בטחוני עימותים בירושלים

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
המתיחות מורגשת, לא ה רשו היום ובכלל לעבור דרך השוק לכותל מה שכל שנה היה פתוח. כוחות דרוכים באופן מיוחד.
לא נכון!
כמו כל שנה הכניסה לכותל מהרובע היהודי והיציאה דרך השוק שהיה מלא ביהודים כל שעות היום.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
המתיחות מורגשת, לא ה רשו היום ובכלל לעבור דרך השוק לכותל מה שכל שנה היה פתוח. כוחות דרוכים באופן מיוחד.
הסיבה שלא הרשו לעבור דרך השוק היא נטו כדי לווסת את ההמון, לכיוון הכותל דרך הרובע, וחזור מהכותל דרך השוק (הלכתי מקודם לכותל וכך היה)

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
D

Deleted 66182

אורח
הסיבה שלא הרשו לעבור דרך השוק היא נטו כדי לווסת את ההמון, לכיוון הכותל דרך הרובע, וחזור מהכותל דרך השוק (הלכתי מקודם לכותל וכך היה)
ודאי שגם ויסות ההמונים אך ההמונים היו כל שנה והיה פתוח . לדברי שוטרת שענתה לנו שזה בגלל המצב המתוח.
לכן לא הרשו להכנס ולא לצאת משם פרט לתושבי הרובע.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ודאי שגם ויסות ההמונים אך ההמונים היו כל שנה והיה פתוח . לדברי שוטרת שענתה לנו שזה בגלל המצב המתוח.
נקוט כלל זה בידך, האנשים שבדר"כ הכי לא מעודכנים הם השוטרים.. לא הייתי בונה בגרוש על מילה של שוטרת, ייתכן שזה מה שהיה לה הכי נוח לענות כדי לא לעורר מהומות
לגבי כל שנה זה לא מדויק אני זוכר שזה תמיד המצב כשיש עומס מידי גדול
ודרך אגב אני לא הרגשתי שום מתיחות, כשהגעתי הביתה וקראתי על העימותים די הופתעתי

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לכן לא הרשו להכנס ולא לצאת משם פרט לתושבי הרובע.
הם מבלבלות את הראש היא לא היתה שם שנה שעברה ואני שם כל שנה לומר לך שזה בדיוק ככה בכל חג וכן בסליחות

אבי מירושלים

משתמש פעיל
הכתב הצבאי נעם אמיר ׳מעריב׳: ‏אזרחים לא מצליחים לצאת מבית חנינא, המשטרה מקבלת הנחיה ברורה 0 הרוגים בשטח ולסיום שימוש בזיקוקים ככלי נשק. כך בדיוק נראה כאוס ואובדן משילות.

D

Deleted 66182

אורח
נקוט כלל זה בידך, האנשים שבדר"כ הכי לא מעודכנים הם השוטרים.. לא הייתי בונה בגרוש על מילה של שוטרת, ייתכן שזה מה שהיה לה הכי נוח לענות כדי לא לעורר מהומות
לגבי כל שנה זה לא מדויק אני זוכר שזה תמיד המצב כשיש עומס מידי גדול
ודרך אגב אני לא הרגשתי שום מתיחות, כשהגעתי הביתה וקראתי על העימותים די הופתעתי
הם מבלבלות את הראש היא לא היתה שם שנה שעברה ואני שם כל שנה לומר לך שזה בדיוק ככה בכל חג וכן בסליחות
ייתכן
וייתכן שכוחות הבטחון יודעים דברים שאנחנו לא ומעודכנים.
מאז הפיגוע בשועפאט מרגיש בעיר הקודש מ-ת-וח

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עימותים בכל מזרח\צפון ירושלים -
- עימותים בצור בהאר
- עימותים בעיסאוויה
- עימותים בג ' בל אל-מוכבר
- עימותים בסילוואן
- עימותים בראס אלעמוד
- עימותים במחנה שועפט
- עימותים בבית חנינא
- עימותים בחיזמא
- עימותים בא טור

- רכב הסעות ישראלי חוטף בקבוקי תבערה עם פגיעות ישירות במעלה הזיתים במארב מחבלים, ציר הכניסה ליישוב היהודי חסום
- יהודים חסמו ציר ראשי באיזור ראס אל-עמוד בתגובה להפרות סדר במקום
- במהלך הפרת סדר אלימה בעיסאוויה, נפצעו באורח קל 2 קציני משטרה בעת שפעלו במקום להדיפת המתפרעים. נבדק החשד שהפציעה נגרמה כתוצאה ממטעני צינור שהושלכו לעברם בעת הפרת הסדר.
- ניסיון לינץ' על משפחה עם 3 תינוקות ברכב בבית חנינא - זריקת אבנים מטווח אפס, בנס ללא נפגעים.
- מחלף בן ציון מתחת לשכונת רמת שלמה רכב נרגם באבנים והמשיך לכניסה לעיר, אמבולנס איחוד הצלה מטפל בפצוע 1 תינוק
- ישראלי פצוע קל מזריקת אבנים ליד פסגות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה