עזרה עידוד וסיוע לנשים שקנו בגדים שחור-לבן לפסח למרות שידעו שזה מתכון לצרות, ועכשיו...

מצב
הנושא נעול.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אולי.
אבל אני יצאתי מאושרת עד הגג ממכירה של ליוולו, עם 7 פריטים (ארבע חצאיות ברוקד, ו- 3 שמלות) יפהפיים מעונה קודמת, שעלו כולם יחד 250 ש"ח, במקום 921 ש"ח. (היו עליהם תוויות מחיר).
גם הלובשות נהנו, ב"ה, עוד יותר ממני.
וזה לא בגלל חסרון כיס, חלילה, זה פשוט לא סביר בעיניי לשלם מחיר של 300 ש"ח או יותר לבגד שיחזיק אצלנו פחות מעונה (הן גובהות בקצב מסחרר, ב"ה) ויעבור כמעט חדש לגיסותיי שתהנינה הלאה.
אני מבינה לחלוטין את מי שמלבישה לבנותיה את הבגדים הכי עדכניים, זה תלוי מקום מגורים, סביבה וחברה,
ויחד עם זאת, שמחה שיש לי את האפשרות לנהוג אחרת.
איפה היתה מכירה של פריטי עונה קודמת?

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ציון ההון שעלו הבגדים (וזה לא משנה לאיזה גיל כרגע) לא בא לציין לענ"ד לדגדג את מידת הרחמים.
אלא לציין את חוסר ההלימה בין העלות לתמורה.
(ובהמשך לשירות)
!
תמיד את מגיעה ( ואני תמיד מחכה לך :)) עם תגובה קצרה ומלוטשת שמצליחה להסביר את ההידיינות הארוכה הזו.
תודה!

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא קראתי הכל, רק רוצה להוסיף שאני קונה הרבה בקידישיק ובבנים אבל רק בסוף עונה. בחיים לא דרכתי שם בתחילת עונה!
מי שצריכה דגם או מידה מאוד מבוקשים, או שקריטי לה סטים, יכולה לקנות כשיש 40%, עדיין יש אז המון סחורה, האחרות יכולות לחכות ל50 ואפילו 70%.
ואין לי שום בעיה "להלביש להם בתחילת עונה את מה שכולם חרשו עליו שנה שעברה".
הבהרה: מדובר על בנים. אולי בבנות זה שונה.
ואת מוצאת מידות???
בקידישיק קשה למצוא מידות בשיא העונה. לא כל שכן בסוף עונה.
ואני לא מלבישה סטים.

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אהבתי מאוד
גם אני עושה ככה, בסוף כל עונה הולכת לקידישיק מלאנג וכדו וקונה לעונה הבאה (משערת את המידה) כבר מתאימה גרביונים סיכות וכו כי גם הם באחוזי הנחה ניכרים.
וכן, נשארים לי פריטים מהממים שאנשים שילמו בעונה 100 ויותר!
הבת שלי לבושה מהמם ומושקע במחירים מעולים
מי שרוצה יכולה למצוא בכיף,
בלת"ק לא ראיתי אם ענו לך, אבל ל תמיד נשאר לך בסוף עונה וגם אני משתדלת לעשות כך, ושזה שנים שאת רוצה אותו דבר העסק מסתבך! ליום חול יותר קל אבל לשבת מסובך ולמשל השנה לא מצאתי לקנות לחורף של שנה הבאה לשני הבנים (הרבה פעמים עוד לא בסוף עונה כבר ב40 אחוז בקושי יש מידות)

תובנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא קראתי הכל.
אבל לדעתי תעשו אשכולות ספיציפים לכל דגם/חנות שלא יצא נורמלי בכביסה.
ותתאמו יחד לצעוד קוממיות לחנות מנפנפות בשמלות הדהויות.
בא נראה את המוכרת מלהטת שאתן הראשונות שמגיעות....
ולכל מי שקנתה ממלאנג/קידישיק שמלה לבנה שיפון ולמטה תחרה/רקמה כחול כהה- תדע זה יוצא בסדר בכביסה.
דף סופג+חומץ- עבר בשלום ב"ה.

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
ואת מוצאת מידות???
בקידישיק קשה למצוא מידות בשיא העונה. לא כל שכן בסוף עונה.
ואני לא מלבישה סטים.
בזמן של ה40-50% כן.
אם לא מהדגם הזה אז מהדגם ההוא.
ואם לא בסניף הזה אז בסניף השני (הולכת לסניף שנשארות בו יותר מידות, ואפשר גם לבקש בקופה לברר קיימות מידות בסניף אחר).
ב70% כבר צריך יותר ס"ד, אבל גם אז אני מוצאת הרבה פעמים!

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בזמן של ה40-50% כן.
ואם לא בסניף הזה אז בסניף השני (הולכת לסניף שנשארות בו יותר מידות, ואפשר גם לבקש בקופה לברר קיימות מידות בסניף אחר).
ואם את גרה בעיר שאין בה יותר מסניף אחד?
את מבינה שמה שעובד לך לא בהכרח יעבוד לאחרים.

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
את מבינה שמה שעובד לך לא בהכרח יעבוד לאחרים.
סתם מעניין, את אף פעם לא יוצאת לקניות במרכז?
וכמובן מבינה לגמרי :)
לאחר כמה טענות שקראתי פה על סוף עונה, רק הנחתי את זה כאן.
אין לראות בדברי הכרח לחקות אותי.
;)

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
סתם מעניין, את אף פעם לא יוצאת לקניות במרכז?
וכמובן מבינה לגמרי :)
לאחר כמה טענות שקראתי פה על סוף עונה, רק הנחתי את זה כאן.
אין לראות בדברי הכרח לחקות אותי.
;)
יוצאת.
אבל לא סביר שאנדוד מסניף לסניף.
בפרט שקידישיק לדוגמא יש בחיפה. אבל לא אסע גם לטבריה בשביל פריט חסר.

cherry c

משתמש סופר מקצוען
ציון ההון שעלו הבגדים (וזה לא משנה לאיזה גיל כרגע) לא בא לענ"ד לדגדג את מידת הרחמים.
אלא לציין את חוסר ההלימה בין העלות לתמורה.
(ובהמשך לשירות)

סוף עונה זאת התשובה בשבילך.
זה אופציה שממש לא מתאימה לכולן. הן מפאת קצב הגדילה.
והן מפאת יכולות אנושיים.
"אין לי כח" זאת מציאות ממשית. יש נשים שהן רואות המון אדם הן מרגישות רע פיזית.
שלא לדבר על כך שכמעט כבר אין מידות.

רעיון מצוין בעיני!!
אז בעיני גם זה שאני קונה זול יחסית לאחרים זה לא אומר שאני מוותרת על שירות. לא בחנות חרדית ולא בחילונית. וזה לא משנה כלל אם הוצאתי על הסריג 50 או 120, או על השמלה 150 או 400 וגם לא 800.
תודעת שירות לא מפותחת ב50 שקל, לא תהיה מפותחת ב500 שקל!!!
תודעת שירות המגזר תבוא רק לאחר שהציבור יצביע וידיר חנויות שחסרות אותה, ויחזק חנויות שיש להן אותה.

הענין שדוקא בסוף עונה החנויות ריקות הרבה יותר מאשר בתחילת עונה. תחילת עונה זה אומר לפני פסח ולפני סוכות. בעיני גאולה בתחילת עונה זה התאבדות, שלא לדבר על כוחות למדוד ולהחליף, את מרגישה שאת צריכה לשלם על הזכות לשלם. ואילו בסוף עונה המוכרות הרבה יותר נחמדות לברר לך באיזה סניף נשאר ולשמור לך. לפני פסח/סוכות הצפיפות והעומס וכתוצאה מזה היחס הרבה יותר נוראי. הקטע הוא שאנשים לא בראש עכשיו לקנות קולקציה שלמה עבור שנה הבאה, יותר חיים את הצורך הדחוף. פשוט דרוש לעשות SWITCH בראש.
טעויות במידות, זה ענין של למידה, אבל בסכומים שאני משלמת, גם אם טעיתי בבגד אחד זה בטל ב60 לעומת הכסף שהייתי מוציאה בתחילת עונה, וגם ב"ה אם זה מישהי כמוני שצריכה סטים אז תמיד אפשר לחכות עם זה לילד הבא, וגם לעיתים אני מוכרת את זה בתחילת עונה לשכנה עם ילד מתאים שמעדיפה לשלם לי שליש מחיר על מכנס או חולצה חדשים עם תווית.

לגבי האשכול החיובי אני אפתח מחר אם לא יפתח עד אז, יש לי :)

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
הענין שדוקא בסוף עונה החנויות ריקות הרבה יותר מאשר בתחילת עונה. תחילת עונה זה אומר לפני פסח ולפני סוכות. בעיני גאולה בתחילת עונה זה התאבדות, שלא לדבר על כוחות למדוד ולהחליף, את מרגישה שאת צריכה לשלם על הזכות לשלם. ואילו בסוף עונה המוכרות הרבה יותר נחמדות לברר לך באיזה סניף נשאר ולשמור לך.

נכון. הטוב ביותר זה לא להגיע בימי מבצעים.
ולא בערבי חגים.

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
את מבינה שמה שעובד לך לא בהכרח יעבוד לאחרים

אני מזדהה איתך מאד.
גרה באחת מהפריפריות הנידחות שאפילו סניף אחד של קידישיק אין שם ;)
העניין של הקושי בקניות באמת מכביד ומבחינתי- חלק מהמחירים שאני משלמת על מגורים בכזה מקום, הם גם בתחום של הביגוד.
הייתה תקופה שהתלבטנו אם להתקרב יותר למרכז, בסוף החלטנו שלא. מאז אני ממש משתדלת להשלים עם המציאות הזו ולדעת שיש בה גם הרבה רווחים ולא רק הפסדים.
בפן המעשי כל שנה אני מנסה משהו אחר-
שנה אחת נוסעת לב"ב עם כל הילדים (וכמובן מבטיחה לעצמי לא לחזור שוב על הסיוט הזה), שנה אחת מחפשת ברשתות גדולות שנמצאות אצלנו בשפע אבל קשה למצוא שם משהו מתאים, עוד שנה נוסעת לערים חרדיות שקרובות אלי יותר אבל צריכה לעשות עוד הרבה השלמות כי המבחר מצומצם.
אבל דווקא אחרי כזה אשכול אני אומרת לעצמי שאם אפילו תושבות הערים הגדולות מתלוננות- כנראה שהמצב באמת לא טוב וצריך לחפש פתרון כוללני.

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אשאל אותך, מדוע כשאני קונה לילדה שמלה בצבע לבן עם פייטים מוזהבים בקיווי היא תעלה לי 40- 80 שקלים, תשאר יפהיפה ובוהקת עונה וחצי אחרי כביסות ב40 מעלות, ואילו בחנות הסמוכה יגבו ממני סכום משולש על שמלה לאותו גיל, ויותירו אותי ללא שירות לקוחות בהמשך כיוון שלא כיבסתי אותה בג'ל ספציפי ולא טבלתי אותה בחומץ.

היצור בסין הוא לא הנושא, יצרן מוכרח לקחת אחריות מינמלית על איכות הבגדים שהוא מוכר, בטח כשהוא מתמחר אותם בעלות גבוהה מאד ואפילו מופרזת.
וואו, איזה שרשורפלצת התפתח כאן... די איבדתי ידיים ורגליים.
אבל נעצרתי בתגובה הזו-
למה קיווי נחשבת לחנות עם מחירים שפויים?
בעיניי היא לא שונה מהחנויות הסמוכות לה ולפעמים עולה עליהן בתמחור הלא הגיוני.
בחורף ראיתי שם שמלת יומחול נחמדה לגיל שנה וחצי במאתיים שקל טבין ותקילין (יומחול, כן?), חצאיות מיני בתשעים, חולצות סטנדרטיות וזעירות בשמונים, וכן על זה הדרך. וגם כשהשתכנעתי וקניתי, חלק מהבגדים לא שרדו אפילו חצי עונה...
נכון שבסיילים אפשר להשיג בגדים זולים, אבל זה תקף לכל החנויות שאני מכירה כולל היקרות שבהן.
ודווקא כשניסיתי פעם לקנות בבזאר בגדים מחברות זולות אכלתי אחר כך את הלב. כמה כביסות, שימוש של חודש חודשיים, והבגד נראה סמרטוט דהוי וחסר חן.
שווה לי בהחלט לשלם על בגד מחברה איכותית מחיר של תחילת עונה, לכבס בכיף ולהנות לאורך זמן ממראה לבוש היטב. אגב, העונה הזו הלכתי על דגמים משנה שעברה (ממילא בגיל שנתיים זה לא בדיוק משנה) ושילמתי חצי מחיר. האיכות אותה איכות, וזה מה שהכי חשוב לי.
למי שמתעניינת, בגדים של צ'רניס, בקינגאהם וג'וליה (הסרוגים המדהימים האלה) במחירים של עד 100 שקל לסט- חולצה ומכנס. בעיניי שפוי לגמרי בתמורה לאיכות המדהימה.

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
נכון. הטוב ביותר זה לא להגיע בימי מבצעים.
ולא בערבי חגים.
עוד מישהו שם לב שסוף עונה בגאולה ודומיו לא חופף לסוף עונה אצל המגזר הכללי?
מה פשר הדבר?? אצליהם סוף עונה מגיע ממש מהר יחסית ואז קונים במחירים שווים! לדוגמא כבר באיזור חנוכה סוף עונה מגיע ויש לך עוד חצי חורף ללבוש את הבגדים היפים והחדשים!
או שאני טועה?

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בזמן של ה40-50% כן.
לרוב הם לא בודקים, לא תמיד יש מוכרות בעלות תודעת שרות! ואיפה שאני גרה במודיעין עילית אז כמעט לא נשאר מידות ב40 אחוז וללכת לסע מחוץ לעיר במיוחד אז תוסיפי את עלויות הנסיעה והזמן וכו', אם זה על הדרך מה טוב, אבל בד"כ זה לא הולך בקלות! ואני מאד מתאמצת לקנות בסוף עונה ולא תמיד עולה בידי ומשלמת בתחילת העונה סכומים גבוהים!

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לרוב הם לא בודקים, לא תמיד יש מוכרות בעלות תודעת שרות! ואיפה שאני גרה במודיעין עילית אז כמעט לא נשאר מידות ב40 אחוז וללכת לסע מחוץ לעיר במיוחד אז תוסיפי את עלויות הנסיעה והזמן וכו', אם זה על הדרך מה טוב, אבל בד"כ זה לא הולך בקלות! ואני מאד מתאמצת לקנות בסוף עונה ולא תמיד עולה בידי ומשלמת בתחילת העונה סכומים גבוהים!
ויש סניף בבני ברק של רשת ידועה שמראש איני נכנסת אליו.
כי המוכרות עושות טובה שהן בחיים. מי מדבר בכלל על מתן שירות...
ומילא, זו רק הייתי אני אבל אני שומעת זאת שוב ושוב גם מאחרות.
אז אם כבר אנחנו בבני ברק אנחנו הולכים לסניפים אחרים- מראש.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה