יפה אמרת.מעדיפה אותו מעשן ולא עם חסרונות אחרים.....
יפה אמרת.מעדיפה אותו מעשן ולא עם חסרונות אחרים.....
קצת טועה כי אם זה בת שהולכת לפי החברנ אז היא תיכנס אבל אם זה בת שלא אז היא לא תיכנסואוו
לא חשבתי על זה
אבל זה יהיה לכאורה הרבה יותר גרוע מאצל הגברים,
כי אצל בנות הסימנרים הענין החברתי תופס הרבה יותר.
או שאני טועה?
אני לא יודעת אני רוצה גבר רגוע שלא מעשן וניראה לי קיים כאלהכאחד שמעשן רצוני לומר שאפשר להפסיק אם קצת רצון, ובוודאי שלהפסיק לתקופות ארוכות (מנסיון אישי), בנוסף ישנם נשים מעדיפות בעל רגוע ומעשן מאשר בעל כועס ועצבן (לא שמחוייב המציאות שמי שלא מעשן הוא כעסן, אבל יש הרבה גברים שזה מאד מרגיע אותם במצבי לחץ), בנוסף עדיף שההתפרקות תהא על סיגריות ולא על דברים אחרים, וכן יש בזה חסרונות, אבל זה לא עושה את האדם לאדם עם חסרונות.
קיימים, וקיימים גם עצבניים שלא מעשניםאני לא יודעת אני רוצה גבר רגוע שלא מעשן וניראה לי קיים כאלה
אם אפשר למה אתה מעשן?כאחד שמעשן רצוני לומר שאפשר להפסיק אם קצת רצון, ובוודאי שלהפסיק לתקופות ארוכות (מנסיון אישי), בנוסף ישנם נשים מעדיפות בעל רגוע ומעשן מאשר בעל כועס ועצבן (לא שמחוייב המציאות שמי שלא מעשן הוא כעסן, אבל יש הרבה גברים שזה מאד מרגיע אותם במצבי לחץ), בנוסף עדיף שההתפרקות תהא על סיגריות ולא על דברים אחרים, וכן יש בזה חסרונות, אבל זה לא עושה את האדם לאדם עם חסרונות.
זה באמת נסיון. רוב המעשנים התחילו ככה בישיבות ואחר כך לא יכולים להפסיקבתור בת של מעשן ואחות של מעשן אין לי זכות לומר מילה
אבל מעריכהתבחורי ישיבות שיושבים עם חברים ולא לוקחים
בסיגריות אלקטרוניות יש פחות את הקטע הזהקצת טועה כי אם זה בת שהולכת לפי החברנ אז היא תיכנס אבל אם זה בת שלא אז היא לא תיכנס
ואצלינו בכיתה פחות יש תקטע שמה שאת עושה אני יעשה גם
אבל יכול ליהות
שלא יש טעמי היגינה מה שאני יקח שחטה מבת שעישנה דקה ליפני איכסה!!!
אם אפשר למה אתה מעשן?
אגב אני מסכים איתך שאפשר וגם אני הפסקתי לתקופות ארוכות להגיד שתמיד זה קל? לא!!!
אדם שמעשן זה לא מראה על חיסרון בבן אדם
אחרי שמתמכרים לניקוטין אז ההפסקה גורמת למתח עצבנות ולחץ עד הסגריה הבאה.כאחד שמעשן רצוני לומר שאפשר להפסיק אם קצת רצון, ובוודאי שלהפסיק לתקופות ארוכות (מנסיון אישי), בנוסף ישנם נשים מעדיפות בעל רגוע ומעשן מאשר בעל כועס ועצבן (לא שמחוייב המציאות שמי שלא מעשן הוא כעסן, אבל יש הרבה גברים שזה מאד מרגיע אותם במצבי לחץ), בנוסף עדיף שההתפרקות תהא על סיגריות ולא על דברים אחרים, וכן יש בזה חסרונות, אבל זה לא עושה את האדם לאדם עם חסרונות.
למה לקחת ממשהי אחרת?קצת טועה כי אם זה בת שהולכת לפי החברנ אז היא תיכנס אבל אם זה בת שלא אז היא לא תיכנס
ואצלינו בכיתה פחות יש תקטע שמה שאת עושה אני יעשה גם
אבל יכול ליהות
שלא יש טעמי היגינה מה שאני יקח שחטה מבת שעישנה דקה ליפני איכסה!!!
אם מתחילים לחשבן לאוין קודם נשמור על הילדים שלא יעשו מספר נמוך בתספורת שם זה כל שערה 5 לאוין והגענו כבר לעשרות ואחר כך נטפל בבעיות החינוכיות ( סגריה)1. איפה ראית שהרב שלי אוחז כך.
2.להחזיק בבית לא קשור לחומרת האיסור אלא להוראת היתר שהילד מגיע איתה, הרי בשורה תחתונה לשה"ר זה יותר לאוין מאכילת חזיר ולפי ההסתכלות שלך כל ילדי ישראל צריכים להיות הומלסים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: