D
Deleted member 107321
אורח
?בוודאי, מה השאלה.
?בוודאי, מה השאלה.
בסיגריות אלקטרוניות הסיכון נתון למחלוקת לדוגמא באנגליה הוא משווק ע"י משרד הבריאות בתור תחליף בריאודרך אגב: היום בישיבות הסיגריות נדחקו לטובת הסיגריה האלקטרונית (ובמיוחד בגילאים הצעירים) ולכן הקמפיין צריך להתמקד יותר בסיגריות האלקטרוניות.
(לפחות איפה שאני לומד כמות הבחורים שמחזיקים סיגריות רגילות נמוכה מאד (בדגש על מחזיקים חבילות כי כאלה שעוקצים יש הרבה , אבל אז זה סיגריה , שתיים ביום טוב) לעומת כמות המחזיקים בסיגריה אלקטרונית שמזנקת בצורה מפחידה)
ממש לא, מכיר שני אנשים שהיו מעשנים כבדים מאוד אחד גם הלך לגמילה וכלום לא עזר, עד שהרב שלהם תפס אותם על חם (כל אחד בנפרד) ואמר להם את דעתו שלעשן זה כמו לאכול חזיר ובו במקום שניהם הפסיקו מיד,איסורי תורה - לא נעים, אבל זה לא משהו שמשכנעים איתו,
הגר"ח התירממש לא, מכיר שני אנשים שהיו מעשנים כבדים מאוד אחד גם הלך לגמילה וכלום לא עזר, עד שהרב שלהם תפס אותם על חם (כל אחד בנפרד) ואמר להם את דעתו שלעשן זה כמו לאכול חזיר ובו במקום שניהם הפסיקו מיד,
לא באתי לחוות דעה הלכתית, וידוע לי שרוב הרבנים מתירים לכן כתבתי "לדעתו"הגר"ח התיר
קצת רצון ושליטה עצמית? באמת? איזו נאיביות.וזה ראיה לכל המכורים שעם קצת רצון ושליטה עצמית אפשר להיגמל מזה
למה אתה לא אוכל מתוקים? ולא שותה בתוך הסעודה?מוקדש למעשנים וכאלה שעדיין לא
על הספר הנ"ל יש הסכמות מגדולי הפוסקים ועל הספר "חיים בריאים כהלכה" אין את ההסכמות הנ"ללמה אתה לא אוכל מתוקים? ולא שותה בתוך הסעודה?
ולפי שיטתו מה הבעיה שאני מעשן הרי זה פחות מסוכן מכוס קולה...
סליחה שאני "מתערבת" אבל אין על זה זכויות יוצרים? זה ספר שהוא מוכר אותו...מוקדש למעשנים וכאלה שעדיין לא
יש אותו בקול הלשון ובעוד מקומותסליחה שאני "מתערבת" אבל אין על זה זכויות יוצרים? זה ספר שהוא מוכר אותו...
ואצלי אחד המנהלים היה נותן מכות עם סרגל 30 ס"מ...זכורני מימי בת"ת שהמנהל היה מעשן ומוציא עלי לפרצוף את כל העשן, בגלל שהייתי אומר לו שזה לא לענין לעשן בתוך הבנין של הת"ת
הזוי, הייתם מחזיקים בבית ילד שאוכל חזיר?! -מקווה שלא. וילד שמעשן???שלעשן זה כמו לאכול חזיר
לא לא.הכותב זה לא @Natan Galant ?
כמי שעישן קרוב ל10 שנים והפסיק לעשן אני חייב לומר שזה לא כך קשה.קצת רצון ושליטה עצמית? באמת? איזו נאיביות.
ולהביא ראיה מהיכולות של הרב שך? כמה פתטי.
אם לא סקרת, על סמך מה זה מסתבר?לא סקרתי את הנושא במספרים, אבל מסתבר שהעישון בציבור החרדי אכן פופולרי יותר מבציבור החילוני (באחוזים כמובן)
הארכתי בהודעה הנ"ל להסביר על סמך מה זה מסתבר ואיך הגעתי למסקנה הזו...אם לא סקרת, על סמך מה זה מסתבר?
איך הגעת למסקנה הזאת?
בציבור החילוני (וגם הדתי) גם נשים מעשנות, וממילא זה מעלה מאד את האחוזים.
1. איפה ראית שהרב שלי אוחז כך.הזוי, הייתם מחזיקים בבית ילד שאוכל חזיר?! -מקווה שלא. וילד שמעשן???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: