מה כתבת?ועוד אחד יותר טוב
צפה בקובץ המצורף 1527900
אני אנסה לשפר את זה....
מה כתבת?ועוד אחד יותר טוב
צפה בקובץ המצורף 1527900
אפשר בדוד ברנשטוק
טוב עין
באיזה תוכנה אתם משתמשים?
התמונות שלכם נראות באותו סגנון
צריך לבדוק אם אפשר להכניס את התמונה האמיתית, ולשדרג אותה.
אבל זה לא בבינה אלא בידי בשר ודם צריך לשנות את שם האשכול ....לזה התכוונו תודה רבהצפה בקובץ המצורף 1528026
השאלה האם יש אפשרות לתת בינה דוגמאות מתמונה קיימתאבל זה לא בבינה אלא בידי בשר ודם צריך לשנות את שם האשכול ....
אני משתמש בבינג של אקספלורר של מייקרוסופט שהיא ממשק נוח מאוד ובעברית שמייצר דרך הבינה מלאכותית של דאלי שלוש.. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע, לא הייתי צריך להתקין שום דבר , רק פתאום יום אחד הופיע לי על שולחן העבודה פיצ'ר חדש של מייקרוסופט: שורת חיפוש באינטרנט באמצעות בינה מלאכותית, ואופציה של צ'אט עם בינה מלאכותית שיכולה גם לשוחח וגם לייצר תמונות.דוד ברנשטוק
באיזה תוכנה אתם משתמשים?
אחרי עשרות נסיונות כושלים מצאתי את הנוסח הגואל (בערך):מה כתבת?
אני אנסה לשפר את זה....
איך קוראים לזה של מיקרוסופט? יש כל כך הרבה שאני מתבלבלתשל מיקורספט לא יודע שם , סתם חובבן לא מקצועי בתחום...
בינגאיך קוראים לזה של מיקרוסופט? יש כל כך הרבה שאני מתבלבלת
לי נגמר האסימונים בבינה לפני שמצאתי משהו טוב אבל כתבתי תיאור באנגלית ומי שרוצה יכול לנסות איתו בכל אתר ואתר של הבינה..
A very large single lump of dried figs crushed in the shape of a circle is standing on the table when you can see in this lump the thousands of dried figs from which this lump was made, without live figs, and next to it lies the stick with which they made this lump of figs, a high quality realistic image
זה מה שהבינה ייצרה לי מהטקסט שלךלי נגמר האסימונים בבינה לפני שמצאתי משהו טוב אבל כתבתי תיאור באנגלית ומי שרוצה יכול לנסות איתו בכל אתר ואתר של הבינה..
A very large single lump of dried figs crushed in the shape of a circle is standing on the table when you can see in this lump the thousands of dried figs from which this lump was made, without live figs, and next to it lies the stick with which they made this lump of figs, a high quality realistic image
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: