דווקא נקסט מלאאאא סינתטי...חפשי בנקסט
לא חם להם שם כל כך כנראה
דווקא נקסט מלאאאא סינתטי...חפשי בנקסט
איפה היתה מכירה של פריטי עונה קודמת?אולי.
אבל אני יצאתי מאושרת עד הגג ממכירה של ליוולו, עם 7 פריטים (ארבע חצאיות ברוקד, ו- 3 שמלות) יפהפיים מעונה קודמת, שעלו כולם יחד 250 ש"ח, במקום 921 ש"ח. (היו עליהם תוויות מחיר).
גם הלובשות נהנו, ב"ה, עוד יותר ממני.
וזה לא בגלל חסרון כיס, חלילה, זה פשוט לא סביר בעיניי לשלם מחיר של 300 ש"ח או יותר לבגד שיחזיק אצלנו פחות מעונה (הן גובהות בקצב מסחרר, ב"ה) ויעבור כמעט חדש לגיסותיי שתהנינה הלאה.
אני מבינה לחלוטין את מי שמלבישה לבנותיה את הבגדים הכי עדכניים, זה תלוי מקום מגורים, סביבה וחברה,
ויחד עם זאת, שמחה שיש לי את האפשרות לנהוג אחרת.
תמיד את מגיעה ( ואני תמיד מחכה לך ) עם תגובה קצרה ומלוטשת שמצליחה להסביר את ההידיינות הארוכה הזו.ציון ההון שעלו הבגדים (וזה לא משנה לאיזה גיל כרגע) לא בא לציין לענ"ד לדגדג את מידת הרחמים.
אלא לציין את חוסר ההלימה בין העלות לתמורה.
(ובהמשך לשירות)
!
ואת מוצאת מידות???לא קראתי הכל, רק רוצה להוסיף שאני קונה הרבה בקידישיק ובבנים אבל רק בסוף עונה. בחיים לא דרכתי שם בתחילת עונה!
מי שצריכה דגם או מידה מאוד מבוקשים, או שקריטי לה סטים, יכולה לקנות כשיש 40%, עדיין יש אז המון סחורה, האחרות יכולות לחכות ל50 ואפילו 70%.
ואין לי שום בעיה "להלביש להם בתחילת עונה את מה שכולם חרשו עליו שנה שעברה".
הבהרה: מדובר על בנים. אולי בבנות זה שונה.
בלת"ק לא ראיתי אם ענו לך, אבל ל תמיד נשאר לך בסוף עונה וגם אני משתדלת לעשות כך, ושזה שנים שאת רוצה אותו דבר העסק מסתבך! ליום חול יותר קל אבל לשבת מסובך ולמשל השנה לא מצאתי לקנות לחורף של שנה הבאה לשני הבנים (הרבה פעמים עוד לא בסוף עונה כבר ב40 אחוז בקושי יש מידות)אהבתי מאוד
גם אני עושה ככה, בסוף כל עונה הולכת לקידישיק מלאנג וכדו וקונה לעונה הבאה (משערת את המידה) כבר מתאימה גרביונים סיכות וכו כי גם הם באחוזי הנחה ניכרים.
וכן, נשארים לי פריטים מהממים שאנשים שילמו בעונה 100 ויותר!
הבת שלי לבושה מהמם ומושקע במחירים מעולים
מי שרוצה יכולה למצוא בכיף,
בזמן של ה40-50% כן.ואת מוצאת מידות???
בקידישיק קשה למצוא מידות בשיא העונה. לא כל שכן בסוף עונה.
ואני לא מלבישה סטים.
ואם את גרה בעיר שאין בה יותר מסניף אחד?בזמן של ה40-50% כן.
אם לא מהדגם הזה אז מהדגם ההוא.
ואם לא בסניף הזה אז בסניף השני (הולכת לסניף שנשארות בו יותר מידות, ואפשר גם לבקש בקופה לברר קיימות מידות בסניף אחר).
ב70% כבר צריך יותר ס"ד, אבל גם אז אני מוצאת הרבה פעמים!
סתם מעניין, את אף פעם לא יוצאת לקניות במרכז?ואם את גרה בעיר שאין בה יותר מסניף אחד?
את מבינה שמה שעובד לך לא בהכרח יעבוד לאחרים.
יוצאת.סתם מעניין, את אף פעם לא יוצאת לקניות במרכז?
וכמובן מבינה לגמרי
לאחר כמה טענות שקראתי פה על סוף עונה, רק הנחתי את זה כאן.
אין לראות בדברי הכרח לחקות אותי.
אז בעיני גם זה שאני קונה זול יחסית לאחרים זה לא אומר שאני מוותרת על שירות. לא בחנות חרדית ולא בחילונית. וזה לא משנה כלל אם הוצאתי על הסריג 50 או 120, או על השמלה 150 או 400 וגם לא 800.ציון ההון שעלו הבגדים (וזה לא משנה לאיזה גיל כרגע) לא בא לענ"ד לדגדג את מידת הרחמים.
אלא לציין את חוסר ההלימה בין העלות לתמורה.
(ובהמשך לשירות)
סוף עונה זאת התשובה בשבילך.
זה אופציה שממש לא מתאימה לכולן. הן מפאת קצב הגדילה.
והן מפאת יכולות אנושיים.
"אין לי כח" זאת מציאות ממשית. יש נשים שהן רואות המון אדם הן מרגישות רע פיזית.
שלא לדבר על כך שכמעט כבר אין מידות.
רעיון מצוין בעיני!!
מה המינון וכמה זמן להשרות?כן משרים את כל הבגד
הענין שדוקא בסוף עונה החנויות ריקות הרבה יותר מאשר בתחילת עונה. תחילת עונה זה אומר לפני פסח ולפני סוכות. בעיני גאולה בתחילת עונה זה התאבדות, שלא לדבר על כוחות למדוד ולהחליף, את מרגישה שאת צריכה לשלם על הזכות לשלם. ואילו בסוף עונה המוכרות הרבה יותר נחמדות לברר לך באיזה סניף נשאר ולשמור לך.
וכן תקציב ל2 עונות בבת אחת.פשוט דרוש לעשות SWITCH בראש.
ואם את גרה בעיר שאין בה יותר מסניף אחד?
את מבינה שמה שעובד לך לא בהכרח יעבוד לאחרים
וואו, איזה שרשורפלצת התפתח כאן... די איבדתי ידיים ורגליים.אשאל אותך, מדוע כשאני קונה לילדה שמלה בצבע לבן עם פייטים מוזהבים בקיווי היא תעלה לי 40- 80 שקלים, תשאר יפהיפה ובוהקת עונה וחצי אחרי כביסות ב40 מעלות, ואילו בחנות הסמוכה יגבו ממני סכום משולש על שמלה לאותו גיל, ויותירו אותי ללא שירות לקוחות בהמשך כיוון שלא כיבסתי אותה בג'ל ספציפי ולא טבלתי אותה בחומץ.
היצור בסין הוא לא הנושא, יצרן מוכרח לקחת אחריות מינמלית על איכות הבגדים שהוא מוכר, בטח כשהוא מתמחר אותם בעלות גבוהה מאד ואפילו מופרזת.
עוד מישהו שם לב שסוף עונה בגאולה ודומיו לא חופף לסוף עונה אצל המגזר הכללי?נכון. הטוב ביותר זה לא להגיע בימי מבצעים.
ולא בערבי חגים.
לרוב הם לא בודקים, לא תמיד יש מוכרות בעלות תודעת שרות! ואיפה שאני גרה במודיעין עילית אז כמעט לא נשאר מידות ב40 אחוז וללכת לסע מחוץ לעיר במיוחד אז תוסיפי את עלויות הנסיעה והזמן וכו', אם זה על הדרך מה טוב, אבל בד"כ זה לא הולך בקלות! ואני מאד מתאמצת לקנות בסוף עונה ולא תמיד עולה בידי ומשלמת בתחילת העונה סכומים גבוהים!בזמן של ה40-50% כן.
אם לא מהדגם הזה אז מהדגם ההוא.
ואם לא בסניף הזה אז בסניף השני (הולכת לסניף שנשארות בו יותר מידות, ואפשר גם לבקש בקופה לברר קיימות מידות בסניף אחר).
ב70% כבר צריך יותר ס"ד, אבל גם אז אני מוצאת הרבה פעמים!
ויש סניף בבני ברק של רשת ידועה שמראש איני נכנסת אליו.לרוב הם לא בודקים, לא תמיד יש מוכרות בעלות תודעת שרות! ואיפה שאני גרה במודיעין עילית אז כמעט לא נשאר מידות ב40 אחוז וללכת לסע מחוץ לעיר במיוחד אז תוסיפי את עלויות הנסיעה והזמן וכו', אם זה על הדרך מה טוב, אבל בד"כ זה לא הולך בקלות! ואני מאד מתאמצת לקנות בסוף עונה ולא תמיד עולה בידי ומשלמת בתחילת העונה סכומים גבוהים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: