דרוש מידע עישון סיגריות

שטרנ

משתמש צעיר
ואוו
לא חשבתי על זה
אבל זה יהיה לכאורה הרבה יותר גרוע מאצל הגברים,
כי אצל בנות הסימנרים הענין החברתי תופס הרבה יותר.
או שאני טועה?
קצת טועה כי אם זה בת שהולכת לפי החברנ אז היא תיכנס אבל אם זה בת שלא אז היא לא תיכנס
ואצלינו בכיתה פחות יש תקטע שמה שאת עושה אני יעשה גם
אבל יכול ליהות
שלא יש טעמי היגינה מה שאני יקח שחטה מבת שעישנה דקה ליפני איכסה!!!

י"כ

משתמש מקצוען
כאחד שמעשן רצוני לומר שאפשר להפסיק אם קצת רצון, ובוודאי שלהפסיק לתקופות ארוכות (מנסיון אישי), בנוסף ישנם נשים מעדיפות בעל רגוע ומעשן מאשר בעל כועס ועצבן (לא שמחוייב המציאות שמי שלא מעשן הוא כעסן, אבל יש הרבה גברים שזה מאד מרגיע אותם במצבי לחץ), בנוסף עדיף שההתפרקות תהא על סיגריות ולא על דברים אחרים, וכן יש בזה חסרונות, אבל זה לא עושה את האדם לאדם עם חסרונות.​

שטרנ

משתמש צעיר
אצליני בסמינר המנהל עישן ואז הוא קיבל לא יודעת מה תכלס הוא היה בבית חולים שבוע ביגלל העישון הוא חזר כולו עצבני במשך שבוע היה אסור לעבור לעדו
כאחד שמעשן רצוני לומר שאפשר להפסיק אם קצת רצון, ובוודאי שלהפסיק לתקופות ארוכות (מנסיון אישי), בנוסף ישנם נשים מעדיפות בעל רגוע ומעשן מאשר בעל כועס ועצבן (לא שמחוייב המציאות שמי שלא מעשן הוא כעסן, אבל יש הרבה גברים שזה מאד מרגיע אותם במצבי לחץ), בנוסף עדיף שההתפרקות תהא על סיגריות ולא על דברים אחרים, וכן יש בזה חסרונות, אבל זה לא עושה את האדם לאדם עם חסרונות.​
אני לא יודעת אני רוצה גבר רגוע שלא מעשן וניראה לי קיים כאלה
לא שאנייפסול את מי שמעשן

משה 05276

משתמש מקצוען
אם אפשר למה אתה מעשן?
אגב אני מסכים איתך שאפשר וגם אני הפסקתי לתקופות ארוכות להגיד שתמיד זה קל? לא!!!
אדם שמעשן זה לא מראה על חיסרון בבן אדם

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
בתור בת של מעשן ואחות של מעשן אין לי זכות לומר מילה
אבל מעריכהתבחורי ישיבות שיושבים עם חברים ולא לוקחים
זה באמת נסיון. רוב המעשנים התחילו ככה בישיבות ואחר כך לא יכולים להפסיק

חני שיפמן

משתמש חדש
קצת טועה כי אם זה בת שהולכת לפי החברנ אז היא תיכנס אבל אם זה בת שלא אז היא לא תיכנס
אבל יכול ליהות
בסיגריות אלקטרוניות יש פחות את הקטע הזה

י"כ

משתמש מקצוען
אם אפשר למה אתה מעשן?
אגב אני מסכים איתך שאפשר וגם אני הפסקתי לתקופות ארוכות להגיד שתמיד זה קל? לא!!!
אדם שמעשן זה לא מראה על חיסרון בבן אדם
שאלת למה אני מעשן - אני יענה כמובן שאני לא מעודד אחרים כל אחד ושיקוליו
התשובה לזה מתחלקת לשלושה סיבות
א. אני נהנה מזה, כמו שאחרים נהנים משוקלד וכמו שאחרים נהנים לעשות עקיפה בכביש ומסתכנים.
ב. זה מאד מרגיע, כמו שיש אכילת לחץ יש עישון לחץ, (אני מעשן גם בזמנים אחרים אבל זה עוזר לזמנים לחוצים)
ג. אברך שיושב ולומד כמה שעות ואח"כ יוצא להפסקת סיגריה - זה הפסקת אוורור לכל דבר וענין (כל אחד בצורה שלו).​

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אחרי שמתמכרים לניקוטין אז ההפסקה גורמת למתח עצבנות ולחץ עד הסגריה הבאה.

אבל אדם שלא הרגיל את גופו לזה מראש אין לא את תסמיני הגמילה הנ"ל והוא לא צריך שום סגריה "להירגע".

חני שיפמן

משתמש חדש
אבל יכול ליהות
למה לקחת ממשהי אחרת?

אלי @@@

משתמש מקצוען
1. איפה ראית שהרב שלי אוחז כך.
2.להחזיק בבית לא קשור לחומרת האיסור אלא להוראת היתר שהילד מגיע איתה, הרי בשורה תחתונה לשה"ר זה יותר לאוין מאכילת חזיר ולפי ההסתכלות שלך כל ילדי ישראל צריכים להיות הומלסים,
אם מתחילים לחשבן לאוין קודם נשמור על הילדים שלא יעשו מספר נמוך בתספורת שם זה כל שערה 5 לאוין והגענו כבר לעשרות ואחר כך נטפל בבעיות החינוכיות ( סגריה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה