלו
לא יודע על השנה, אבל בשנים האחרונות כבר לא מפיקים כזה.בעיתון משפחה לא קיבלו חדשות?
אנחנו מנויים וקיבלנו את כל הערכה אבל בלי חדשות. אני רוצה לדעת אם חסר לנו או שכלל לא קיבלו
איזה 9?קנינו את כל העיתונים , מה שהגיע כבר לחנות, אבל כמיטב המסורת נקנה את כל העיתונים [9 במספר]
אבל נפתח רק אחרי שיסיימו לבשל לשבת וחג
כדאי שתחשבן היטב ותבדוק -התוצאה תהיה שהמחיר הוא לא כזה מופרז,צריך לארגן כבר מעכשיו חרם מתוכנן בחבילות החג של סוכות,
על עיתונים שיימכרו במחירים מופרזים.
(צריך להחליט יחד על מחיר מופרז)
אפילו אם החרם יישאר רק בתוככי פרוג,
העיתונים ייכנעו בקלות
(בפרט שכל אחד מהניקים יעדכן על כך 3 אנשים נוספים)
יש להם ים פרסומות ותקציבים ואין שום סיבה למחירים המכוערים הללו.
איזה 9?
מסתכם בערך ב300 שקל.....אני מנסה לספור:
1. המודיע
2. המבשר
3. יתד נאמן
4. משפחה
5. בקהילה
6. הדרך
7. הפלס
8. יום ליום
9. המחנה החרדי
אחרי מחשבה מעמיקה הגעתי ל 9, לא יודע אם לאלה הייתה הכוונה, ומן הסתם שכחתי כמה ......
צודק כמעט לגמרי.אני מנסה לספור:
1. המודיע
2. המבשר
3. יתד נאמן
4. משפחה
5. בקהילה
6. הדרך
7. הפלס
8. יום ליום
9. המחנה החרדי
אחרי מחשבה מעמיקה הגעתי ל 9, לא יודע אם לאלה הייתה הכוונה, ומן הסתם שכחתי כמה ......
אי אפשר לקנות בתלושים של המדינה?מסתכם בערך ב300 שקל.....
צודק כמעט לגמרי.
האמת אף פעם לא ניסתי,דווקא את שני הספרדים אתם לא קוראים ??
אצלנו בינתיים לא ראיתייש בחינם קול פליי שיש אנשים שזה ממש מעניין אותם,כל חנות פיצוחים יש
מעצבן!!!אבל הייתי צריך לדפדף 64 דפים של פרסומות במגזין כדי להגיע לעמוד הראשון של המגזין עצמו לראות מי הגרפיקאיות.
מקיף / כדור ?מגזינים יש כמו זמן, ועוד אחד שברח לי שמו. [מרתק בטירוף]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: