האחרון נראה טובזה מה שהבינה ייצרה לי מהטקסט שלך
צפה בקובץ המצורף 1528992צפה בקובץ המצורף 1528994צפה בקובץ המצורף 1528993
האחרון נראה טובזה מה שהבינה ייצרה לי מהטקסט שלך
צפה בקובץ המצורף 1528992צפה בקובץ המצורף 1528994צפה בקובץ המצורף 1528993
מבחינתי ממש לאיצחק ק@ נראה לי שזה מתקרב לדמיון שיש לנו על זה בראש, לא?
התמונה הראשונהנראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתיצפה בקובץ המצורף 1529094צפה בקובץ המצורף 1529091צפה בקובץ המצורף 1529090צפה בקובץ המצורף 1529089צפה בקובץ המצורף 1529086צפה בקובץ המצורף 1529084
אבל לא בתוכנה של מייקורסופט שם אין עם מי לדבר אלא בתכונה של אדובי שהבינה די מהר למה אני מתכוון
די דומה לתמונה האמיתית שהבאתי לעיל ודי דומה למה שיש לי בראש
תיהנו ברכה ראשונה העץ אחרונה על העץ בתאבון
נכון וגם החמישית נראית אוטנתית ועסיסית לא?התמונה הראשונה
נראה לי
מכיוון שהגוש מתייבש בשמש נראה לי שהוא היה יותר יבש דחוס ואחיד כמו התמונות האחרותהשניה או האחרונה נראים הכי אמיתיים
ההבדל ביניהם הוא פשוט במתכון אם זה דחוס או מאוד דחוס
הראש היהודי מתחיל לעבוד...סתם שאלה יש זכות יוצרים לחברת הבינה המייצרת את התמונה או שאפשר לעשות עם זה גם שימוש מסחרי כמו ספר לילדים וכד'?
צריך לבדוק כל אתר לגופוסתם שאלה יש זכות יוצרים לחברת הבינה המייצרת את התמונה או שאפשר לעשות עם זה גם שימוש מסחרי כמו ספר לילדים וכד'?
מתואר במשנה מצב של 'נתפרדו עיגוליו' כלומר שהגוש התפרק. אז כנראה זה פחות היה רסק.נראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתיצפה בקובץ המצורף 1529094צפה בקובץ המצורף 1529091צפה בקובץ המצורף 1529090צפה בקובץ המצורף 1529089צפה בקובץ המצורף 1529086צפה בקובץ המצורף 1529084
אבל לא בתוכנה של מייקורסופט שם אין עם מי לדבר אלא בתכונה של אדובי שהבינה די מהר למה אני מתכוון
הלו אנחנות לא מחפשים פשטידות תאנים (שדרך אגב נראים מופלאים) אנחנו מחפשים עיגולי דבילה שזה תאנים מיובשים ודחוסיםנראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתיצפה בקובץ המצורף 1529094צפה בקובץ המצורף 1529091צפה בקובץ המצורף 1529090צפה בקובץ המצורף 1529089צפה בקובץ המצורף 1529086צפה בקובץ המצורף 1529084
לפי התיאור שלך, איןם סיבה שכשזה יתקפר מבעיות הכנה זה יתפרק לתאנים חזרה, אלא סתם ייצא רסק,לדעתי יש פה 2 נושאים שצריך לא לערבב אותם:
1. איך היתה נראית העיגול דבילה (או כל מוצר אחר) של חז"ל.
2. איך ממחישים את זה.
בשביל להמחיש לילד כדי שיבין את הסוגיא (ולא כדי שידע מה זה כשיפגש בזה...) לפעמים יעיל יותר להראות משהו אחר, ולפעמים לא יהיה יעיל בכלל להראות את המוצר.
עיגול דבילה זה תאנים יבשות דחוסות יחד בכלי עגול שככה הם מתייבשים ביחד והדבש שנוזל מהם מדביק אותם.
התוצאה היא מאכל עגול (לא כדור, כמו גוש גבינה צהובה) שלא בטוח שאפשר לזהות ממה זה מיוצר (לא ניסיתי לייצר), אולי דומה לממתקים של אטיאס שמיוצרים בתהליך די דומה (רק נמכרים חתוכים לפרוסות), מגרעינים מחוברים יחד עם המון דבש. (רק לקחת בחשבון שפרי מאבד את צורתו בדחיסה ובייבוש ווודאי כששתיהם ביחד נעשים בו, בשונה מגרעינים).
העיגולים יכולים להיות מיוצרים קטנים (לשימוש אישי) או גדולים (מארז משפחתי), זה רק הכמות, לא הצורה.
וכמובן שייצור לא נכון או ללא תנאי ייצור נאותים יכול לגרום לתקלות, כדוגמת התפרקות העיגול לגורמים.
לילדים ככל הנראה התמונות מהבינה יועילו יותר בהבנה מתמונה שתיוצר לפי התיאור הזה...
מקווה שהועלתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: