שיתוף עיגולי דבילה בבינה מלאכותית

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
יצחק ק@ נראה לי שזה מתקרב לדמיון שיש לנו על זה בראש, לא?
מבחינתי ממש לא
התמונה שהייתה לי תמיד בראש
זאת התמונה הזאת
1703074519658.png

שהעלו למעלה (לא זוכר מי )
בנתיים הבינה עוד לא מתקרבת לזה

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai
נראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתי
Firefly קוגל עשוי מגוש תאנים דרוסות מיובשות ודחוסות לגוש אחד מוצק עם פרוסה אחת מהעיגול חתוכה ל...jpg
Firefly גוש דחוס של תאנים מיובשות ודרוסות מוצקות בצורה עגולה כעוגה והכל נעשה גוש אחד דחוס חזק ...jpg
Firefly קוגל עשוי מגוש תאנים דרוסות מיובשות ודחוסות לגוש אחד מוצק עם פרוסה אחת מהעיגול חתוכה ל...jpg
Firefly גוש דחוס של תאנים מיובשות ודרוסות בצורה עגולה כעוגה והכל נעשה גוש אחד מוצק של רסק תאני...jpg

אבל לא בתוכנה של מייקורסופט שם אין עם מי לדבר אלא בתכונה של אדובי שהבינה די מהר למה אני מתכוון
די דומה לתמונה האמיתית שהבאתי לעיל ודי דומה למה שיש לי בראש
תיהנו ברכה ראשונה העץ אחרונה על העץ בתאבון

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
נראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתיצפה בקובץ המצורף 1529094צפה בקובץ המצורף 1529091צפה בקובץ המצורף 1529090צפה בקובץ המצורף 1529089צפה בקובץ המצורף 1529086צפה בקובץ המצורף 1529084
אבל לא בתוכנה של מייקורסופט שם אין עם מי לדבר אלא בתכונה של אדובי שהבינה די מהר למה אני מתכוון
התמונה הראשונה
נראה לי

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
השניה והשישית זה בול זה!

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai
סתם שאלה יש זכות יוצרים לחברת הבינה המייצרת את התמונה או שאפשר לעשות עם זה גם שימוש מסחרי כמו ספר לילדים וכד'?

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
סתם שאלה יש זכות יוצרים לחברת הבינה המייצרת את התמונה או שאפשר לעשות עם זה גם שימוש מסחרי כמו ספר לילדים וכד'?
צריך לבדוק כל אתר לגופו
בגדול הזכות יוצרים היא של היוצר - מי שכותב את הפרפומט ומקבל את התמונה.

דוד ברנשטוק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נראה לי שניצחתי את הבינה המלאכותי והצלחתיצפה בקובץ המצורף 1529094צפה בקובץ המצורף 1529091צפה בקובץ המצורף 1529090צפה בקובץ המצורף 1529089צפה בקובץ המצורף 1529086צפה בקובץ המצורף 1529084
מתואר במשנה מצב של 'נתפרדו עיגוליו' כלומר שהגוש התפרק. אז כנראה זה פחות היה רסק.
משום מה עומד לי בראש שזה היה תאנים שלימות אבל לפי התיאור נראה שלפחות חלק מהתאנים 'התפוצצו' במשך התהליך והעסיס והחום והלחות הדביקו את כל העסק.
קחו בחשבון שזה משהו שחיי המדף שלו ארוכים, וששומרים אותו בלי ניילון או משהו כך שהקליפה משחקת פה תפקיד חשוב
עוד מתואר מצב של 'עיגולים קטנים ועיגולים גדולים' אז הפרמטר של הגודל הוא דינמי

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הלו אנחנות לא מחפשים פשטידות תאנים (שדרך אגב נראים מופלאים) אנחנו מחפשים עיגולי דבילה שזה תאנים מיובשים ודחוסים

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
בעיקרון עודף מלל מכביד על הבינה וגורם לה ליצור כל מיני דברים מעניינים..... ;)
נסו עם כמה שפחות מלל!

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
לדעתי יש פה 2 נושאים שצריך לא לערבב אותם:
1. איך היתה נראית העיגול דבילה (או כל מוצר אחר) של חז"ל.
2. איך ממחישים את זה.

בשביל להמחיש לילד כדי שיבין את הסוגיא (ולא כדי שידע מה זה כשיפגש בזה...) לפעמים יעיל יותר להראות משהו אחר, ולפעמים לא יהיה יעיל בכלל להראות את המוצר.

עיגול דבילה זה תאנים יבשות דחוסות יחד בכלי עגול שככה הם מתייבשים ביחד והדבש שנוזל מהם מדביק אותם.
התוצאה היא מאכל עגול (לא כדור, כמו גוש גבינה צהובה) שלא בטוח שאפשר לזהות ממה זה מיוצר (לא ניסיתי לייצר), אולי דומה לממתקים של אטיאס שמיוצרים בתהליך די דומה (רק נמכרים חתוכים לפרוסות), מגרעינים מחוברים יחד עם המון דבש. (רק לקחת בחשבון שפרי מאבד את צורתו בדחיסה ובייבוש ווודאי כששתיהם ביחד נעשים בו, בשונה מגרעינים).
העיגולים יכולים להיות מיוצרים קטנים (לשימוש אישי) או גדולים (מארז משפחתי), זה רק הכמות, לא הצורה.
וכמובן שייצור לא נכון או ללא תנאי ייצור נאותים יכול לגרום לתקלות, כדוגמת התפרקות העיגול לגורמים.

לילדים ככל הנראה התמונות מהבינה יועילו יותר בהבנה מתמונה שתיוצר לפי התיאור הזה...

מקווה שהועלתי.

אחג

משתמש מקצוען
לדעתי יש פה 2 נושאים שצריך לא לערבב אותם:
1. איך היתה נראית העיגול דבילה (או כל מוצר אחר) של חז"ל.
2. איך ממחישים את זה.

בשביל להמחיש לילד כדי שיבין את הסוגיא (ולא כדי שידע מה זה כשיפגש בזה...) לפעמים יעיל יותר להראות משהו אחר, ולפעמים לא יהיה יעיל בכלל להראות את המוצר.

עיגול דבילה זה תאנים יבשות דחוסות יחד בכלי עגול שככה הם מתייבשים ביחד והדבש שנוזל מהם מדביק אותם.
התוצאה היא מאכל עגול (לא כדור, כמו גוש גבינה צהובה) שלא בטוח שאפשר לזהות ממה זה מיוצר (לא ניסיתי לייצר), אולי דומה לממתקים של אטיאס שמיוצרים בתהליך די דומה (רק נמכרים חתוכים לפרוסות), מגרעינים מחוברים יחד עם המון דבש. (רק לקחת בחשבון שפרי מאבד את צורתו בדחיסה ובייבוש ווודאי כששתיהם ביחד נעשים בו, בשונה מגרעינים).
העיגולים יכולים להיות מיוצרים קטנים (לשימוש אישי) או גדולים (מארז משפחתי), זה רק הכמות, לא הצורה.
וכמובן שייצור לא נכון או ללא תנאי ייצור נאותים יכול לגרום לתקלות, כדוגמת התפרקות העיגול לגורמים.

לילדים ככל הנראה התמונות מהבינה יועילו יותר בהבנה מתמונה שתיוצר לפי התיאור הזה...

מקווה שהועלתי.
לפי התיאור שלך, איןם סיבה שכשזה יתקפר מבעיות הכנה זה יתפרק לתאנים חזרה, אלא סתם ייצא רסק,
אבל בפשטות גם לאחר הדביקה והתהליך עדיין צורת התאנים נשארה קיימת כיון שמדובר בתאנים מיובשות, ולא דיבקו תאנים טריות וכך הם יובשו, ולכן כמובן שהיה עדיין נוזל דביק לדבקם זה לזה, אבל צורתם נשארה, וכמו שרואים בתמונה המציאותית שהביא טוב עין בעין טובה, ולכן התמונות של בינה שמתאימות הם השניה והשישית מבין סדרת התמונות האחרונות.

ולענין הבינה, פשוט רואים היטב באשכול זה שהבינה אינה באמת בעלת תבונה, אלא היא מסוגלת להפיק את במיטב מהבינה שלנו, וכשהאדם שמדבר מולה מבין מה רוצה, היא תפיק לו את המיטב.

והעיקר, תשוח"ח לhttps://www.prog.co.il/members/טוב-עין.121700/

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה