מעבר על כללי האשכול
אפשר בבקשה לעלות לדרייב?
אפשר בבקשה לעלות לדרייב?
מסכנים...
המצב שמח מאד ואווירת חגמה המצב עכשיו אפשר לצאת לכותל?
אני מדבר אם אוטובוס דרך שער שכםאפשר לצאת לכותל הכל בסדר
וודאי דרך שער יפו והרובע היהודי
אני מדבר אם אוטובוס דרך שער שכם
המצב ברובע וכן בשוק של שער יפו רגוע מאדאפשר לנסוע בקו 3 לכותל?
כן,אפשר לנסוע בקו 3 לכותל?
אתה טרול ואני מקווה שיחסמו
כרמל דנגור: כעת בחווארה: פלסטינים יידו אבנים לעבר כלי רכב ישראלים, עשרות יהודים ירדו מכיוון יצהר ובמקום החלו עימותים אלימים. רכז ביטחון אזרחי שהגיע לאזור ירה באוויר. היהודים ניפצו שמשות של כלי רכב פלסטינים. כוחות צה"ל יורים רימוני גז מדמיע כדי להפריד בין הצדדיםמחבלים יידו אבנים לעבר רכב ישראלי בחווארה, ילד נפצע קל וילד נוסף נפגע חרדה. עקב ריבוי מקרים של ידויי אבנים, הציר נסגר לתנועה לשני הכיוונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: