אבי מירושלים
משתמש פעיל
שכם: מחבל שהכין מטען חבלה נפצע באורח אנוש לאחר שהמטען התפוצץ לו בפנים.
לא נכון!המתיחות מורגשת, לא ה רשו היום ובכלל לעבור דרך השוק לכותל מה שכל שנה היה פתוח. כוחות דרוכים באופן מיוחד.
הסיבה שלא הרשו לעבור דרך השוק היא נטו כדי לווסת את ההמון, לכיוון הכותל דרך הרובע, וחזור מהכותל דרך השוק (הלכתי מקודם לכותל וכך היה)המתיחות מורגשת, לא ה רשו היום ובכלל לעבור דרך השוק לכותל מה שכל שנה היה פתוח. כוחות דרוכים באופן מיוחד.
הקדמת אותי ברגע...לא נכון!
כמו כל שנה הכניסה לכותל מהרובע היהודי והיציאה דרך השוק שהיה מלא ביהודים כל שעות היום.
ודאי שגם ויסות ההמונים אך ההמונים היו כל שנה והיה פתוח . לדברי שוטרת שענתה לנו שזה בגלל המצב המתוח.הסיבה שלא הרשו לעבור דרך השוק היא נטו כדי לווסת את ההמון, לכיוון הכותל דרך הרובע, וחזור מהכותל דרך השוק (הלכתי מקודם לכותל וכך היה)
נקוט כלל זה בידך, האנשים שבדר"כ הכי לא מעודכנים הם השוטרים.. לא הייתי בונה בגרוש על מילה של שוטרת, ייתכן שזה מה שהיה לה הכי נוח לענות כדי לא לעורר מהומותודאי שגם ויסות ההמונים אך ההמונים היו כל שנה והיה פתוח . לדברי שוטרת שענתה לנו שזה בגלל המצב המתוח.
הם מבלבלות את הראש היא לא היתה שם שנה שעברה ואני שם כל שנה לומר לך שזה בדיוק ככה בכל חג וכן בסליחותודאי שגם ויסות ההמונים אך ההמונים היו כל שנה והיה פתוח . לדברי שוטרת שענתה לנו שזה בגלל המצב המתוח.
לכן לא הרשו להכנס ולא לצאת משם פרט לתושבי הרובע.
נקוט כלל זה בידך, האנשים שבדר"כ הכי לא מעודכנים הם השוטרים.. לא הייתי בונה בגרוש על מילה של שוטרת, ייתכן שזה מה שהיה לה הכי נוח לענות כדי לא לעורר מהומות
לגבי כל שנה זה לא מדויק אני זוכר שזה תמיד המצב כשיש עומס מידי גדול
ודרך אגב אני לא הרגשתי שום מתיחות, כשהגעתי הביתה וקראתי על העימותים די הופתעתי
ייתכןהם מבלבלות את הראש היא לא היתה שם שנה שעברה ואני שם כל שנה לומר לך שזה בדיוק ככה בכל חג וכן בסליחות
והמסוקים מעל הראש...מאז הפיגוע בשועפאט מרגיש בעיר הקודש מ-ת-וח
אתה מתכווין חיילים?החלה כניסת יהודים לשכם
גם, אבל יש גם כניסת מתפללים לקבר יוסף הלילהאתה מתכווין חיילים?
לא. יש כניסה מאורגנת (מוגבלת) של יהודים לקבר יוסף.אתה מתכווין חיילים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: